Mennyi ideig tart a rubio monocoat?

K: Milyen Long lesz az Rubio MonoCoat padló Utolsó ? Egy élettartam megfelelő karbantartással. Mi lenne elvárja, hogy az első karbantartást igénybe vehessünk valahol 2 és 5 év közötti viselet függvényében.E tekintetben mennyi ideig tart a rubio monocoat a gyógyításhoz?

kezelés után Rubio egyrétegű Oil Plus, a padló igényel 3 hét gyógyítani, válnak vízálló, és megkeményednek teljesen ( 7 nap a 2C Oil A & amp; B). Bár a padló használható 36 órával az olajalkalmazás után, gondoskodni kell.

Másodszor, meg tudod menni rubio monocoat? Az mindig tiszta, befejezetlen fával indul. A Tabelegs.com befejezetlen részei 180 szemcsével előcsendesek. A kész részek előcsomagolva 220 szemcsével. Ha a -nek van saját kész felülete, amelyen az -t szeretné, ha az MonoCoat alkalmazza, távolítsa el a célt.

Továbbá, hogyan javíthatom a rubio monocoat-ot?

Spot Repairs

  1. Homdok a javítási területen, amint azt a károsodás eltávolításához és nyers fát ad.
  2. vízzel nedvesíti a területet. Hagyja teljesen megszáradni.
  3. pamut ruhával, ugyanazzal a színes olajjal, amelyet eredetileg a padló bevonására használtunk.
  4. Legyen reagáljon 10 percig. Törölje le a felesleges olajat egy ruhával, csillapította a monocoat olajat.

A RUBIO MONOCOAT szaga van?

Rubio MonoCoat olajfalú padlóburkolatok teljesen VOC mentesek és teljesen természetesek és nem mérgezőek. Van egy enyhe növényi olaj szaga kezdetben, amely egyáltalán nem zavaró.

tud festeni Rubio monocoat?

Rubio alkalmazott, mint a poliuretán vagy az festék ? Se. Rubio úgy viselkedik, mint egy viasz, mint az festék vagy a poliuretán, és így Mi használjon puffert, hogy a padlóra alkalmazza, hogy az lehet, hogy a könnyen elterjedjen. Ha YOU kezeli az Paint -t, és kefe azt, és hagyja, hogy szárazra, az lesz, hogy a túl vastag, és soha nem megfelelően gyógyítható.

hogyan tisztít egy rubio monocoat-ot?

szintjei kezeljük Rubio egyrétegű olaj lehet tisztítani vízzel és Rubio egyrétegű Természetes Cleaner (megtartja a matt megjelenés), vagy szatén Cleaner . Öntsön 1/4 csésze természetes Cleaner vagy 1/2 csésze szatén tisztító egy vödör hideg víz. Mindig nedves térképet használjon nedves mop. Ne hagyjon vizet a padlón.

a rubio monocoat étel biztonságos?

nem javasoljuk fogyasztását a termék amiről élelmiszer biztonságos magában foglalja, de akkor befejezni fa felületek, ahol élelmiszer prep fordul elő a terméket.

hány négyzetméter van rubio monocoat borító?

Rubio MonoCoat egy bevonatú alkalmazás
Rubio MonoCoat Oil Plus 2C fehér felület Az első mikron fából molekuláris kötéssel tapad. Ennek eredményeként az Rubio MonoCoat természetes olajpadlóburkolat fedél átlagosan 400 SQ . Ft.

Hogyan működik a Rubio MonoCoat?


Rubio egyrétegű egy egyedi hardwax olajat képez molekuláris kötés a legfelső a fa rostjai.

Mi a rubio monocoat tisztító?

Rubio egyrétegű Cleaner egy tisztább , hogy garanciák alapos tisztítása a felület & ndash; Csiszolás és porszívózás és ndash; Az Rubio MonoCoat olaj kezelése előtt. Eltávolítja még a legkisebb porrészecskéket is.

hol van rubio monocoat?

Rubio MonoCoat egy egyedülálló kemény viaszolaj, amelyet Belgiumban gyártanak. Védi és színek fát egyetlen rétegben.

Hogyan használod a Rubio MonoCoat 2C-t?

3) alkalmazza a MonoCoat olajat, plusz 2C pamutszövetet, ecsetet, puha szivaccsal vagy fehér pufferpárnát. 4) Ha 5 perc elteltével a felület száraz, összességében vagy foltokban, polírozza több olajat a darabon, és várjon további 5 percet. Ha a cél még úgy néz ki, folytassa.

Hogyan használod a Rubio MonoCoat karbantartási olajat?

Mechanical alkalmazás - Alkalmazza a az olajat pufferrel és fehér padra. Munka a 40-50 S.f. szakaszban. Használjon nagyon kevés terméket, hogy megakadályozza, hogy a padló ragadós legyen. * 5 perces reakcióidő után törölje le a felületet papírtörülközővel vagy pamut ruhával.

Hogyan használod Rubio MonoCoat szappant?


One liter Rubio MonoCoat Natural SOAP koncentrátum körülbelül 15 liter tisztítóoldatot készít.-re a -hez, a spray RMC felületi ellátás permetezésére a fa felületén. Törölje le a száraz vagy mikroszálas ruhával. Hagyja, hogy a felület körülbelül 15 percig száradjon.

Hogyan alkalmazod Rubio füstölt?

* Alkalmazza a MonoCoat Fumed egyenletesen egy hengerrel, ecsettel, vízzel bázis-applikátorral vagy szórópisztolyral. A felületnek teljesen telítettnek kell lennie a termékkel. * Miután a fa szárítja, mossa le a felületet vízzel. Nedves mop vagy mosás tiszta nedves ruhával.

Mi a 2C olaj?

RUBIO MONOCOAT OIL Plus 2C egy 2-komponensű olaj befejező rendszer, amely Rubio MonoCoat Oil Plus (A) és gyorsító (B), amely nagyon alkalmas olyan beltéri alkalmazásokra, amelyek gyors gyógyítás. A Rubio MonoCoat Oil plusz 2C -t egy rétegben alkalmazzuk, és 7 nap alatt gyógyítjuk.

mi a kemény viaszolaj?

Kemény viaszolaj . Az kemény viaszolaj a prémium minőségű Tung olaj és a Carnauba viasz keveréke, hogy kiváló védelmet nyújtson a belső fapadlóhoz és a bútorokhoz. A fa természetes megjelenésének fenntartása, nagyon tartós gát, puha és keményfa a víz, foltok, hő, szennyeződés és kopás ellen.

lehet alkalmazni viaszt a poliuretán felett?

Paste viaszt a legjobban használható, mint egy lengyel fölött egy meglévő kivitelben, mint például lakk, lakk, sellak, poliuretán vagy akár olaj befejezi. A célba fog megjelenni monokli és mélyebb, mert a fény, amely már-már csapdába e karcolások és üregek előtt viasz alkalmazták, most tükröző le a felületet.