Hogyan telepíthetek egy új frigidaire mosogatógépet?

Hogyan kell telepíteni egy FRIGIDAIRE Mosogatógép
 1. Felkészülés az FRIGIDAIRE mosogatógép telepítésére .
 2. Ellenőrizze, hogy szüksége van-e légrés.
 3. lépésenkénti FRIGIDAIRE mosogatógép telepítés .
 4. A vízellátó tömlő csatlakoztatása.
 5. csatlakozik az elektromos vezetékhez.
 6. Állítsa be az mosogatógép magasságát.
 7. Állítsa be az mosogatógép helyét.
 8. szint és rögzítse az mosogatógép -t.-ben nehéz összekapcsolni egy mosogatógépet?

Ez lehetővé teszi az nehéz -t, hogy eltávolítsa a régi mosogatógép és telepítését az újat. Bizonyos esetekben meg kell lazítania a pultot, vagy távolítsa el a padlót, amikor megtanulja, hogyan kell egy mosogatógépet csatlakoztatni. Szintén kapcsolja ki a vizet az mosogatógép a legközelebbi kikapcsolási szelepen, általában a forró víz kikapcsolása a mosogató alatt.

Másodszor, hol van a vízvezeték mosogatógépen? Csúsztassa az mosogatógép -et az alapszekrények között, miután befejezte az elektromos és leeresztő tömlő csatlakozásokat . Csatlakoztassa a -t az tápegység ellentétes végét az üres szelephez a kettős kimeneti / kettős kikapcsolási szelepen. Húzza meg a tömörítő csatlakozót a csavarkulccsal, és kapcsolja be a forró vízellátást -vel.

Ilyen módon mennyibe kerül a mosogatógép telepítése?

Az átlagos mosogatógép telepítése a $ 189-es költséggel, a legtöbb telepítéssel 110 dollár és 270 dollár között. A legalacsonyabb ár fizetett 67 dollár, míg a legmagasabb volt körülbelül 500 dollár volt. Ezek az árak nem tartalmazzák az mosogatógép -t. Az lakástulajdonosok A -nek minősített Appliance Sales Company-t kell találnia az -hez Egy mosogatógép -re.

Milyen vízellátást igényel egy mosogatógépnek?

mosogatógépek csatlakozik a forró víz vonal, amely lehetővé teszi, hogy a mosogatógépet mosni a legmelegebb lehetséges vizet .

egy légrés szükséges?

légrés a leghatékonyabb módját annak, hogy a lefolyó a határokon szennyezze mosogatógép hulladék. Ha meg szeretné védeni a mosogatógépét a szennyezett víz elárasztásától, szüksége van egy Air Gap -re. Mosogatógép A

Air Rils

is szükséges a vízvezeték-kódok sok helyen.

Hogyan van egy mosogatógép?

Csatlakoztatás A leeresztő tömlő az mosogatógépen egyformán egyszerű vízvezeték munka. Az leeresztőcső az Csatlakoztassa a -et a mosogató alatt lévő leeresztő csapdához, és úton, akár a mosogató alatt lévő pult alsó részéhez, vagy a levegő-rés szerelvényhez van csatlakoztatva.

mennyit telepíteni egy mosogatógép, ahol nincs?

várják, hogy ez körülbelül 2-3 óra, ha nincs új csöveket kell futtatni, egy telepítés költsége 90 $, hogy $ 195 mellett olyan alkatrészt, illetve a mosogatógép magát. Ha az ott a nincs hely a szekrényterületen belül, előfordulhat, hogy egy elkészített.

Szükségem van egy vízvezeték-szerelőre, hogy egy mosogatógépet telepítsen?

attól függően, hogy melyik lépést okozzák az telepítő -es folyamat során, akkor az szükség van új részre, vízvezeték-szerelő vagy villanyszerelőre. Ebben az esetben Ön -nek az -es vízvezeték-szerelő -et kell hívnia. Az mosogatógép befektetés. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle, és annak biztosítása érdekében, hogy megfelelően dolgozzon, akkor -nek szüksége van licencelt vízvezeték-szerelő -re, hogy megnézze.

A Home Depot ingyenesen telepíti a mosogatógépeket?


Home Depot Mosogatógép Telepítés COST
Home Depot Ajánlatok Basic Telepítés 99 dollárért FREE szállítással 7 naponta hetente, amikor 396 dollárt költenek. A $ 19.99 telepítés Kit Díj, és 9,99 dollár adapter díj kerül az telepítés -ben. Az 59 dolláros szállítási díj vonatkozik a 396 dollár alatti összes nagyméretű készülékre.

Mennyi ideig tart egy mosogatógép telepítéséhez?

Magyarázat: A mosogatógép telepítése körülbelül egy órát vesz igénybe, hogy befejezze a -t, de győződjön meg róla, hogy új bemeneti vízcsatlakozót vásárol az Cserélő Régi stílushoz.

