Miért szagolja az időszakot?

A menstruációs periódus A egy nemfertilizált tojás, vér és méh bélésszövetek elterjedését tartalmazza. Teljesen normális, hogy ez a kombináció enyhe szaga legyen a után, kilép a hüvelyből. Ez valószínűleg a hüvelyi anyaghoz kapcsolódik, de a baktériumok és a savasság is szerepet játszhat.HOGY, hogyan lehet megszabadulni a szaga után az időszakom után?

7 módja annak, hogy megszabaduljon a hüvelyi szagból

  1. gyakorlathoz Jó higiénia. Rendszeresen tisztítsa meg a vagina külső részét mosogatórongysal és enyhe szappannal.
  2. csak külső dezodoráló termékeket használjon.
  3. megváltoztatja a fehérneműt.
  4. fontolja meg a pH-terméket.
  5. próbálja meg az illóolajokat.
  6. áztassa ecetben.
  7. vényköteles kezelések.

Hasonlóképpen más emberek szagolhatják az időszakomat? Bár mindegyiknek saját egyedülálló illata van, a menstruációs vér maga nem rendelkezik szaga. Vérből és szövetből készült, amely a méhétől származik, és amikor a természetben előforduló baktériumokkal keveredik a szervezetben, május szaga a kicsit kevesebb, mint friss. Bár ne aggódj. Nagyon valószínűtlen, hogy bárki mlya képes szagolni a -et.

Továbbá, miért van egy erős szag van ott?

Normál izzadás Az lehet a egy hüvelyi szaga . Bakteriális vaginosis & mdash; A normálisan előforduló hüvelyi baktériumok és mdash túlterhelése; jelentése a leggyakoribb hüvelyi fertőzés, amely egy hüvelyi szagot okoz. Trichomoniasis & mdash; szexuális úton terjedő fertőzés és mdash; Az lehet vezet az hüvelyi szaga -hez.

Miért van egy halas szaga?

okoz egy halszagú Ez leggyakrabban által okozott bakteriális fertőzés, de lehet is okozta gombafertőzés vagy szexuális úton terjedő fertőzés (STI) nevű trichomoniasis. Az Fishy szag egy közös tünet.

Mit szeret a rák?

Rák felemeli a poliaminszinteket, és az Do különálló szaga -vel rendelkezik. Az elektronikus orr használatával a kutatók képesek voltak kimutatni Prostate Cancer -t a vizelet Smell nyomtatási profilokból. Ezek a tanulmányok, és mások , mint a , ígéretes területe Cancer kutatás. Mégis a gyerekcipőben van.

Hogyan tisztítja magát az időszakod után?

Az periódusban a -ben változtassa meg a tampon / pad gyakran. A hüvely természetesen tisztítja magát. A hüvelyben lévő sejtek normál pH-nál tartják, így soha nem szabad zuhanyozni, vagy ne használjon spray-t a vaginában (hacsak az egészségügyi szolgáltató előírja). Használjon enyhe szappant és meleg vizet tiszta -re a nyílás körül a hüvelyéhez.

A kiegyensúlyozatlan pH-t szagot okozza?

Amikor az pH egészségtelen, akkor valószínűleg észre kellemetlen szag , ami annak a jele, egy egyensúlytalanság , mint a gombafertőzés vagy bakteriális hüvelygyulladás. Ha az PH- egészségtelen, a két kulcsjel szag és a kisülés.
Az

a Fishy Saell a normál időszak után?

Összefoglaló. Bizonyos szaga a személy -es időszak alatt a teljesen normál . A hüvely egy savas környezet, amelynek egyenlege az szaga -t termelő baktériumok. Néhány szaga , például egy Fishy vagy Rotten szaga, szokatlan, szokatlan, és egy személyt tapasztaló személynek további vizsgálatot kell látnia.
Az

srácok vonzódnak, amikor az időszakodban van?

ovuláció és vonzerej
De az elmúlt évtized a kutatás azt sugallja, hogy a nők nem ilyen lopakodó ovulaterek. Tanulmányok kimutatták, hogy a férfiak ráta női illatok és úgy néz ki, mint az vonzóbbá során termékeny időszakok a női menstruációs ciklust.

Mit kell tennie, miután megtalálja az elveszett tamponot?

