Milyen típusú gyógyszer hidralandin?

hidralazin értágító, amely ellazítja az izmokat a vérerek kitágulnak, hogy segítsen nekik (szélesíteni). Ez csökkenti a vérnyomást, és lehetővé teszi, hogy a vért könnyebben áramoljon a vénák és artériák között. Hydralazin -t használnak a magas vérnyomás (hipertónia) kezelésére.Hasonlóképpen, milyen gyógyszerosztály a hidralazin?

Hydralazine az -es osztályban, a úgynevezett vasodilators. A véredények pihenésével működik, hogy a vér könnyebben áramolhasson a testen keresztül. A magas vérnyomás egy közös állapot, és ha nem kezelik, károkat okozhat az agy, a szív, a véredények, a vese és a test más részein.

Ezt követően a kérdés az, hogy hidralazin egy ACE-inhibitorok? Hydralazine (aprezolin) egy vérnyomáscsökkentő gyógyszert, amelyet magas vérnyomás kezelésére használnak. Bár az ACE gátlók a CHF, az hidralazin kezelésére előnyösek az izoszorbid-dinitráttal (Isordil, Isordil Titradose, a Dilatrate-Sr) kombinációban, olyan alternatívák, amelyek nem tolerálják az ACE gátlókat.

Megfelelően a Hydralazine A Beta Blocker?

Hydralazin alkalmazzuk egy béta-blokkoló és diuretikus, hogy szabályozzák a mérsékelt vagy súlyos hipertóniát. A vérnyomás sürgős ellenőrzéséhez az Hydralazine parenterálisan adható.

jelentése hidralazin egy jó vérnyomású gyógyszer? A

Hydralazine -t más gyógyszerekkel vagy anélkül használjuk magas vérnyomás kezelésére . A magas vérnyomás csökkentése A segít megelőzni a stroke, a szívrohamokat és a veseproblémákat. Az Hydralazine -t vasodilatátornak nevezik. Az vér edények pihenésével működik, így az vér könnyebben áramolhat a testen keresztül.

Mikor kellene Hydralazine-t szednie?

, aki nem szedje a hidralazin HCl-t?
 • szívroham az elmúlt 30 napban.
 • koszorúér-betegség.
 • egy stroke.
 • alacsony vérnyomás.
 • olyan állapot, amely hasonlít a lupusra.
 • nagy nyomás a koponyán belül.
 • csökkent vérmennyiség.
 • lassú acetilátor.

a hidralazin keményen a vesén?

Ez károsíthatja a vérereket az agy, a szív, és vesére , ami egy stroke, szívelégtelenség, vagy vese hiba. Hydralazine működik a véredények pihenésével és a vér és az oxigénellátás növelésével, miközben csökkenti a munkaterhelését.

Milyen napszakban kell venni a hidralazint?

Ha You az -hez az -nek egy adag egy nap , a reggeli után reggel. Ha az You az -nek az -nél nagyobb, mint egy Dózis nap , szedje az utolsó adagot legkésőbb 6 órakor, hacsak az orvos másként nem irányítja.

, aki nem szedje a hidralazint?

Az nem használhat hidralazin -t, ha allergiás, vagy ha van: koszorúér-betegség; vagy. A mitrális szelepet érintő reumás szívbetegség.

a hidralazin teszi Önt pisilni?


Hydralazine -et vasodilatátornak neveznek. A véredények pihenésével működik, így a vér könnyebben áramolhat a testen keresztül. A hidroklorotiazid egy "vízimpilla" (diuretikus). Úgy működik, hogy növeli az vizelet mennyiségét, hogy az , amit -et készít.

Hányszor lehet naponta szedni a hidralazint?

orális adagolási formában (tabletták): Felnőttek és mdash; először 10 milligramm (mg) négy -szer naponta . Orvosa szükség szerint módosíthatja az adagot. Azonban az adag általában legfeljebb 50 mg négy -szer egy nap .

lehet hidralazin okoz a szívroham?

Az Hydralazine kiemelések
A közös mellékhatások közé tartoznak a fejfájás, az étvágytalanság, az émelygés, hányinger, hányás, hányás, gyors Heart Rate és mellkasi fájdalom . Ne hagyja abba az Hydralazine szedését hirtelen. Így az a ellenőrizetlen magas vérnyomáshoz vezet. IT lehet emelni az Ön kockázatát Heart problémák, mint például mellkasi fájdalom vagy szívroham .

