Milyen messze van egymástól Emerald Cedars?

Távolítás Emerald Cedar
Ha YOU RE növekedése Emerald Cedar mint mintegy fa, növény , hogy a csomagtartó legalább 4 láb egy fal, kerítés vagy a más fák vagy cserjék szélei. Másrészt, ha YOU Emerald Cedars -t növeli, mint egy sövény, a 18-24 hüvelykes fiatal fák egy törzséből a másikra.ember is megkérdezi, milyen messze van a cédrusfák ültetése?

Egyetlen árok vagy lyukak sora dekoratív sövényre. Space palánták vagy nagyon kicsi növények , 1 láb magas, 8 és 18 hüvelyk egymástól között. A magasabb növények, amelyeket általában 3 gallonban vagy nagyobb edényekben értékesítenek, az -t úgy kell elhelyezni, hogy -t kell elhelyezni 5 és 7 láb között At között.

Továbbá, hogyan nőnek a smaragd cédrarok? Hogyan Plant Emerald Cedar Fák

  1. Dig árok - a helyszínen teljes nap és a gazdag, iszapos, jó vízelvezetésű talajt - Ha azt akarjuk, hogy a fedezeti szorosan ültetett smaragd cédrus fák.
  2. csepp egy maroknyi csontlisztet a fákon az árokban vagy a lyuk alatt, ahol a fa megy, és dolgozik a talajba.

Hasonlóképpen megkérdezhetik, milyen gyorsan növekszik a smaragd cédrarok?

Emerald Cedar Meg lehet tartani 1,5-1,8 méter (5 & ndash; 6 láb) vagy magassága elérheti a 6 méter (20 láb), és van egy terjedését mintegy 1,2 méter (4 láb). Kiváló képernyőt készítenek, és az évente körülbelül 30 cm-es (1 láb) növekedhet.

Milyen messze van egymástól Emerald Green Arborvitae-t?

Az Emerald Green Arborvitae fák ajánlott távolsága 2-3 láb A magánélethez használja. Ha gyorsabb magánéletet szeretne, összegyűjti őket körülbelül 2 láb egymástól. A smaragd zöld arborvitae fák jellemzően körülbelül 3-4 láb széles.

Milyen gyakran kell vizet a cédrusfák?

Víz Gyakran
Az Cedar Trees a legfontosabb dolgai közül az Cedar Trees az öntözése. Ha nem eső, az , akkor a új sövényét legalább hetente egyszer kell venned, több mint egy óra múlva. Tartsa a talaj nedvességét, de nem áztatott.

Mennyi ideig tart a cédrus növekedése?

1-től két év

kell csomagolnom a cédrusfák?

White Cedars két alapvető jellemzővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy túlélhessék a kemény téli éghajlatunkban. A BURLAP- csomagolt fák kevésbé vízveszteséget szenvednek a szárító téli védelem miatt, de az előnyöket ellensúlyozza a lombozat fűtése miatt a napsütéses napokon.

do cedar fák megtartják a hibákat?

Cedar Fák Repellents
Nem valószínű, hogy az cédrusfa vagy a cserje ültetése a harapós kártevők ellensúlyozza. Sokan úgy vélik, hogy az Cedars valójában vonzza a szúnyogokat, mert nem ritka, hogy ezeknek a harapós kártevőknek az Cedar Trees és a cserjék körüli harapóit látják. Azonban ez nem azért van, mert az Cedar növények vonzzák az rovarokat .

Hogyan mentse meg a haldokló cédrus sövényt?


Ha a cserjék még mindig élnek néhány fennmaradó zöld lombozat, megpróbálhatja megmenteni a növényeket, amelyek lehetővé teszik, hogy néhány évszak, hogy hagyja, hogy a sövény helyreálljon.
  1. víz A talaj a cédrus fedezeti hedges azonnal és mélyen.
  2. egy pár kesztyű és egy hosszú ujjú póló, és helyezze be a kezét és a karját a sövény belsejébe.

Hogyan vigyázol a cédrusfa?

CEDAR Cedar Trees
A legtöbb Cedars nem igényel sok Care -t, amint létrejöttek. Az első év során gyakran vizet vizet és száraz körülmények között. Az fákat évente írja le, hogy eltávolítsa a halott ágakat vagy ágakat, amelyek dörzsölnek egymással szemben. Ne távolítsa el az alsó ágakat az fákból -ről.