Nem lehetséges az Tampon -hez az -re az -re Elveszett belsejében You , és a Vagina -ben marad, miután behelyezte. Próbálja meg használni az ujjait, hogy megragadja az Tampon vagy az Tampon karakterláncot. Ha az You még mindig nem tudja az Get az Tampon -t, menjen a GP-gyakorlatba vagy a legközelebbi szexuális egészségügyi klinikára a lehető leghamarabb.

Mit szeret a lochia?

Lochia a hüvelyi kibocsátás a hüvelyi szállítás után. A mohás, mint a menstruációs kisülés. Lochia az első 3 nap után a szállítás után sötét piros színű. Néhány kis vérrög, nem nagyobb, mint egy szilva, normális.

Mennyi ideig tart a bakteriális vaginózis?

bakteriális vaginosis általában 2 vagy 3 nap alatt tisztázza az antibiotikumokat, de a kezelés 7 napig tart. Do nem hagyja abba a gyógyszert csak azért, mert a tünetei jobbak. Győződjön meg róla, hogy az antibiotikumok teljes körét. Az antibiotikumok általában jól működnek, és kevés mellékhatása van.

mit jelent a douching?

A Douche olyan eszköz, amely egy vízáramot vezet be a szervezetbe orvosi vagy higiéniai okokból, vagy maga a vízáram. Douche általában hüvelyi öntözésre utal, a hüvely öblítése, de az lehet a a testüreg öblítésére is utal.

A cukorbetegség szagot okoz?

Egy édes, gyümölcsös szaga jele lehet a ketoacidózis, akut szövődménye diabetes . Hasonlóképpen, egy nagyon szabálytalan, gyümölcsös szag lehet az anorexia nervosa jele. Más betegségek, mint például az asztma, a cisztás fibrózis, a tüdőrák és a májbetegség, az is okozhat különálló szagokat a lélegzetet.

Mit szeret a bakteriális vaginózis?

Sokan nincsenek tünetei, és néhány hiba a tüneteiket egy másik fertőzésre, például élesztőfertőzésre. Az BV leggyakoribb tünete egy foul-0 szagú , Fishy szag, amely a hüvelyből származik. Néhány nő viszketést, égetést vagy szokatlan szürke kisütést tapasztal. Antibiotikumok lehet a legtöbb esetben BV .

miért állnak meg a periódusok a zuhanyban?

A vérzés nem STOP a teljes vízbe merítés után. Azonban a víz nyomása ideiglenesen megakadályozhatja, hogy a vért kiáramljon a hüvelyből. Nincs ok arra, hogy ne legyen fürdő vagy zuhany az időszak alatt .

az ivóvíz lerövidül?

Hidratált
Ha az Water bevitele a nyolc pohár napi küszöb alatt van, adjon magának a & MDash-t az -es periódus alatt. Segíthet az ciklus mozgatásához is gyorsabban is. ivóvíz segít megelőzni a vért a sűrűség.

az időszakos vér tiszta?

Időszak Vér nincs elutasítva a testfolyadékokat vagy a testet a toxinok kiürítésének módjáról. Gondolj rá, mint kialakult hüvelyi szekréció és mdash; Van egy kis vér , méhszövet, nyálkahártya és baktériumok. Valójában ez kevésbé koncentrált vér . Kevesebb vér sejtjei vannak, mint a közönséges vér .

miért vagyok annyira, amikor van az időszakom?

Az -es időszak előtt a elkezdődése előtt a méh bélését alkotó sejtek több prosztaglandinot hoznak létre. Ha a tested több prosztaglandinot termel, mint amennyire szüksége van, akkor belépnek a véráramába, és az -nek a -hez hasonló hatású más sima izmok a testében, mint a belek. Az eredmény több Poop .

Mennyi ideig kell tartani az utolsó időszakot?

A legtöbb nő ez történik minden 28 nap, vagy úgy, de ez a közös időszakok , hogy több vagy kevesebb, mint ez, kezdve 21. nap 40. a menstruációs ciklust. Az periódus lehet utolsó 3 és 8 nap között, de általában az utolsó körülbelül 5 napig. A vérzés az első 2 napban legnehezebb lesz.

Lehet teherbe esni az időszakodban?

Megosztás a Pinteresten A személy -nak terhességet kaphat a alatt a időszak alatt, de nem valószínű. A személy a legvalószínűbb, hogy az terhes lesz az közepén a menstruációs ciklus közepén, amely akkor, amikor a petefészek egy tojást szabadít fel az ovulációnak nevezett folyamatban. Az ovuláció általában 7 & ndash; 19 nappal az periódus utáni vége után.