Éghető Tyvek?

Az gyúlékonyság jellemzői Tyvek , szintetikus nemszövött anyag, hasonló a legtöbb szintetikus szálakhoz. Ha a 2750F (1350c) olvadáspontja alatt vagy annál magasabb hőmérsékleten van kitéve, az Tyvek a hőforrástól távol tartja.Következésképpen a Tyvek tűzálló?

Tyvek & Reg; a -70 ° C és + 118 ° C közötti hőmérsékleten végezheti a hőmérsékletet. Azonban bizonyos deformáció fordulhat elő, körülbelül 80 ° C-on c. Is, vegye figyelembe, hogy Tyvek & Reg; nagy sűrűségű polietilénből készült, amely éghet; Így Tyvek & Reg; nem tekinthető tűzálló -nek.

is, tudsz Tyvek felett Tyvek felett? Igen, a DUPONT Tyvek telepíthető a régi házburkolaton, amíg a meglévő házburkolat Tyvek .

Az egyik megkérdezheti, hogy milyen anyag van Tyvek?

polietilén

a tyvek lélegző?

DuPont & trade; sup> Tyvek & reg; sup> WB egy nem perforált, nem szövött termék mikroszkopikus pórusok, amelyek olyan kicsi, a levegő és a víztömeg egy nehéz áthalad. De mivel az Tyvek & REG; SUP> az lélegző , a nedvességgőz könnyen elmenekülhet a falról.

lesz a tyvek ég?

Néhány típusú Tyvek & Reg; az "A osztály" címkével jelölik, ami azt jelenti, hogy biztonságosak a nyilvános és magánépületekben, míg más típusok jelezték a kisebb "1. osztály" a "normál gyúlékonyság". Tyvek & Reg; lesz megolvaszt és zsugorodik egy lángtól, és az körülbelül 750 ° C-on -t éget; F; Vegyi-ellenálló.

tyvek mérgező?

Tyvek (R) Alapvetően nem mérgező kategóriába sorolható. A termék jellege akár lenyelést, akár belélegzést tesz lehetővé. Általában az átalakítás az Tyvek (R) porjából nem mutat, mert folyamatos szálból áll. A szemkontaktus mechanikai irritációt eredményez, mint bármely idegen tárgy.

tyvek mosható?

* Kézi mosás enyhe szappannal. Nincs fehérítő & ndash; vagy gépi mosás, szelíd ciklus, hideg víz. Az Tyvek fizikai tulajdonságait a víz nem befolyásolja: Tyvek egyformán erős nedves vagy száraz normál körülmények között és környezeti hőmérsékleten.

Milyen kötőelemeket használnak a Tyvek-szel?

Használja a egy vagy több ajánlott rögzítőelemet az alábbiakban az használatához a -hez a DuPont & Trade-hez; Tyvek & Reg; WRBS: Dupont & Trade; Tyvek & Reg; Wrap Cap Nails és Bull; DuPont és kereskedelem; Tyvek & Reg; Wrap Cap csavarok és Bull; DuPont és kereskedelem; Tyvek & Reg; Csomagolókapcsák vagy más kupak kapcsok a stinger és a kereskedelem számára; Cap Stapler ** & Bull; Egyéb gyártók egyenértékű kötőelemek .

mennyire erős a tyvek?


Tyvek számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek magasabbak a többi hasonló anyaghoz. Rendkívül erős , ami az egyik oka annak, hogy az építőiparban olyan széles körben használták. Ez is könnyes, hogy még akkor is, ha enyhén sérült, nem esik szét.

Mit véd a Tyvek ellen?

Tyveks védőruhák kínálnak kiváló elleni védelem a különböző veszélyek, beleértve a folyékony, olajok, vegyi anyagok, levegőben lévő elemek és még apró porszemcséket és rostok. Az anyag nagy sűrűségű polietilén szálakból készül, amelyek magas szintű ellenállást kínálnak a kopáshoz.

a tyvek műanyag?

