IKEA szekrények nagyon olcsóbbak?

IKEA szekrények valóban olyan megfizethetőek, mint hallották és mdash; A minőségi tulajdonosok rave. & ldquo; elmentünk a nagy dobozos üzletekhez, mint például a Lowe és a Home Depot, és az árak a félig egyedi Cabinetry az elme boggling, & rdquo; ő mondja. Az konyhához -hez két szekrények (felső és alsó) két falakjával töltötték & ldquo; a szomszédságban 5000 dollár.Hasonlóképpen az emberek megkérdezik, mennyire olcsóbb az IKEA szekrények?

IKEA Cabinetry A kitalált 10 x 10-es lábú konyhához általában 899 dollárba kerülnek, akár 2,999 dollárig, az szekrények stílusatól függően. Ismét ezek a költségek csak az szekrények a , az ajtók és a hardverek, a szétszereltek és szétválasztottak. Olyan sok -nek van egy konyhához, mint az szekrények .

Továbbá az IKEA szekrények olcsóbbak, mint a Home Depot? 1) Ikea szekrény minőség a legjobb az ár Ha összehasonlítjuk Home Depot versus Ikea szekrények , a Home Depot szekrények érezte magát olcsóbb és ezeket nem is. Bázisuk nem olyan vastag vagy tartós. A Lowe-knek van néhány szekrénye hasonló az IKEA minőségéhez, de kétszer a költségek.

Csak így, az IKEA szekrények megéri?

Igen, el tudsz menni egészen az egyéni, tömörfa szekrény dobozokhoz és ajtókhoz. Igen, pénzt takaríthat meg az egyéni szekrényeken a helyi építők vagy kisebb vállalatok használatával, de még mindig sokkal több drága , mint IKEA Konyha szekrények .

Mennyibe kerül egy IKEA konyha tényleg?

& Ldquo; Az átlagos IKEA konyha több mint $ 25,000. & rdquo; Egy új konyhai végső számlájának más elemei, amelyeket az emberek elfelejtenek: munkaerő. Az IKEA fizetése a szállításhoz, az összeszereléshez és a telepítéshez 200 százalékot ad a Cabinet Költségek , Grot & Eace; mondja.

do IKEA szekrények mennek az eladásra?

Előfordulhat, hogy nem várhat olyan nagy jegyű elemeket, mint az szekrények és menni , hanem IKEA ők Do , három vagy négyszer évente. Az egyik legnagyobb értékesítési a nyáron van, de általában elvárható, hogy akár 20 százalékot takaríthat meg, amíg egy bizonyos összeget (gyakran $ 2,000 vagy annál több) tölt el.

Mennyibe kerül egy 10x10 konyha az IKEA-nál?

A Basic 10x10 konyhai szekrény megrendelése az IKEA-tól körülbelül 899 dollárra indul, és olyan magas lehet, mint az $ 2,999 & Hellip; De ez egy kis konyha alapvető szekrény elrendezésekkel, és nem tartalmaz semmit, csak szekrényeket és hellip;

lehet Ikea konyhai ajtók illeszkednek más szekrények?

Mindaddig, amíg a régi szekrények a jó állapotban vannak, akkor az lehet, hogy a megragadja őket, és festeni, majd új ajtók -t adjon hozzá, és menteni egy csomó pénzt. Az IKEA -k vannak a lyukak a csuklópántokhoz, amelyeket előfúrtak, így meg kell mozdítania, ahol az Cabinet -hez tartoznak. másik , mint hogy rendben legyen.

tudom telepíteni a konyhaszekrényeket magamnak?

Telepítés Konyhai szekrények lehet Do önmagában. Az telepítés Folyamat A nem tesz sok különbséget, hogy egy kis nő vagy egy nagyobb, erős ember. Ennek a projektnek a legnehezebb aspektusa a kínosan kialakított és néha nehéz szekrények kezelése, míg pontosan megtalálja őket a falon.

Hogyan mentse meg a konyhai szekrényeket?


Hogyan takarítsunk meg pénzt az új konyhai szekrényekre
 1. összehasonlítása ajtóstílusok.
 2. Cserélje ki a falszekrényeket nyílt polcokkal.
 3. Válasszon megfizethető fafajt.
 4. Fontolja meg a hőmérőt vagy a laminátumot.
 5. puha-szoros fiókok és teljes kiterjesztésű diák nélkül.
 6. nem mondják ki a kihúzást.
 7. testreszabhatja kevesebbet.
 8. nem ad hozzá egy mázat a festékhez vagy a folthoz.

Hogyan tudok pénzt takaríthat meg a konyhai átalakításomon?

