Hogyan nyúlik egy muskrat?

Helyezzen egyet az orrra, hogy tartsa a helyén, és a másik kettő mindkét oldalon az oldalakat tartsa. Mielőtt elhelyezné az oldalakat, húzza le az elrejtést mindkét oldalon, majd tegye meg. Miután a bőr megkezdi a szilárd érzést, távolítsa el az összes ruhadarabot. Általában az éjszaka elég.Hasonlóképpen megkérdezhetjük, hogyan nyújtja a pelenkeket?

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy kinyújtja a pálcákat.

  1. húzza meg a peltet a hordágyon. Néhány állat esetében, mint például a róka, a coyote vagy a bobcat, helyezze a pelt a hordágyon a szőrrel pár napig.
  2. Győződjön meg róla, hogy a pelt a hordágyon helyezkedik el.
  3. rögzíti a pelt helyet a hordágyon.

Ezt követően a kérdés, hogy mennyi ideig tart a muskrat pelt szárításához? Helyezze az Pelt -t a hordágyon szőrme oldalra, és tegye be a helyére az szárítás befejezéséhez . A bőr lehet száraz az érintéshez, akár egy órán keresztül a weasel, mint hosszú 10 óra a coyotes.

Ezen figyelembe véve, mennyi ideig tart egy szárított pelt?

Nyers szőrme (bőrű, feszített, húsos és szárított ) -es -t több éven át a megfelelő körülmények között, de ha nem megfelelően tárolják, az minősége gyorsan csökken. -es pelenkeket kell, hogy a kezdetben szárított -t körülbelül 60-70 ° F-nál, és az -nak több hétig tartsa a -t szobahőmérsékleten.

Hogyan fagyaszthatja a mosómedve?

Először győződjön meg róla, hogy mindegyik pelt száraz és a sár és a szennyeződésmentes, mielőtt fagyasztja it. Nedves prémek , ha fagyasztott, hogy egy rossz kinézetű rendetlenség, amikor felengedni. Másodszor, amikor befagyasztása az prém , spread őket a fagyasztóba, amíg ők helyett szilárd cölöp őket egymás tetejére.

Hogyan tartja meg a coyote pelenseket?

lassan lassan, hogy megakadályozza a hajcsúszást a pelting vagy a hús előtt. A húsosság és szárítás után az Pelts -t a lehető leghamarabb ki kell szállítani. Ha az -es boltot hosszú ideig kell tartania, hosszú ideig kell elhelyezni egy fagyasztóba. Az tárolás rövid időtartamára , Tartsa a -t egy sötét, hűvös, száraz szobában.

Hogyan bõrtálsz egy hódot?

A heaver Pelts előkészítése
  1. A lábak és a farok levágása.
  2. a hasán, rágja a pelt egyenes vonalon a farokból az ajkától.
  3. vágja el a szőrmét a hasából, az egyik oldalról egy időben, hátra.
  4. Amikor eléri a lábakat, ne nyírja meg őket. Húzza át őket, húzza ki az elrejtést, ahogy megfordítaná a zokni.
  5. a fején alaposan a fej.

Miért sózol egy elrejtést, hogy nyúljon?

A lehető legtöbb felesleges zsírtartalmat kell eltávolítani a bőrből az sózó előtt. sózás A bőr mindig , amely előnyösebb a és a levegő szárítására. Csak akkor, ha az nem érhető el, ha a bőrt az stretching egy keretben húzza ki, vagy a földön rögzíti.

mit csinál a borax egy elrejtésre?

Borax használják áztatás nyersbőr és irha, csupaszításához növényi barnul és semlegesítésére króm barnul. A bórsavat elsősorban semlegesíti a málnázott pelenkeket. Nyersbőr és irha általában gyógyítható szárítással vagy sózással való megőrzéséhez tárolás vagy szállítás során, mielőtt azokat cserzett.

Hogyan lágyítod a száraz elrejtést?


Ha hide kemény és száraz áztassuk a elrejtése meleg vízben meglágyult azt. Legyen óvatos, hogy az elrejtése ki, amint az elrejtés nedves és hajlékony. Kell könnyen összenyomható és rugalmas. Ha merev, akkor még mindig is száraz a belső rétegekben.