Milyen gyorsan csökken a hidralazin alacsonyabb vérnyomás?

Peak Vér Az Hydralazine szintje általában egy-két órával az orális Hydralazine után érhető el; előbb, ha az injektálható Hydralazine -t használják.A maximális vérnyomás csökkentő hatás 10-80 perccel az Hydralazine injekció után 10-80 perccel látható; Az adatok nem állnak rendelkezésre az Peak vérnyomás csökkentő hatásai tekintetében a tabletták.

Mi van, ha a vérnyomásom 160 90?

Orvosa
Ha az vérnyomás magasabb, mint 160 / 100 Hgmm, akkor három látogatás elegendő. Ha az vérnyomás meghaladja a 140 / 90 Hgmm, majd öt látogatók van szükség, mielőtt a diagnózis lehet. Ha vagy a szisztolés vagy diasztolés vérnyomás marad High , akkor az diagnosztikai hipertónia készíthető.

Melyek a legbiztonságosabb vérnyomás-gyógyszer?


Methyldopa, amely a központi idegrendszeren keresztül az vérnyomás csökkentésére szolgál, a legalacsonyabb kockázatot jelent az anya és a magzat kialakulásának kockázata. Egyéb lehetséges biztonságos opciók közé tartozik a labetalol, a béta-blokkolók és a diuretika.

a hidralazin lassú pulzusszám?

Az Hydralazine perifériás vasodilató hatása csökkent artériás vérnyomást (diasztolés), mint a szisztolés); csökkent perifériás érrendszeri ellenállás; és egy megnövekedett pulzusszámú , stroke térfogat és szívkimenet.

Mi a legnépszerűbb gyógyszer a magas vérnyomáshoz?

vizelethajtók közül néhány a leginkább általánosan használt gyógyszerek az magas vérnyomás kezelésére . Segítenek a vesék megszabadulni a felesleges víz és a nátrium, vagy a só.

Diuretika
 • Chlorthalidone (Hygroton)
 • klorotiazid (diuril)
 • hidroklorotiazid (Hidrodiuril, mikrokozid)
 • indapamid (Lozol)
 • metolazon (Zaroxolyn)

lehet hidralazin magas vércukorszint?

Ezek a problémák lehetnek okozza a -t, hogy elveszítse a további vizet és káliumot. diabeteses betegek esetében: A tiazid diuretikumok növelik a vércukorszintet. Miközben ezt a gyógyszert használja, különösen óvatosan vigyázzon az Cugar -re az Blood vagy a vizeletben.

lehet a hidralazint naponta kétszer?

Az Hydralazine készítmény és dózisintervallum hatásait 20 betegnél értékeltük a hagyományos Hydralazin tablettákon, 100 mg naponta kétszer, az ATENOLOL és a diuretikus. Arra a következtetésre jutottunk, hogy nincs szükség az Hydralazine -nél több mint napi kétszeri -re.

Aszpirint vehetsz hidralazinnal?


Hydralazine Aspirin
Hydralazine szedése előtt, tájékoztassa kezelőorvosát, ha az You is használjon Aspirin -t is. Ez a kombináció szédülést, fejfájást vagy homályos látást okozhat. Ha a gyógyszert együtt veszi, mondja el orvosának, ha az You -nek van ilyen tünetei. Do nem hagyja abba a gyógyszereket anélkül, hogy először beszélne orvosával.

lehet a hidralazin a szorongáshoz?

hidralazin , szintén ismert a márkanév apresoline, az használt magas vérnyomás kezelésére. A hydroxizin, amelyet a márkanevek, például a Vistaril és az Atarax által is ismertek, az -t a -t az allergiás reakció tüneteinek kezelésére, például viszketéstől vagy kiütésekkel kezeljük, hanem az használt -t is az émelygés és az szorongás kezelésére is.

hidralazin egy ász vagy arb?

Az Hydralazine és a nitrátok kombinációjának hemodinamikai hatásai hasonlóak az ACE inhibitor vagy angiotenzin receptor blokkoló ( ARB ) alkalmazásához.