 1. Menj készenléti szekrényekkel.
 2. , ha lehetséges, tartsa fenn a meglévő szekrényeket.
 3. Válassza ki a nyitott polcot, ahol lehetséges. Az
 4. az alternatív pultos anyagokat vizsgálja.
 5. tartja a készülékeket, ahol vannak.
 6. Nézd meg a szigetek különböző lehetőségét. Az
 7. választja a kivágást, nem pedig a fal eltávolítását.
 8. próbálja meg a világítást a süllyesztett világítás helyett.

Az IKEA Telepítse a konyhaszekrényeket?

A szakértők méréseket, ellenőrizheti az aktuális víz- és villany, a fal állapot telepíteni szekrények és győződjön meg arról, hogy a termékek illik az konyhában .Kérjen egy személyzetet Kitchen területen IKEA áruházban az konyhai telepítés részleteihez, valamint a helyszíni mérés, idézet és alkalmazás.

Mennyibe kerül az IKEA díj a konyhai szekrények telepítéséhez?

Az IKEA szekrény telepítési költség A $ 2,500- $ 3,500-tól függ.

az IKEA konyhai szekrények jó minőségűek?

IKEA rendszer olyan rugalmas és moduláris, megvásárolhatja az szekrényeket nélkül ajtók vagy fiókok nélkül. Tetszett IKEA rugalmasságának és árának, de nem voltam őrült a különböző befejezésükről. Valódi fa furnérot akartam, és egyéni színt szereztem az szekrények egy részéhez . ( IKEA szekrények nehéz festeni jól.)

Az IKEA készülékek IKEA szekrényekkel kell használnia?


Az készülékek márkája IKEA szekrényekkel működik .
Nem számít, milyen márka You vásárlása, az IKEA konyhai szekrényekkel fog működni. Ennek oka, hogy IKEA moduláris rendszer segítségével mi can fit szekrények körül a döntéseket. WE Can is Get kreatív néhány IKEA szekrény Hacks Ha szükség van .

Mennyire jó az IKEA készülékek?

Consumer Reports nemrég tesztelt különféle készülékek rendelkezésre IKEA , beleértve tartományok, hűtőszekrény, mosogatógép, egy főzőlap és mikrohullámú sütő. "A Betrodd gáztartomány 800 dollárért volt egy jobb munkahelyi főzés, mint néhány nem IKEA modell, amely 2 000 dollárt költ. Ez nagyon sütési eredményt adott, és konvekciós módja van.

Hogyan tartanak fel az IKEA szekrények?

IKEA szekrények jönnek összeszerelésre kész (más néven RTA) a & ldquo; síkban összecsomagolt & rdquo; dobozok. Ők és ldquo; keret nélküli, és rdquo; ami azt jelenti, hogy az összes helyet a szekrényben, és úgy tervezték, hogy lefagy a vasúti rendszer, állítható műanyag lábak a bázis, így nem ül közvetlenül a padlóra.

do Ikea konyhai szekrények hátul?

Ahogy értem, az IKEA-konyhák hátsó -nek van, de illeszkednek a falhoz, nem épültek a szervizcsövekhez. Láthatja, hogy az egységek a -nek a weboldalakon vannak. Minden IKEA egység -nek a -en kívül a mosogatóegységen kívül van, amely csak fél -vissza -vel rendelkezik, hogy lehetővé tegye a vízvezetékezést.

mennyi súly az IKEA szekrények?

Az konyhai fiókja sokat kell elhelyeznie, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az az nehéz betöltése megtartja a 24 "széles konyhai fiókot 55 lb-vel, majd nyissa ki és zárja be 200 000-szer.

az IKEA konyhák jó értékű?


A legtöbb Konyha szerelők elmondják, IKEA Kitchens minősége Ha összehasonlítja őket más hasonló áron . A hátránya az, hogy a legtöbb konyha szerelők megmondják, hogy utálják őket.

az IKEA szekrények hőmérő?

Először is fontos megjegyezni, hogy az IKEA már nem kínálja a szekrény vonalak zavaró mishmash-ot, amely az összes kupakban, például a V & AUML, RDE, AKURUM, PERFEKT, RAMSJ & OUML; és ATTITYD. 2015 elején, IKEA lefogyott az egészet le, hogy egy mag szekrény rendszer úgynevezett Sektion.

Miért olyan drága?

Egy másik oka az szekrények olyan drága azért vannak, mert általában a kereskedők és a középső férfiak áthaladnak, minden alkalommal növelve az árat. Nézd meg az Ön területét a független konyhai szekrény üzletekért, mert sok időt tudnak kínálni egy jobb terméket, sokkal kevesebbet.