Mikor kell cserélnem a mosogatógépemet?

Nem kell várnod, amíg az mosogatógép teljesen törekszik az helyettesítésére. Sok esetben az mosogatógép ad neked rengeteg figyelmeztető jelet, hogy élettartama véget ér.

Mi jön egy mosogatógép telepítő készletben?

Ez készlet mindent tartalmaz, ami szükséges az egyszerű telepítés és illeszkedik a legtöbb mosogatógépek . Az készlet tartalmaz egy 6 Ft.Nylon fonott, ipari minőségű vízellátás tömlő, 5 Ft. Tápkábel, Teflon szalag, törzs Relief backet, huzalkapocsok és 3/8 "sárgaréz tömörítés, könyök és in-line tee.

kell telepítenie padlót mosogatógép alatt?

Sajnos, sok ember telepíteni első, csak felfedezni az padló nem lehet alá szerelhető az mosogatógép , ezért telepíteni előtt a mosogatógép . Ez rendben van, amíg az mosogatógép igényel javításra vagy kicserélésre. Sajnos ez azt jelenti, hogy károsíthatja a padlót, vagy előre haladja az új számlálócsere.

Tegyél egy mosogatógépet egy sarokba?


A: Sarok mosogatógép
sarokmosás mosogatógép lehet, de nem teljes méretű mosogatógép . A leggyakoribb mosogatógép 24 "széles. Az mosogatógép használatához az Corner , You -nek kisebb, amelyet általában apartmanok vagy konyhasarok használnak.

hol helyezzen egy mosogatógépet egy kis konyhába?

Hol kell elhelyezni egy mosogatógépet egy kis konyhába
 1. Válassza ki a vékony mosogatógépet.
 2. Helyezze a mosogató alatt a mosogatógépet.
 3. tegye a mosogatógépet a sarokba.
 4. Adja hozzá a mosogatógépet a végére.
 5. elrejti a mosogatógépet egy szekrényajtó mögött.
 6. csík vissza a konyhába.
 7. megfelel a konyhának színével.
 8. színes blokkolás.

Az otthoni raktár telepítése mosógépek?

Appliance Delivery & amp; telepítés & amp; Az Home Depot . Ingyenes szabványos szállítás a speciális rendelési készülék vásárlása 396 vagy annál nagyobb. A minősített vásárlások közé tartozik: Hűtés, mosoda , mosogatógépek, főzőberendezések és HDPP telepítés mellett és alkatrészek / tartozékok, amelyek az Depot közvetlen vásárlást kísérik.

Mennyire könnyű cserélni egy mosogatógépet?

Mosogatógép cseréje:
 • Kapcsolja ki a tápkábelt a mosogatógéphez a megszakító dobozban.
 • Kapcsolja ki a vizet a mosogatógép alatt lévő vágószelephez (ha nincs egy vágószelep, kapcsolja ki a vizet a vízmérőn).
 • Húzza ki a mosogatógép vízellátó vezetékét és a leeresztő vonalat.
Az

minden mosogatógép azonos méretű?

Ez igaz, a legtöbb mosogatógép az azonos méretű , és az mosogatógép standard mosogatógép szabványa 24 cm széles, 35 hüvelyk magas, 24 cm mélyen. Ha megtalálja a durva nyitási intézkedéseket, kisebb, mint a standard méret , akkor még mindig van egy új mosogatógép .

Mit tehetsz egy régi mosogatógéppel?


Donate Adja meg az régi mosogatógép -t valakinek a közösségben, aki szüksége lehet egy mosogatógép , időszakra. A takarékossági üzletek, mint az üdvösségi hadsereg és a Goodwill, az régi készülékeket is eltarthat, mindaddig, amíg a munkakörülmények között van. Ellenőrizze az adózási tanácsadót, ha ez az útvonal, akkor jogosult lehet adólevonásra.

mi a legjobb mosogatógép?

Itt vannak a választás a legjobb mosogatógépek:
 • legjobb összesített: Bosch 500-as sorozatú 24 hüvelykes Pocket Handle mosogatógép (SHPM65W55N)
 • Legjobb költségvetés: Maytag 24 colos első vezérlő Beépített Tall kád mosogatógép (MDB4949SHZ)
 • Legjobb szárítás mosogatógép: KitchenAd felső kontroll mosogatógép (KDTM354Dss)

Hogyan húzza ki a mosogatógépet?

Távolítsa el az mosogatógépet Nyissa ki az ajtót az mosogatógép -hez, majd távolítsa el a rögzítők alsó részéhez rögzített csavarokat. Emelje fel a lábakat egy csavarkulccsal. Lassan Húzza ki a -et az mosogatógép , amely biztosítja a vezetékek Out az út. Továbbá, a leeresztő vonalnak az Out -nek kell lennie az mosogatógépben a mosogató alatt.