Hogyan távolíthatok el egy ragadt moen konyhai csaptelep patront?

A szokásos eljárás az eltávolítására patron , hogy csavarja le a fogantyút, és kikapcsolja a vizet, húzza ki a rögzítő klipet. A legjobb körülmények között megragadja az patron szár fogó és húzza, és az patron -nek csúszik ki.is megkérdezte, hogyan kapsz egy ragadt moen 1224 patront?

to Távolítsa el a -t az patront a csaptelep szerelvényéből, először használjon síkfejű csavarhúzót, hogy gondosan kivágja a fedelet a fogantyúkból. Philips csavarhúzóval csavarja le a fogantyúcsavarokat, és húzza ki a fogantyúkat a csaptelep szerelvényből. Ezután lazítsa meg és az eltávolítja a anyát az patron -ból fogóval.

is megkérdezheti, mennyi ideig tart a kazetták? 20-30 év

Megfelelően, mi a különbség a 1200 és a 1225 között?

A legnagyobb különbség , amely megtalálja az Moen zuhanyszelepekkel az Moen 1
vs 1225 csere patronok. Az 1225 az eredeti 1200 egyfogantyú patron frissített verziója, sárgaréz héjjal és sárgaréz dugattyúval. Az Moen 1225 világos műanyag héjjal rendelkezik, rézdugattyúval.

Hogyan használ egy moen patron eltávolító eszközt?

Most, hogy az Moen patron Puller csatlakozik, az eltávolítja a az patront -t. Tartsa a fogantyút, és csavarja be az húzó -t előre-hátra, az óramutató járásával megegyező irányba és az óramutató járásával ellentétes irányba, ahogy húzza. Folytassa a hátteret, amíg az patron húzza ki a szeleptestből.

Hogyan lazítasz egy szűk csaptelepet?

Bármikor egy régi csaptelep -et cserél, meg kell venni a záró anyát, amely az csaptelep szoros -et tart a pulthoz.

Ez a régi ház vízvezeték- és fűtési szakértője, a legegyszerűbbtől a nehézig.
  1. Húzza meg az anyát. Az anyacsavar bármely irányba történő mozgatása előrehaladás.
  2. Érintse meg a kalapácsot.
  3. alkalmazza a hőt.
  4. áztassa az anyát.

hogyan lazíthatok egy megakadt repülőgépet?

Kapcsolja be az Aerator -ot az óramutató járásával ellentétes irányba (a kifolyó alatti felfelé nézve) az -re csavarja le a -t a kifolyóraból. Ha ez nem működik, próbálja meg mozgatni a fogókat negyeddáros fordulatát az Aerator körül, és próbálja megcsavarni az Aerator -t az új pozícióból. A különböző pozíciókra való áttérés fokozatosan LOOSEN A makacs AERATOR .

Hogyan tudom, hogy a csapteleppatronom rossz?

jelek , hogy az patron csaptelep igényei javítást igényelnek a vízcsiszolásból, nehéz a vízhőmérséklet beállítása, a forró víz beállítása hideg vízi kimenetek, mint a WC-tápvezetékek és a nem megfelelő fűtött víz egyes csapoknál .

Mennyibe kerül egy moen patron?

MOEN 1
Egy fogantyú POSI-TEMP csaptelep patron csere moen kád zuhanyzó és zuhanyzó csak konfigurációk, sárgaréz és műanyag Moen 1
Egy fogantyú POSI-TEMP csaptelep patron Path Path Path Pater Moen kád zuhanyzó és zuhanyzó és hellip;

Lista Ár: $ 77.45
Ár: $ 31.75 & amp; Ingyenes szállítás
Mentés: $ 45.70 (59%)
Az

ingyenesen helyettesíti a patront?


korlátozott garancia - Ha ez a termék nem hibája miatt anyag- vagy megmunkálási egy éven belül az eredeti vásárlás, Moen váltja azt ingyenes díj, postai fizetett. Egyszerűen vegye fel az Moen -t az 1-800-Buy- Moen -nél az csere információhoz.

hol találom meg a csaptelep modellszámát?

típusszám van nyomtatva egy címkét, amely csatlakozik a hidegvíz vezetéket a csaptelep . A tápvezeték a mosogató, a pult, a fürdőrugó, vagy a bidé tál mögött található. A , vagy az számú részszámot jellemzően a "P / N".

Hogyan távolítod el a menekülött csaptelep fogantyút csavar nélkül?

használjon imbuszkulcsot vagy egy kis csavarhúzót eltávolítás az csavar , majd óvatosan használja a kezét, vagy fogó segítségével eltávolítás az fogantyú az csaptelep . A teljes trükk az, hogy az hogyan távolítsa el a érintse meg az fogantyút a csavar nélkül, és találjon egy jó helyet, hogy elkezdje szétválasztani az csaptelep-fogantyút, hogy eljuthasson.

hol van a modellszám egy moen csaptelepen?

A modell / sorozat száma általában egy négy vagy öt számjegyű száma kezdődő „7” vagy „8” és követheti betűkkel. Az számú sorozat néha megtalálható a kifolyó alsó részén. Az számú sorozat gyakran megtalálható a dekoratív gyűrű hátulján, amely a kifolyó alján található.

Milyen gyakran cseréli a zuhanykazettát?

Sajnos a válasz az , hogy milyen gyakran kell cserélni az zuhanyzó szűrő patron nem annyira egyszerű, mint azt „félévente” vagy „minden 12 hónapban. "Az ok pedig az, hogy az»átlagos«használat ha jön egy zuhanyzó szűrő inkább mint»legjobb esetben«használatára.

a zuhanykazetták univerzális?


tintapatronok nem csereszabatosak a különböző csapok, így ha úgy dönt, hogy szüksége van egy csere, meg kell tudni, hogy a maga részéről számát, így megrendelheti azt a vízvezeték szállító vagy online. Ez a szám általában a gyártó honlapján érhető el a csapattulajdonos használati útmutató online verziójában.