Meg kell használni a műtrágyát?

növényi tápanyagok 101
Növények Növények Szükség van a megtermékenyítésre, mert a legtöbb talaj A nem biztosítja az alapvető tápanyagokat az optimális növekedéshez. Még akkor is, ha az YOU elég szerencsés ahhoz, hogy megkezdje a nagy kerti talajt, mivel a növények növekednek, elnyelik a tápanyagokat, és a talajt kevesebb termékenyen hagyják.E tekintetben a növények fennmaradhatnak műtrágya nélkül?

Elég néhány növény , beleértve a fákat, cserjéket és a legtöbb évelőséget, az lesz finom nélkül nélkül. Műtrágya néha le, mint az „ növény élelmiszer”, de ez egy tévhit: Növények , hogy saját élelmiszer fotoszintézis révén. A természetben az növények felszívják ezeket a tápanyagokat a talajból, és a jó talaj mindig a legjobb forrás. Az

is megkérdezheti, hogy a műtrágya különbséget tesz? Műtrágya csak tesz különbséget , amikor a tápanyagok hiányoznak, és bár valószínűleg nem van legelő vigyázni, a véletlen vizuális tesztparcellákba ajánlatok nyilvánvaló válasz a kérdésre, sok lakástulajdonosok van . A megtermékenyítés teszi a különbséget -nek? Igen, biztos, hogy lehet .

Következésképpen miért kell alkalmazni a műtrágyát?

Annak érdekében, hogy az egészséges növények tele van tápanyagokkal, a gazdák szükség munka egészséges talaj. Ez fenntartja a talaj termékenységét, így a gazdálkodó továbbra is tápláló növények és egészséges növények termesztése. A gazdálkodók az műtrágyákhoz fordulnak, mert ezek az anyagok növényi tápanyagokat, például nitrogént, foszforot és káliumot tartalmaznak.

Minden évben megtermékenyíteni kell a kertet? A

elfoglalt anyukák az Gardens -vel rendelkeznek az Gardens -vel, csak kétszer évvel, ha az műtrágya megfelelő készítményt és mennyiségét használják. A nitrogén segít a növények fejlődésében, míg a foszfor és a kálium elősegíti a gyökér, a gyümölcsöt és az általános növénynövekedést.

Mi történik, ha nem termelt növényeket?

Ha növekszik, az You -nek nincs problémája, így az nem megtermékenyíti a -t. Ha a problémái vannak, sok különböző növény , akkor lehet tápanyag. Egy kis komposztot vagy trágyát adunk az időről időre, jó ötlet és ndash; Nem a tápanyagok, az , de a szerves anyag javítja a talaj egészségét.

A műtrágya gyorsabban növekszik a növények?

nitrogén, foszfor és kálium nélkül, az növény egyszerűen nem növekszik a , mert nem tudja az a -t, amire szüksége van. Az -hez a növények gyorsabban növekednek a -nek, amire szüksége van az Do -nek, az az elemek, amelyeket az Növények -nek szüksége van a könnyen rendelkezésre álló formákban. Ez az műtrágya célja.

A növények jobban növekednek műtrágyával vagy anélkül?

Növények általában grow műtrágya nélkül , de lehet, hogy több időt kap az elemek, amelyekre szükségük van, hogy boldogulni. Az műtrágya olyan anyag, amely egy vagy több tápanyag növényt biztosít, amely szükség van arra, hogy javítsa a talaj fizikai és kémiai tulajdonságait, és emelje fel a talaj termékenységét.

Mikor kell megtermékenyíteni a növényeket?

Szüksége van rengeteg műtrágya -re a növekvő szezonban, hogy támogassa nehéz virágzásukat. Mivel ezek az növények meg fog halni a növekvő szezon végén, nincs ok arra, hogy megállítsák az megtermékenyítését a midsummernek. Ezek lehet megtermékenyített , három-négy hétig, amíg a fagy nips.

A növények gyorsabbá és nagyobbak?


nitrogén elősegíti a lombozat növekedését, míg a foszfor és a kálium támogatja az erős gyökerek, szárak, virágok és gyümölcsök növekedését. Mindhárom elengedhetetlen a fotoszintézis folyamatában, amely a Sun energiáját használja a szén-dioxid és a víz megváltoztatására az növények táplálására szolgáló cukrokba és keményítőkbe.

Mennyi ideig tart a műtrágya a növényeken?