DUPONT Tyvek jelentése műanyag . DuPont szerint, ez & ldquo; nagyon finom szálak 100 százalékos nagy sűrűségű polietilén, amely véletlenszerűen elterjedt és nem szörnyű. És azok számára, próbálja csökkenteni a műanyag használatát, ezért fontos, hogy tisztában legyenek, hogy bármit is készül műanyag .

Mi a Tyvek House Wrap R értéke?

Hogyan akadályozhatja meg a levegőt és a nedvességet abban, hogy belépjen az otthonába? Használja az Tyvek & Reg; Homewrap & Reg; Időjárási rendszer az iparvágány, a stukkó vagy a tégla alatt. Az átlagos fal 3-1 / 2 hüvelyk szigetelést tartalmaz , amely ideális körülmények között van egy telepített R - értéke R -14.

a tyvek vízálló?

Q6: Tyvek & Reg; vízálló? A: Tyvek & Reg; ugyanolyan erős nedves vagy száraz normál körülmények között és környezeti hőmérsékleten (73,4 ° C [23 & deg; c]). A kezdeti expozíció esetén a víz nem fog behatolni az Tyvek & Reg; Idővel, vagy a növekvő víznyomás, a vízcseppek az Tyvek & Reg;

a tyvek környezetbarát?


Tyvek & Reg; Rendkívül tiszta környezetbarát vízálló anyag, amely nem utófeldolgozó vízálló bevonattal rendelkezik.

Tyvek Anti Static?

Tyvek & Reg; A stílusai, amelyek antisztat bevonatúak kiválóak az RFID és az intelligens tagalkalmazások számára. Tyvek & Reg; Stílusok A & Ldquo; B & Rdquo; Az utótag (1059b) nem tartalmaz egy antisztatikus -ot. Ezek a stílusok egy statikus díjat építhetnek, és nem szabad olyan területeken kezelni, ahol a robbanásveszélyes gőz / levegő keverékek potenciálja létezik.

mennyi a tyvek tekercse?

A költségek. A Tyvek House Wrap maximális jelentése 0,97 dollár négyzetméterenként. A Tyvek House Wrap minimális költségei $ 0,41 négyzetméterenként.

milyen vastag a tyvek?

Vastagság 6.5 Mil / Súly 1,9 oz. 30 'minta [10-yard] tekercsek: 30' tekercsek ideálisak a teszteléshez, vagy azok számára, akik csak kis összegre van szükségük. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 30 'tekercs nem visszaadható. Tyvek & Reg; újrahasznosítható, segít, hogy csökkentse a hulladékot.

mit érzel a tyvek?

Tyvek & Reg; A papírnak A nagy szilárdságú aránya van, amely lehetővé teszi a nagyobb termelést a kisebb energiával és erőforrásokkal, mint más anyagok. A Slim Tyvek lapok A megjelenése és úgy érzi, hogy a papírhoz, szövethez és műanyaghoz hasonlóan . Ez azt jelenti, hogy Tyvek lapok CAN összecsukható, réteges és varrva, törés nélkül vagy repedés nélkül.

írhatsz Tyvek-on?


A -t írhatsz rájuk
ruhával és műanyag zenekarok lehetetlen lehetetlen az írás -re. És amikor You befejezése írás , bármilyen , akit írta gyorsan elpusztíthatja vagy futhat. Tyvek karszalagok, ezzel szemben gyorsan és könnyen írhatók az írás -re bármely állandó tintapallal vagy markerrel.

csinál tyvek szigetelést?

Tyvek nem egy szigetelés . Ez egy levegő akadály. Ez attól függ, hogy mit próbál az Do -nek, és kevés információt adsz, kiugrott. Van egy hab szigetelés termék, amelyet a vinil és az alárendelés alá történő beépítésére terveztek, de elsősorban arra szolgál, hogy támogassa és alakja az iparvágányhoz.

lehet újra felhasználni a Tyvek ruhákat?

A DUPONT Tyvek Suits eldobható, és nem tisztítható, vagy az újrahasznosított , ha a fertőzött részecskéknek van kitéve. Fontos tudni, hogy az Tyvek csak egy könnyű folyékony fröccsenést kezelhet, ezért jellemzően szárazanyagok, például por elleni védelemre szolgál.