Melyek az üvegházhatás legjobb anyagai?

Az Greenhouse szerkezete alumínium, horganyzott acélból, faanyagból vagy műanyagból készülhet. Minden egyes anyag -nek van egy másik szerkezete és panel típusa, amit legjobb -vel dolgoznak. Az acél például legjobb polietilén lemezekhez vagy polivinil-klorid (PVC) alapú szövetekhez.Ezen szemlélve, mi a legjobb anyag az üvegházhatáshoz?

A legjobb anyagok fedezésére üvegház

 • üveg: A hagyományos üvegházhatású üveg, üveg az előnyös anyag az állandósághoz.
 • merev műanyag: Ezek az üvegházhatású burkolatok, amelyek magukban foglalják az üvegszálas, akril és a polikarbonátot hullámosított és lapos formában.
 • Költség: A költség minden aspektusának figyelembe kell venni.

is megkérdezheti, mi az üvegházhatású falak? A Greenhouse (más néven egy üvegház, vagy ha elegendő fűtéssel, egy hothothouse) egy olyan szerkezet, amely az falak és a tető készült, főleg átlátszó anyagból, például üvegből, amelyben szabályozott éghajlati viszonyokat igényelnek termesztik. Ezek a struktúrák mérete a kis foltoktól az ipari méretű épületekig.

is megkérdezhetjük, milyen műanyagot használsz, hogy üvegházat készítsen?

polietilén

üveg vagy műanyag, jobb üvegházhoz?

Műanyag van jobb hővédelem tulajdonságokkal rendelkezik, mint üveg és kevesebb hő megy veszendőbe, polikarbonát anyag, mint üveg . Ez a javított hővisszatartás kulcsfontosságú az Greenhouse teljes teljesítményének és hatékonyságának.

kell egy üvegházat teljes napban?

Általában egy üvegháznak kell lennie a -nek az teljes Sun -nek, különösen a télen. Helyszín az Greenhouse , hogy elkerülje az árnyékokat az épületekből & amp; fák, mivel sok növény a legjobb az Teljes Sun -ben. Azonban különösen napsütéses éghajlaton, nagy magasságú területeken, vagy árnyékos szerelmes növények esetén a részleges árnyék lehet jobb.

Milyen vastagnak kell lennie a polikarbonát üvegházhoz?

1) lefedő üvegházhatású csak 4 mm és 6 mm vastag lapok celluláris polikarbonát alkalmazunk. Nem javasoljuk, hogy 3,6 mm vagy 3,8 mm-es vastag polikarbonát -t használjunk. Ez egy alacsony minőségű polikarbonát , amely nem fog sokáig szolgálni.
Az

zöld vagy tiszta az üvegházban?

Clear vagy mattas panelek A természetes fény 78-90% -át teszi lehetővé, míg az zöld panelek nem hagyják majdnem elegendő fényt a növények számára. Ha Clear vagy matt üvegszálas paneleket használnak, csak vásárolhatsz & ldquo; Greenhouse Quality & Rdquo; panelek.

Mi a legjobb borítás az üvegházban?

polikarbonát műanyag a legjobb üvegházhatású anyagok egyikének tekinthető. Ez a műanyag egy két vagy kettős fal polietilén műanyagból készült. Ha megfelelően fenntartják, az ilyen típusú burkolat tíz évig tarthat. Az egész évben a kerek kertészet könnyű a hő- és páratartalom megtartása miatt.

Mennyi ideig tart a polikarbonát üvegház?


Valójában a legtöbb polikarbonát gyártók 5-10 évig garantálják az üvegházhatást okozó polikarbonát paneleket, és néhány, mint hosszú , mint 15 év. Tehát bár nem valószínű, hogy az polikarbonát panelek Last Long -nek, mint az Greenhouse -nek, az utolsó -nek az évig -re várható.

olcsóbb, hogy építsen vagy vásároljon egy üvegházt?

Get A legnagyobb Greenhouse megengedheti magának és illeszkedhet az udvarába. Bármi méretű Greenhouse You vásárol , akkor gyorsan kitölti. Könnyebb és olcsóbb az vásárlás egy nagy Greenhouse , mint megpróbálja kibővíteni egy kis Greenhouse -t.