Quick-Release Műtrágya
Gyorskioldó műtrágyák általában javítja a fű egy héten belül, vagy kevésbé szerint a Purdue Turfgrass Science Program. Jó növekedési körülmények között a füvön elnyeli a nitrogént a fű pengéjébe 15-24 órával az alkalmazás után, a Midwest SOD tanács szerint.

hogyan tudom újra a talajom újra egészséges?

A homokos talaj javítása érdekében:
  1. 3-4 hüvelyk szerves anyag, például jól roted trágya vagy kész komposzt.
  2. mulch a növények körül levelekkel, faforgács, kéreg, széna vagy szalma. A mulcs megtartja a nedvességet, és hűti a talajt.
  3. adjon hozzá legalább 2 hüvelyk szerves anyagot minden évben.
  4. termesztjük a növényeket vagy a zöld trágyákat.

Milyen műtrágya van a gazdálkodók?

Azóta a váltás azóta a nagyobb vállalati Farms egybeesett az -ben a kémiai műtrágyák használatával a modern mezőgazdasági gyakorlatokban. Az USA-ban használt kereskedelmi műtrágya három fő típusa nitrogén, foszfát és kálium.

Miért nem a műtrágyák nem jó a talajra?

Megöli az talaj barátságos talaj mikrobákat, amelyek az talaj termékenységet okoznak. Amikor esővel mossuk, vízszennyezést okoz. Mivel a kémiai műtrágyák a vízszennyezést okoznak, és az nem a segít a mikrobák növekedésében és trágya növekedésében. Ez is nem jó a növények és az emberek, akik ezt eszik.

Melyek a műtrágya előnyei?


A világon a gazdálkodók a kémiai műtrágyákhoz fordulnak, hogy újratervezzék a talajt, mert olyan növényi tápanyagokat tartalmaznak, mint a kálium, a foszfor, a kalcium és a nitrogén. Egyszerűen az műtrágyák a mezőgazdasági földterületen használt növényi tápanyagok a talajban található szükséges elemek kiegészítéséhez.

hol kerül felszámolás?

kiszivárgás bekövetkezik, ha a talajban lévő levegőterek vízzel töltődnek, és a gravitáció lefelé mozog. A perkoláló víz bármilyen oldható sókat hordoz, amelyek a talajban vannak jelen, és nem specifikus nitrát.

hogyan termékenyíted a földet?

Használja a 2 és FRAC12-et; £ ammónium-nitrát, 2 £ karbamid, vagy 5 £ nitrát szódát 1000 négyzetláb. Kerülje a száraz műtrágya -et a növényi leveleken, mivel megsérül. Az műtrágya az talaj felületére. Száraz időjárás esetén az talaj , hogy az műtrágya gyorsabban elérhető legyen a növényi gyökerek számára.

miért rossz a műtrágyák?

Amikor a felesleges tápanyagokat az összes műtrágya használjuk lefolyik a mi utak okoznak algák néha akkora, hogy a vízi utak járhatatlan. Amikor az algák meghalnak, az aljára süllyednek, és olyan folyamatba bomlik, amely eltávolítja az oxigént a vízből.

Milyen műtrágya van szükségem?

Trágya Selection
A legtöbb kertésznek a teljes műtrágya -t kell használnia, kétszer annyi foszfornal, mint nitrogén vagy kálium. Az példa a 10-20-10 vagy 12-24-12. Ezek az műtrágyák rendszerint könnyen megtalálhatók. Egyes talajok elegendő káliumot tartalmaznak a jó növénynövekedéshez, és nem az -nek szüksége van -re.

Miért nem használják a gazdálkodók ugyanazt a talajt a növények növekedéséhez?


Nem tartalmaz DIRT (földi talaj ), az a általánosan steril, így a kórokozók nem , és a termékenység / pH CAN beállítható az egyes POTTED növényekhez .
Az

a Turf Builder ugyanaz, mint a műtrágya?

Turf Builder csak egy műtrágya márkanév, amelyet a Scotts Company gyárt. A Scotts Company elősegíti az Turf Builder -t, mint egy csoda műtrágya -t, amely élénk, zöld gyepek növekedésében segít. Bár a Miracle műtrágya , az Turf Builder szintetikus műtrágya , amely károsíthatja a talajt.

Honnan tudhatom, hogy a növényemnek megmaradtak-e?

világos zöld lombozat és sárgás érett lombozat jele lehet, hogy az növénynek szüksége van nitrogénre. A klórózis (világos zöld vénákkal ellátott világos zöld levelek) lehetnek jel, hogy az növénynek szüksége van káliumra. Ha a régebbi levelek lilát forgatnak az alapra, és más levelek unalmasak, sötétzöldek, akkor lehet a foszfor hiánya.