Tud küldeni egy styrofoam hűvösebbet?

Ez egy jó ötlet, hogy rétegezze a dobozt Styrofoam -vel. Néhányan azt is tanácsadás levelezési a doboz egy Styrofoam Cooler -ben, amely az -t, amit -ben helyeznének egy másik tartályba. Győződjön meg róla, hogy az Styrofoam You használata legalább 2 hüvelyk vastag hosszú. Óvintézkedéseket kell tenni a száraz jég kezelésénél.Ezen szemlélve a sztirofoam hűvösebben szállíthatok?

A formázott expandált polisztirol hab dobozai ideálisak az szállítási hőmérséklet-érzékeny termékek számára, amelyek a rendkívül értékes klinikai laboratóriumoktól kezdve a romlandó gyógynövényekre és a fagyasztott tengeri termékekre. Gazdaságos, tartós, könnyű, CFC ingyenes és újrahasznosítható, alkalmas hazai és nagy mennyiségű szállítmányokra.

Hasonlóképpen, akkor szállíthatsz fagyasztott ételeket UPS-vel? Csomagolás Fagyasztott élelmiszer A standard kartondoboz nem elegendő az fagyasztott vagy a hűtött élelmiszer megfelelően hideg. Vásároljon egy hideg szállítási dobozt egy Szállítási áruház, mint UPS . Az fagyasztott élelmiszerek alaposan lehűlték, használjon szárazjéget vagy nagy teherbírású gélcsomagokat, amelyeket hűtőkhöz használnak.

Ez csak így, akkor szállíthatja a romlandó ételt az USPS-en keresztül?

Repülhető Tételek Can küldhető USPS -vel, amennyiben a szállítmány csomagolásánál különleges óvintézkedéseket tesznek. Nem számít, hogy az elem az " romlandó " kategóriába tartozik, a csomagolásnak meg kell felelnie a vázolt követelményeknek. A leggyakoribb romlandó elemek közé tartoznak az élelmiszer , virágok, növények és élő állatok.

szállíthatok szárazjelet az USPS-en keresztül?

szárazjég megengedett el kell küldeni a hazai mail , ha használják, mint a hűtőközeg hűti a tartalmát egy mailable veszélyes vagy nem veszélyes anyag, feltéve, hogy valamennyi alkalmazandó követelményeknek, 349 teljesülnek.

Mennyibe kerül egy styrofoam hűvösebb?

IT a Styrofoam . Az a -t újra használja, mint a terasz pártok biztonsági mentése. Raktáron. Ezt használtam körülbelül 700 oz fagyasztott anyatejet.

Legnépszerűbb termékek és vélemények.
Listaár: $ 37.73
Mentés: $ 10.64 (28%)

Mennyibe kerül a styrofoam?

Modellünk becslése szerint a teljes rejtett költségek Styrofoam (a jelenlegi termelési teljesítmény 3 millió tonna) évente 7 milliárd dollár. Ez egy becsült rejtett költséget jelent, ami 1,2 cent / Styrofoam csésze egyenértékű.

Milyen nagy a styrofoam hűvösebb?

Termékleírás
A hab hűtők mindegyike fedéllel rendelkezik. Az hűvösebb belső méretei: 25-1 / 2 "x14-1 / 2" x12-1 / 8 ". Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összes dobozhoz megjelenő összes méret a belső méretek. Néhány ilyen doboz szállítható dimenziós súly.

Hogyan csinálsz egy styrofoam dobozt?

Vágja a hat styrofoam lapot négyzetekre, amelyek 12 hüvelyket mérnek minden oldalon. Vágjon egy Styrofoam lapot egy négyzetbe, amely 11 hüvelyk minden oldalra mér. Állítsa félre ezt a négyzetet; Az -hez az doboz fedélre kerül. Helyezzen egy 12 hüvelykes Styrofoam négyzetet egy asztalra.

Mennyibe kerül egy styrofoam hűvösebb?


2 tucat 12 oz dobozt tartalmaz. Lifoam Styrofoam Cooler Amerika egyik kedvenc hab Cooler . Van egy kopott felület. Erősített sarkokkal rendelkezik, hogy fokozza a tartósságát.

Műszaki adatok.
Márka Lifoam?
Gyártó cikkszám 1031443
térfogat Kapacitás 30 Gal
Összeszerelt termék Súly 0.7 lbs

A styrofoam hideg van?

