Mi az ellenőrzött megnyugtató?

Ellenőrzött a csecsemők segítésének módja, hogy aludjanak. Ez magában foglalja a baba lefedését, gyorsan az megnyugtató -t, letelepedni és hagyni őt, majd gyorsan és rendszeresen ellenőrzi és megnyugtatja a baba, miközben rendezi.Ezt figyelembe véve, mi az ellenőrzött síró technika?

Controlled sírás (gyakran nevezik ellenőrzött ellenőrzéseket vagy ellenőrzött megnyugtató) egy alvás képzési eljárás , amely magában foglalja üzembe a baba vagy gyerek ágyba ébren, majd elhagyta a szobát. vezérelt ellenőrzés nem hagyja, hogy a baba sírja saját, amíg alszik - mindig visszamegy a szobába, hogy megnyugtassa őket.

Hasonlóképpen, mikor kell megállítani az ellenőrzött sírást? Igen & Ndash; Az stop bármikor megállhat. Rendben van, ha felveszi a baba, ha sírás , adjon nekik egy rövid hírcsatornát vagy egy ölelés, majd tegye le őket a kiságyon újra, hogy újra letelepedjen, vagy akár ölelje meg őket aludni, és próbálja újra a következő éjszaka.

is tudni, az ellenőrzött sírás ok?

vezérelt sírás az alvó edzés egyik formája, amely segíti a baba önmagát, és letelepedni kell aludni. Miután a baba elég idős (ez általában hat hónap elteltével), mindaddig, amíg biztonságos és biztonságos, egyes szülők úgy döntenek, hogy felfedezik a különböző alvási technikákat.

kell hagynom, hogy a legyőzött baba kiáltja ki?

(rendkívül Overtedt Babies ellenáll az alvás edzéshez, és a szülők, akik megnyugtatják az csecsemők -et a képzés során sírás a sírás -nek, és oka, hogy újra és újra. A sírás-it-out-nak három nap alatt dolgozik.

sírja ki az agykárosodást?

kutatási eredmények arra utalnak, hogy lehetővé teszi a baba „ kiáltás ki ” lehet agykárosodást okoz . Az első szülői könyvben, hogy összekapcsolja a szülő viselkedését az anyatejű agy fejlesztéssel, Sunderland leírja, hogy a csecsemő agy még mindig "faragott" születés után.

Milyen gyorsan ellenőrzi a kényelmes munkát?

Van ideje az ellenőrzött megnyugtatásra? Az 3-14 napos körüli munka, és meg kell tennie a nap folyamán és éjjel. A legjobb, ha az első néhány napon az első néhány napra vonatkozó fontos kötelezettségvállalások elkerülése.

sír, okozzon kárt?

TANULMÁNY: BEADING BABY ' CRY IT OUT ' NEM okozza a -ot. Az a gyakorlat, hogy hagyta a baba sírni ki , vagy sírni , amíg a gyermek sodródik ki aludni, nem nem oka hosszú távú érzelmi vagy viselkedés kárt , állítja egy új tanulmány.

lehet, hogy a csecsemők túl hosszú ideig sírnak?

Long Folytatás vagy Oft-megismételt sírás lehet a sok kortizol, hogy az lehet kár egy baba agyát, mondja. „Ez nem azt jelenti, hogy a baba soha cry vagy hogy a szülők aggódni, amikor nem. Nem árt az, és ez az lehet egy igazán hasznos módja a baba kell tanulni Menj önmagában aludni.

miért a kiáltás a módszer rossz?


Mivel az sírás jelezheti, hogy a baba stressz, az -es módszer ellenfelei keményen és potenciálisan károsodnak. A kutatások azt mutatják, hogy a túlzott stressz által kiváltott sírás köthető agyi változások során a kritikus növekedési időszakban.

Hogyan csinálod a felvételi módszert?

Van néhány lépés a felvételhez, leteszi a módszert.
 1. ágyas rutin. A folyamat a baba lefekvéses rutinjával kezdődik, bármi is lehet.
 2. stop, várjon és hallgasson. Ha a baba megjelent, kövesse a megállást, várjon és hallgassa meg a megközelítést.
 3. felveszi. Ha a baba önmagában nem nyugszik, vegye fel őket.
 4. letette.

Mennyi ideig tart az alvás regressziója, hogy megálljon?