Milyen évszakban ülsz cédrusfák?

Ültetés CEDAR HEDGES
Hihetetlenül fontos az növényi cédrusfák a jobb időpontban . A nyár nem a legjobb idő az ültetéshez Cedar shedges . Ajánlott növényi cédrusfák vagy kora tavasszal vagy ősszel.

miért fordulnak barna cédrusfák?

A gyökér rothadás közös probléma az Cedars között. Ezt olyan gomba okozza, amely túlságosan nedves talajban virágzik. Más típusú gomba okozza a blights, amely megöli a lombozatot, forgassa a -et barna , és az ágakból származik.Az Cedar fungicidel való kezelése segíthet a betegség szabályozásában.

Milyen gyakran Víz Emerald Cedars?

Water A fa 2 liter -ös vízzel 2 liter víz szélessége minden nap két hétig; Ezután alternatív napok két hónapig. Ezt követően az Water a fa minden héten addig, amíg erősen növekszik. Ne engedje, hogy a talaj kiszáradjon egy nemrégültetett Emerald Cedar körül, vagy a fa elhagyhatja a leveleket.

Mennyi ideig élnek a smaragd cédrusok?


kb. 30 év

Mi a legjobb műtrágya a cédrusfák számára?

Granuláris műtrágya
A létrehozott cédrusokhoz válassza ki a teljes műtrágyát, például 10-8-6, és alkalmazza az rugó -ben, mielőtt az új növekedés megkezdődik. Használjon 2 font műtrágyát a törzs átmérőjének minden hüvelykéhez, mérje a csomagtartót derékmagasságban.

Hogyan tartod egészséges cédrusfákat?

Víz Kis fák rendszeresen, és lehetővé teszik számukra, hogy teljesen kiszáradjanak az egyes öntözés között. A műtrágya általában nem szükséges, hacsak a talaj nagyon egészségtelen. Miután az fa érett, az Cedar Tree gondozás kevésbé több, mint a rendszeres mulasztás és a halott vagy beteg ágak eltávolítása.

miért halnak meg a smaragd cédrusok?

Sajnos néhány olyan lakástulajdonos, aki az Emerald Cedar -et táplálja a levelek problémáját. A szárazság általában a probléma forrása, de néha rovarok, betegségek, vagy akár kutya vizelet lehet a a kulrok.

Hogyan tartod a smaragd cédrusokat?

Víz egy létrehozott Emerald Green Arborvitae Ha az időjárás meleg és száraz. Ahhoz, hogy segítsen megőrizni a nedvességet a talaj körül a fa körül, terjesszen egy réteget a szerves mulch 3-4 hüvelyk mélyen a gyökérzónán. Hagyjon egy 6 hüvelykes helyet a csomagtartó körül, és terjessze fel a mulcsot a fa csepegtető vonalához.

Hogyan lehet gyorsabban csinálni a cedar sövényemet?


Vastag, zöld növekedés, megtermékenyíteni a cédrus sövények alatt háromszor a növekvő szezonban, egy vízben oldódó műtrágya, hogy magas a nitrogén. A cédrusok megtermékenyítése késői esik lassú kiadású nitrogén-műtrágyával is elősegíti az új növekedést tavasszal.

Mi a különbség a smaragd és a piramis cédrusok között?

Általában -et termesztenek egy piramis formában Az Emerald Cedar a 3-7. Egyéb nevek: Smaragd, Emerald Green Arborvitae, Thuja Occidentalis "Smaragd". Van egy sekélyebb zöld színű lombozat, mint az Emerald Cedar , és egész évben örökzöld marad. A szálak jól vannak, és viszonylag alacsony karbantartási Cedar .

használhatja a csodát az örökzöldségekre?

Ha akkor van a különböző fák és cserjék a kertben, használhatja mindenféle célra növényi táplálékot, mint Miracle - Gro & reg; Shake N Feed & Reg; Virágzó fák & amp; A bokrok növényi élelmiszerek, amelyek -nek legfeljebb 3 hónapig tart. Miracle - GRO & REG; Az Evergreens és a gyümölcs és a citrusfák számára speciálisan formulázott fa tüskék is vannak.