Mi a merész ingatlanképzés?

Bold | Keller Williams Ingatlan Agent képzés . Bold az egykori térképek terméke, Dianna Kokoszka. Ez egy hét hetes program, amely feltételezi az erős gondolkodásmódokat, nyelvi technikákat, üzleti-építési stratégiákat és élő vezetési generációs tevékenységeket.Hasonlóképpen megkérdezik, mi a merész képzés?

Bold (A vezetés és méltóság fekete szervezése) egy nemzeti képzés közvetítő, amely a fekete szervezők gyakorlatának átalakítására összpontosított az Egyesült Államokban, hogy növelje az összehangolásukat, a hatásukat és a fenntarthatóságot a progresszív változások megnyerésére.

Továbbá, mennyibe kerül a merész költség? Iratkozzon fel az $ 799 USD diszkontált arányára a teljes merész programhoz, amelyet az első lépés éjfélig kínálnak a merész. Éjfél után az ár növekszik $ 849 USD, majd ismét 899 dollár USD után egy hét múlva az első lépéstől a merész.

Itt van, mit tart a Keller Williams félkövér?

Willis azt mondja, az elsődleges hajtóereje a termelékenység Keller Williams "aláírás képzési program, BOLD , amit írt Dianna Kokoszka, vezérigazgató, MAPS Coaching és Keller Williams Egyetem és jelentése & ldquo; Üzleti cél: az élet design által. & Rdquo; A hét hetes folyamán, Bold feltételek A Mindset

-vel rendelkező ügynökök Melyek a merész törvények?

Az Bold törvények , a szabályok, amelyek szabályozzák a gondolkodásmódját és azt az utat, ahogyan az ingatlan üzleti tevékenységét gondolod.

mi a kw bold2?

Az ingatlanügynökök segítése növeli jövedelmezőségüket, KW Maps Coaching kínál Bold : üzleti cél, az élet kialakítása. Minden edző találkozik egy magas színvonalú készlet a Maps Coaching, és a múltbeli ingatlanértékesítési tapasztalat, coaching tapasztalat és egyéb tényezők.

Mit jelent a térképek a Keller Williams számára?

Mega Achievement termelékenységi rendszerek

A Keller Williams fizet a képzésért?

Keller Williams az egyetlen ingatlanközvetítés a házon belüli képzéssel a munkavállalók számára. Azok, akik egy közvetítésben indulnak ki, már az fizetett -t az ingatlanengedélynek, valamint a vizsga és a licenc díjazása.

Mi a Keller Williams merész képzés?

Bold | Keller Williams ingatlanügynök képzés . Bold az egykori térképek terméke, Dianna Kokoszka. Ez egy hét hetes program, amely feltételezi az erős gondolkodásmódokat, nyelvi technikákat, üzleti-építési stratégiákat és élő vezetési generációs tevékenységeket.

mi a kw csatlakozik?


KW Connect a Keller Williams Realty online portálja az ingatlanoktatáshoz. Megtanulhat mindenféle hasznos ingatlankészletet a programon keresztül, a szkriptektől és a párbeszédektől a generációs technikák vezetéséhez az online blog létrehozásához!

a Keller Williams egy piramis rendszer?

Az Keller Williams Pyramid Scheme , a Multilevel Marketing és az Ponzi Scheme kifejezések pontatlanok. Keller Williams egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ingatlanvállalat, amely arra összpontosít, hogy segítsen az emberek vásárolni és eladni ingatlanokat. Ez mindig is volt a cég középpontjában. Soha nem volt egy Keller Williams Pyramid Scheme .

a Keller Williams jó az új ügynökök számára?

Keller Williams messze az iparág vezetője a képzésben. Az új új ügynökök (vagy az új életüket igénybe vehetik az üzleti tevékenységüket). Ez valóban az a fellendülés, amely egy Agent -t veszi ki az iskolai képzésükből, valamint az ingatlan gyakorlatába.

Ki a legjobb ingatlan-edző?

a legtöbb ügynök esetében, földesurak és más személyek az üzleti életben, az legjobb ingatlan-edzői felé fordul, a a megfelelő módja annak, hogy többet megtudjon.

Ipari Legends
  • MIKE FERRE.
  • Brian Buffini.
  • Tim és Julie Harris.
  • Floyd Wickman.
  • Richard Robbins.
  • Corcoran Coaching.
  • Ken Goodfellow.
  • Craig Proctor.

Mi a Google merész gyakorlata?

A vezetői és fejlesztési lehetőségek ( Bold ) Internship program egy fizetett nyári Internship a növekvő alsóneműk számára, akik érdeklődnek a technológiai iparágban és a teljes munkaidőben lévő munkalehetőségekben az Google-ban .

Mennyibe kerül egy ingatlan-edző?


költség / mdash; Amint korábban említettük, az ingatlan-edző átlagos költsége $ 400 és $ 499 havonta. A kiinduló ügynökök esetében ez hatalmas költsége lehet az összes többi kis költség tetején, amely felmerül, különösen mivel a legtöbb ügynök nem kezd pénzt keresni karrierjük első néhány hónapjában.