Eladhatok coyote pelenseket?

Coyote Pels Lehet, hogy értékesíthető, ha egy kis játékvadász licenc hatósága alá kerül, mint a trapper engedélyével.

Melyek az elővigyázatossági intézkedések, amelyeket egy állat nyírása során kell meghozni?

Kerülje az étkezést és az ivást, miközben kezeli a -et, és alaposan mossa le a kezét, amikor kész. Biztonságosan ártalmatlanítsa a hasított testeket és szöveteket, valamint bármilyen szennyezett eldobható elemeket, például latex kesztyűt.

Lehet enni muskrat?

Muskrat biztonságos Eat . Ez is egy a legegészségesebb élelmiszerek. Az Muskrat fogyasztásának előnyei sokkal nagyobbak, mint a szennyezőanyag-expozíció kockázata. Kis állatok, például békák, csigák, rovarok és kis halak, de a fő élelmiszerforrásuk növények.

mi a muskramok jó?

Muskrats a nedves területeken építési platformokat is épít. Segítenek fenntartani a nyílt területeket a mocsarakban, ami segít a vízi madarak élőhelyének biztosításában. Az Muskrats az éjszaka vagy a hajnal és alkonyatkor közel aktív. A CATTAIL és más vízi növényzetre táplálkoznak.

Mennyibe kerülnek a mosómedve?


A

körülbelül 5 dollárt vár a nőknél és esetleg 8-10 dollárért a férfiak számára. Csakúgy, mint az elmúlt néhány évszak, vidra átlagosan 20-30 dollárral kell rendelkeznie ebben az évben. Egyes kereslet kezd alakulni a magasabb minőségű mosómedve, amely a felső középnyugatból származik.

do muskrats csinál jó háziállatokat?

Muskrats nem agresszív, de éles fogak vannak a vegetáció rágásához, és haraphat, ha sarokba vagy megtámadják. Tartsa az Háziállat -et, hogy megakadályozza az interakciókat. Mesh kerítés fektetett lapos és rögzített néhány méteren keresztül a shorlines lehet az muskrats elnyomása. Muskrats inkább a meredek lejtőkön való részvételt.

Mennyibe kerül egy muskrat?

Muskrat Flyery $ 1,300 és $ 4,000 között futhat. Általánosságban elmondható, hogy a hátsó szőrszálakat bevonatokra és sapkákra használják, és a hasüreg szőrme. Patkányok, mint a trapperek hívják őket, soha nem kerültek ki egy magasabb ár .

Mennyibe kerül egy muskrat prémje?

Muskrat átlagosan $ 3.80, egy kicsit magasabb, mint tavaly. A Red Fox 24-27-től kezdődően, de csak 42% -kal értékesített, ami csak a jobb Pelts valószínűleg eladott. A mosómedve jól értékesített, 83% -kal, átlagosan 4,62 és 12,28 dollár között.

egy muskrat veszélyes?

Ha a víz közelében él, az Muskrátok okozhat megsemmisítést és eróziót az összes börtönzel, és gyakran sok parazitát és betegséget hordoznak, amelyek káros lehetnek az embereknek és más állatoknak. Ők is hagyhatják az erős szagokat a környéken, amikor meghalt.

Melyek a mosómedve?


Raccoon szőrme
Ez az szőrme egy puha, szép szegélyt tartalmaz a gallérok és a mandzsetták, és sűrűsége természetes választás a kalapok, a kabátok és takarók számára.

mit néz ki a muskrat szőrme?

Ez a sokoldalú szőrme sötétbarna színű, aranybarna és szőlő árnyalattal rendelkezik. Az ilyen szőrme bevonatok általában vízálló alsónadrágot és hosszabb hajfedelet tartalmaznak. Az északi Muskrátok hosszabb és nehezebb védőszőrnek van, így az , mint vastag alul. A Southern szőrme -nek van egy kis laposabb alul, és az a Paler árnyalatú.