Vajon Home Depot eladni fű gyep?

$ 400 - $ 500 - Gyep & amp; Turf - tereprendezés - az Home Depot .Éppen ezért a figyelmet, hogy milyen fű Home Depot sod?

csenkesz alkalmazkodó lakó- sod / pázsitfű tervezett összes körül élő.

Hasonlóképpen nem Home Depot eladni igazi füvet? RealGrass Deluxe Mesterséges Grass Szintetikus Lawn Turf, Eladott 15 ft. W x Custom hossz-RGDLN - Home Depot .

Továbbá hogyan kerül egy tekercs sod költség?

Rolls gyep költség mintegy 28-45 cent egy négyzetméteres, attól függően, típusát és mennyiségét vásárolt. Egy 2 000 négyzetméteres gyepért, ez 560 dollár és 900 dollár között van. Ha úgy dönt, hogy a PRO-val a telepítéshez megy, az költség növekszik $ 1 és 2 $ négyzetméterig, vagy 2000 $ 4,000 dollárért 2000 négyzetméterig.

veszel SOD Lowes?

Lowe üzletek eladni sod a darab, így akkor nem kell vásárlás teljes érdekében 500 négyzetláb kisebb folt munkahelyeket.

Does Walmart eladni sod?

Bluegrass 500 sq. Ft. Sod raklap - Walmart Com.

Mennyibe kerül egy tekercs a SOD költsége otthon raktárban?

$ 4.95 / A 2 x 4 láb tekercs =. 62 cent / négyzetméter. Ön is vásárolhat füves magot otthon raktárban. A leggyakoribb típusú fűmag eladott Bahia, Bermuda, Százlábú, csenkesz, réti perje, rozs, és a vegyes fajták.

Mi a legolcsóbb gyep?

Költség- Lawn Gyep típus
 • St. Augustine.
 • Zoysia. Zoysia költségek $ 170- $ 370 per raklap, vagy $ 0.40- $ 0.60 per négyzetláb.
 • Bermuda. Bermuda fű négyzetméterenként költségek között $ 0,35 $ 0,85.
 • fescue. Csenkesz költségek $ 130 300 $ per raklap vagy $ 0,25 $ 0,65 per négyzetláb.
 • Centipede.
 • Super Sod.
 • Bahia.
 • regrass.

Tud fel új gyep mint a régi füvet?

új fű nem gyökerezik. Akkor „t egyszerűen laikus sod tetején anélkül, hogy megfelelő előkészítés. & ldquo; az SOD -nek a talajkutatásnak kell lennie a gyökérrel, és rdquo; Rámutat. & Ldquo; Ezért az meglévő fű / gyep kell rendkívül ritka vagy akkor kell hozni a szennyeződéseket és tedd tetejére lerakása előtt a új gyep .

Hogyan válasszuk ki a megfelelő gyep?


Íme néhány hasznos tipp, hogy segítsen ki:
 1. Tekintsük helyi klíma. Egy hatékony módja annak, hogy válassza ki a megfelelő típusú gyep, hogy megvizsgálja a helyi klímát.
 2. ne hagyja figyelmen kívül talajállapot. Ha buzi a kertben, nem hagyhatja figyelmen kívül a feltétele a talaj.
 3. Tekintsük Napfény expozíció.
 4. Tekintsük járhatóvá válik.
 5. Öntözés követelmények.

Hogyan feküdtél Kentucky Bluegrass Sod?

elhelyezése Az Kentucky Bluegrass SOD egyenes szél mellett, például egy műút oldalán. Ha azt szeretnénk, hogy Lay a lejtőn, kezdje el az -t a lejtő alján, és dolgozzon fel a lejtőn. Az SOD szakaszai közötti kötéseknek meg kell érinteniük, de nem átfedve.

Van, hogy míg korábban szóló sod?

Fontos elkészíteni a földet az első előtt a megrendelés előtt. Az sod szüksége összerakhatók belül 6-12 óra után akkor " ve megkapta. Rototill, gereblye törmelék, sík felületen és laikus gyep . Kaszálja és rake le a törmeléket, és az tegye a -t egy vékony, jó minőségű Top Soil -t, mielőtt a -t megütné.

Mi a jobb vetőmag vagy gyep?

SOD & NDASH; Egyszerűen tegye, az SOD a legdrágább lehetőség, mert lényegében valaki mást fizet a fű növekvő idő és anyagok. Seed & Ndash; Anyagilag, vetés egy vonzó választás, mint a költségek még a legjobb vetőmag mix még sokkal olcsóbb, mint sod , így ha költségkerete a kiváltó tényező, vetőmag nyer ki.

tud csak laikus sod le?

Kezdet szóló gyep egy egyenes él, mint például a terasz, kerítés, virágágy vagy úttestről. Munka egész darab, szóló őket egy egy időben, a végéig. Kerülni séta az gyep mint feküdt ez a és szétkotor lábnyomokat akkor make talajban akkor menni. Work elsimítására ráncképeződést gyep .

Tehetek gyep felett gyomok?


Tereprendezési szakemberek Az Do nem javasoljuk, hogy hozzáadjuk a műanyag gátot az SOD alatt az Weeds leállításához. A élményen keresztül nem a legjobb az feküdt a meglévő fű felett. Ha azt szeretné, hogy az új SOD a legjobb és a régi gyomnövények -vel vagy a régi fűvel növekvő -t növekvő -vel, a földig, és távolítsa el a régi füvet.

Mennyibe dobhat 1 embert egy nap alatt?

Magyarázat: Körülbelül mennyi ideig tarthat az egy személy -t az -re az SOG raklapra? (kb. 450 négyzetméter): 2-3 óra. A legtöbb esetben legfeljebb két órát kell figyelembe venni az -nek az -re az -re, amely az SOD raklapát fektesse.

Milyen későn tudsz ültetni a sodot?

Alvó buzi kell előnyösen elvégezhető SOD , amely teljesen nyugvó. Az ősszel az SOD átmenetben van, és különösen finom. Ez teszi szóló gyep az végén november december elején kevésbé kívánatos. Általában december közepétől az SOD lefektetett, többnyire barna és alvó.

Mennyire nagy a tekercs?

Mennyire nagy a roll? Ez 48 "hosszú, 24" széles vagy 8 négyzetméter. Ft . Ahhoz, hogy megfogalmazzuk, hány tekercsre van szüksége, szorozza meg a terület hosszát (lábak) hosszát (lábakon).

Mennyibe kerül a sprinkler rendszerbe?

mindkét kulcs és Allen azt mondja, hogy a tipikus udvar foglalkozik, mintegy egy negyed-hektár méretű, és az sprinkler rendszerek kb. 2,500 dollár és 3,500 dollár között telepítésre kerülnek. Allen azt mondja, hogy az költsége a Sprinklers telepítéséhez a Half-Acre pázsitokban 3500 dollár és 5,500 dollár közötti, és az egyik Acre tulajdonságok költség $ 6,000 és $ 8,000.

A Főoldal raktár telepítése Turf telepítése?


Tehát mi az a pontosan? Home Depot felhatalmazott Mesterséges Grass telepítő, mi hozza a mesterséges Grass mintákat az Home -hez, és biztosítja Önnek ingyenes becslést az egyéni mesterséges gyepért!

Mennyibe kerül a füves mag az otthoni raktárban?

$ 50 - $ 100 - fű vetőmag - Lawn Care - Az Home Depot .

Milyen méretű a sod az alacsonyabbaknál?

2.66-SQ FESCUE SOD darab Lowes .comban.