Milyen vastagságú a műanyagnak szüksége van egy üvegházra?

6 mil

Mennyibe kerül egy PVC üvegház kiépítése?

Az költsége Greenhouse értéke 5 000 dollár és 25,300 dollár között van, de az átlagos költsége egy professzionális telepített üvegház $ 13.893. Otthonulajdonosok, akik meg akarják építeni az Greenhouse saját fizetését a saját fizetésért, akár 3,500 dollár vagy annál kevesebb, attól függően, hogy milyen anyagokat választanak.

az üvegházak szellőzésre van szükségük?

Az üvegháza szellőzőnyílásra van szüksége ahhoz, hogy friss levegő mozogjon, de van valamilyen keringető ventilátor, hogy a levegő mozog az egész Greenhouse -ben, hogy elérje az összes növényét.Sokan nem veszik észre, hogy az szellőztető befolyásolja a üvegházak kártevőket .

mit tudok nőni egy kis műanyag üvegházban?


Kattintson egy növénynévre, hogy megtalálja a fajták növekedését.
 • Aubergines.
 • brokkoli (károsító magok kora tavasszal)
 • Brüsszel kelbimbó (károsító magok kora rugóban)
 • káposzta (károsodás magvak kora tavasszal)
 • karfiol (csírázó magvak kora tavasszal)
 • chillies.
 • édes paprika.
 • curgettes (ültetés előtt)

Az üvegházhatású műanyag blokk UV sugarak?

Ha a termelő felhasználás méhek beporzás növények a üvegházhatású megvásárlása film , amely lehetővé teszi egyes ultraibolya fény energia spektrum átjutni fontos lehet. Ellenkező esetben az ultraibolya blokkoló film a csökkenti a fehérfehéreket, a thripeket, a levéltetveket és más rovarokat. Az lehet, hogy a bizonyos gombás betegségeket is ellenőrizhet.

do műanyag üvegházak működnek?

műanyag üvegházak nagyon népszerűek, mivel könnyen elhelyezhetők, könnyen tisztíthatók, nagyon költséghatékonyak lehetnek, és sokféle formájú és méretűek; Azonban, annak ellenére, hogy egy kezdeti magasabb költség, a fából készült Greenhouses érdemes megfontolni.

műanyag üvegházak bármilyen jó?

A legjobb műanyag üvegházak olcsóbb alternatíva az Greenhouses -nek, de előnyei is vannak saját jobbra: műanyag üvegházak kisebb méretű, mint az Greenhouses . műanyag üvegházak kiterjeszti a termesztési szezont (különösen a korai vetítéseket), és növelheti a sikert a hő szerető zöldségekkel.

használhatom 6 millió műanyagot üvegházhatásra?

Farm Műanyag Supply GreenHouse Film
6 MIL vastag és UV-védett, az -nek jól fog működni. Nagyon kevéssé fényes diffúz, mint a felső választás, de egyébként összehasonlítható. A pénzért kiváló méretű anyagot kapsz, amely a legnagyobb Greenhouses -nak is le kell fednie a problémát.

Az üvegházak télen meleg maradnak?


Greenhouse csapdák a nap folyamán a nap folyamán, lehetővé téve a növények az Greenhouse -ba az -tól az -ig Éjszaka. A leghidegebb éjszakákon azonban a fagy károsíthatja az Greenhouse növényeket, hacsak nem rendelkeznek extra védelemmel. Néhány olcsó készlet fogja megvédeni a növényeket a fagy minden téli .

Mennyibe kerül egy üvegházhatású készlet?

Az Greenhouse struktúra átlagos költsége (kivéve az Kits -t) körülbelül 25,00 dollár négyzetméterenként. Ezek a nagy üvegházak 500-1000 négyzetméter.

Télen dolgozik az üvegházak?

Greenhouses Do nem tartja fenn a nap folyamán felépített hőt. Ami a fény, ha van egy tipikus üvegházhatású amely a tetőre, mint üvegházhatású polifilm, polikarbonát vagy üveg, akkor kapok 80-90% -os fényáteresztést. Ez elegendő lesz a legtöbb növény számára, még az alsó téli naphoz is.