Általában az 4 hónapos alvó regresszió bárhol az 2-6 hetes -től tart. Az alvási regresszió nem hasonlítsa ugyanezt minden csecsemő számára. Néhányan csak néhány napig tart egy hétig, hogy alkalmazkodjanak az új alvási ciklusukhoz és más fejleményekhez. Mások számára hetekig tarthat.

rendben van, hogy a babák sírjanak?

sírás IT OUT
Ha az Baby nem jelenik meg betegnek, mindent megpróbáltál, és még mindig ideges, ez az ok, hogy az Baby Cry .Ha néhány percig el kell távolítania magát, helyezze az baba biztonságosan a kiságyba, és készítsen egy csésze teát, vagy hívjon egy barátot.

Hogyan hagyja abba a sírást?

Hogyan lehet megállítani a sírást?
 1. Tiltja a fejét kissé, hogy megakadályozza a könnyek leesését.
 2. megcsípte magát a bőrön, a hüvelykujj és a mutató ujja között & 8212; A fájdalom elvonhatja Önt a sírástól.
 3. feszült az izmok felemelésével, ami a tudósok szerint magabiztosabbá és ellenõrzékenyebbé teheti a testét és az agyát.
Az

az összes csecsemő számára vezérelt síró munkát végez?


Úgy gondolják azonban, hogy az ilyen Baby még mindig stressz alatt áll. Egy 2012-es tanulmány az vezérelt sírás az csecsemők -ben, mint a fiatalok, mint négy hónap, a kutatók azt találták, hogy a harmadik nap a program, Babies megállt sírás alvó időkben, de a stressz hormon kortizolja emelkedtek.

miért sikoltozik a gyerekek az ágyban?

Az Bedtime-ek elleni küzdelem a SCH & NDASH-ot jelent; Még a gyermekorvosok számára is az
Bedtime csaták a szülők és Kids gyakori oka. Néha az gyermeke nyugodt maradhat, de késleltetési taktikákat használhat, mint például egy másik történetet, pohár vizet, vagy az autó kulcsait. (Csak viccelsz az utolsó részről & ndash; ez jön később).

Hogyan tudom megállítani a baba a sírást, ha fáradt?

Íme néhány stratégia:
 1. Pelenkázóasztal a baba (stop pólya egyszer baba dobhat), még akkor is, ha azok harcolni, ami sok fáradt babák.
 2. Ha megdöbbent, tartsa szorosan a mellkasodat.
 3. szoptat, vagy adja meg a baba egy üveget.
 4. gyengéden és lassan rock vagy ugrál a baba, és tedd le az álmosságot, de még mindig ébren.

Hogyan átállhatok az újszülöttemet éjszaka aludni?

At Night:
 1. kialakítása előtti esti rutin. Például: Adj neki egy fürdőt, tedd fel egy kis krémet, szerezd meg a pjs-ot, az éjszakai táplálkozásodat, énekeljen egy dalt, majd tedd le az ágyra.
 2. korlátozza a fények használatát éjszaka.
 3. Be & # 8220; unalmas & # 8221; Éjszakai etetések során.
 4. Győződjön meg róla, hogy nincs zajok megzavarni a baba alvását.
 5. dagadja a baba.

Mi a legjobb alvási képzési módszer?

szék módszer
Amikor elalszik, hagyja el a szobát, de minden alkalommal, amikor felébrednek, ülj le a székben, amíg vissza nem esnek. Néhány éjszaka, mozgassa a széket tovább és távolabb, amíg ki nem a szobából. & ldquo; Az -es módszer Pro, hogy anya vagy apa ott van, és jelen van, és rdquo; mondja McGINN.

Mikor kell hagynia egy kisbabát?


hónap 2, 4. hét Tippek
 1. A baba sírjainak azonnal megnyugtatása és szükségleteinek kielégítése ebben az életkorban segíthet neki, hogy biztonságosabb és kevésbé igényes legyen, amikor idősebb.
 2. ismerje meg a baba személyiségét.
 3. Ha a baba gyakran fussy és érzékeny, próbálja meg elkerülni az overstimulációt és a túl sok változást a rutinban.

miért az én baba harci alvás?

Ha kihagy egy baba alvás ablakot, vagy nem olvassa el a alvás dákó, ő válhat overtired- egyszerűen fogalmazva, nem tud esni alszik miatt kimerültségtől. De az babák , hogy a legyőzött, azt jelenti, hogy az alvás az, hogy kicsit nehezebb. Fáradt. A Baby , aki még nem áll készen az Sleep -re, tiltakozik!

Hogyan rendezed a Tengervesztett babát?

Próbálja ki sok megnyugtatást: 1) csendesen beszéljen és ölelje meg az Baby -et, amíg nyugodt 2) Tegye az baba -t a hátán a COT ébren (Drowsy) 3) Comfort Your Baby SSSHH 'hangok, szelíd ritmikus patting, hintázás vagy simogatás, amíg Baby nyugodt vagy alszik.