A Styrofoam Cooler Az jó munkája az -nél jó munkát végez a hideg -nek, mert az anyag gyenge hővezető. Styrofoam jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, mivel több millió apró légbuborékkal rendelkezik, amelyek lassítják a hő előrehaladását az anyagon keresztül.

mi a styrofoam?

Styrofoam : Ez valójában & ldquo; extrudált polisztirol hab, & rdquo; (EPS) De csak az Styrofoam -et hívjuk. Az a polisztirolból készült, és sok olyan dolgot használ, mint a szörfdeszkák, az élet tutajok, babzsákok, és természetesen eldobható lemezek és csészék.

A cél eladja a styrofoam hűtőket?

Az extra erősség Styrofoam Cooler kapacitása a kedvenc 12 uncia italainak legfeljebb 24 dobozát.Egy kényelmes fedél és könnyen öntött hordozható fogantyúk készítik ezt a könnyű Cooler -t a leginkább praktikusabb megoldáshoz.

Hogyan szállítasz romlandó elemeket?

hajó-elhanyagolható Food, indítsa el az ételt lezárt tartályokban, és csomagolja őket egy szigetelt dobozba egy bélés táska belsejében. Ezután adjunk hozzá fagyasztott jégcsomagokat a csomaghoz, hogy az tételek hideg legyen.

Mit küldhetsz a levélben?


Seven Ajándékok, amelyeket nem tud küldeni a levélben
  • alkohol. Ha arra gondoltál, hogy elküldi kedvenc nagynénje egy szép üveg vörösborot, gondolj újra.
  • romlandó ételeket. Ha elronthatja, az Egyesült Államok postai szolgáltatásai nem akarják szállítani.
  • növények.
  • Lottójegyek.
  • parfüm.
  • körömlakk.
  • cigaretta.

Mi történik, ha parfümöt küld a levélben?

USPS - ők Will Ship illatanyagok, de csak földön, nem a levegő -mail . Valószínűleg a veszélyes jelentése "gyúlékony". ők egy teherautóra mennek. Ez természetesen hosszabb időt vesz igénybe, és néha a csomag egy kicsit sérült.

Hogyan küldesz fagyasztott ételeket a levélben?

Kövesse ugyanazt az iránymutatások szállítási mind romlandó élelmiszerek és gyorsfagyasztott élelmiszerek : Pack élelmiszer egy erős hullámkarton doboz, és töltse ki az üres teret buborék betakar, műanyag hab mogyoró vagy gyűrött 60 font Kraftpapír. Hűtőközeggel bélelt hűtő (száraz jég, gélcsomagok vagy mindkettő) vagy egy hideg- szállítási doboz.

küldhet házi készítést a levélben?

sűrű és száraz sült áruk, például gyümölcscikkek és biscotti. Csokoládék, sütemények, kemény cukorkák és házi édességek, például pralinárok és karamellák, biztonságosak az küldése -hez hideg vagy szobahőmérsékleten. Fűszerek, beleértve a forró mártással és fűszereket is, biztonságosak az levelező -hez. De elkerülje az küldő törhetetlen üvegtartályokat.
Az

az Ups hajó romlandó étele?

hajó romlandó élelmiszer , virágok és egyéb hőmérsékletvezérelt áruk gyorsan minimalizálják a tranzitidőt. Az egynapos hajózás a maximális tranzit idejével 30 órán keresztül ajánlott egy olyan szolgáltatáson keresztül, amely meghatározott szállítási kötelezettségvállalásokat biztosít.

Mennyibe kerül a postai élelmiszer?


, hogy azt mondta, az egy szabvány 2-3 font csomagot, akkor lehet számíthat költség bárhol a $ 30- $ 150, attól függően, hogy milyen te hajózás, a cél, és milyen hamar Meg kell érkeznie.

Hogyan szállítasz nem romlandó ételeket?

Csomagolás és Szállítás Nem - Csomagolható Élelmiszer elemek viszonylag egyszerű folyamat menni. A legegyszerűbb elemek az Ship -hoz, amelyek már tárolódnak a dobozokban, üvegekben vagy más tartályokban, például lekvárban és levesben. Egyszerűen csomagolja ezeket az Food elemeket kis kartondobozokba, ha lehetséges, egymásra rakják a tartályokat.

csokoládé egy romlandó elem?

Chocolate , vagy csokoládé alapú termékek, amelyek romlandó ha kell hűteni, hogy ne elrontani. Azonban egy csokoládé bar, egy doboz csokoládé vagy egy húsvéti tojás, nem tekinthető nem romlandó , ha normálisan tárolható valahol hűvös és száraz, mint egy szekrény.