Vajon a férgek, mint a kókuszdió?

Coconut Fiber , vagy Coir , és a tőzegmoha két kevésbé könnyen elérhető ágynemű. A nedvességet nagyon jól megőrzik, és az férgek szeretik őket. Coir egy barátságos helyettesítő a tőzegmoha.Hasonlóképpen, az emberek megkérdezik, a férgek eszik kókuszkölcsönzőt?

Coconut Coir egy ágynemű anyag, amelyet az férgek . férgek Szüksége van az ágyneműre, hogy virágozzon, és lebontja az általuk adott élelmiszeranyagot. Az Coir jól működik, mert nedvességet tart, anélkül, hogy keményen és tömörülne.

is megkérdezheti, mi a legjobb ágynemű? 10 Ágynemű anyagok A férgek Szerelem

 • reszelt újság (nem színes)
 • Aged komposzt.
 • idős ló vagy tehén trágya.
 • Coco Coir.
 • tőzegmoha.
 • szalma és széna.
 • esik levelek és más udvari hulladék.
 • faforgács.

Ezenkívül a földigiliszták a kókuszrostban élhetnek?

Nightcrawlers élhet -t az Coco Fiber -ben, de győződjön meg róla, hogy nagyon hűvösek maradnak. Ez nem jobb, mint a talajban.

Compost kókuszkötél?

származtatott kókusz Husks, szén-gazdag Eco-Co & Reg; Az Coir a nitrogén-gazdag konyhai maradékok és a gyepburkolatok rétegezésére alkalmas az komposzt BILE-ben, és jó ágynemű anyagot készít a féregkomponensek számára.

a férgek enni fenyő tűket?

RE: Worms Eating Borine tűk
Néha meg fognak ölni egy fát, de általában csak enni néhány és továbblép. Ezek Pine fűrészáru. Ők is fekete fejjel, és van egy importált fajta, piros fej.

lehet férgek enni zabpehely?

Gyümölcsök és zöldségek (nyersen vagy héjak) & ndash; Az Ön tud táplálni a az férgek bármilyen változata mindaddig, amíg nem citrus alapú (meg kell maradnia a citromok, a narancsok, az ananászok és mindaz, hogy mivel magas savtartási szintjei vannak) Keményítő élelmiszer hulladékok és ndash; Ezek az lehet kenyér, zabpehely és tészta formájában.

a férgek, mint a tej?

Worms lehet 't digest húsfehérjék vagy laktóz, így nincs tejtermékek, az , mint a tej vagy a sajt. Míg az férgek, mint a tojáshéjak, a tojás nem mehet a binbe. A citrusfélék és a sós lehet, hogy valójában károsíthatja az férgek bőrt.

Lehet túl sok férg a komposztban?

A komposzt Pile vagy Bin, amely elsősorban az férgek által futtatható, néha a és -t a felmelegíti, de általában a vermikomposterek örülnek, hogy az a -tartályok nem felmelegednek az túl sok -nek, hogy A férgek nem tudják le a -et. Ha Tényleg -nek túl sok férg van , , akkor a két tartályba vagy cölöpökre oszthatja őket, és építsen áteresztőképességét.

lehet férgek enni fa chips?


Azt hiszi, hogy az férgek bruttó, de több ezer földigényű fajok sok meglepő módon élvezik az embereket. A földigiliszták fogyasztják és lebontják a szerves anyagot, beleértve az olyan növényi cellulózt, mint például az faforgácsban, és a kapott hulladék tápanyag-gazdag környezetet biztosít a növények számára.

jó mulch?

Mint minden jó mulch anyag, az Coir segít a gyomok ellenőrzésében, de legfeljebb három évig tart, sokkal hosszabb, mint egy mulch az újság, a szalma vagy a fűszálak. Amikor biodrade, az Coir hozzáadja a szerves anyagot a talajnak.

do coconut héjak bomlanak?

Coconut Shells , Mango Seeds and Peanut Shells közel egy évet vesz igénybe az bontásba. A csontok sokáig tartanak az dolompításba, így az elkerülhető. A zúzott tojáshéjak egy csodálatos kalciumforrás, és az CAN közvetlenül hozzáadható az ültetési talajhoz, mivel lehet tea és kávé dreg.

a férgek enni tőzegmoha?

RED Worms BIT BITE FLITE
Composting férgekkel -vel, ldquo; vermicomposting. & Rdquo; A komposztáló tálcában az férgek Élő ágyneműben élnek, mint például a kókuszdió kókusz, aprított barna hullámos karton és tiszta tőzeg moha . Red férgek Áthelyezés az ágyneművel evés . Az alagutakat elfogyasztják.

Milyen mélyen kell lennie a féregbőr?

között nyolc és tizenkét hüvelyk
között

lesz Perlite hurt férgek?


Soha nem hallottam az Perlite -ről a Gnats számára.Nekem van az én féreg tartályaimban, és az az Worms No ártalma , így azt hiszem, barátod téved. Sand és de, talán, de nem Perlite . Nagyszerű a levegőért, és nem mérgező, csak irritáló.

Hogyan csinálsz egy piros féreg ágyat?

foszlány és nedvesítsük újság make ágynemű és létre egy vastag, bolyhos rétegét azt az alján a ágy . Add hozzá az férgeket , talaj és élelmiszer-maradékokat, és nézd meg az férgek -t, hogy gazdag szerves talajra és komposztra fordítsa. Tartsa az ágyat nedvesen, és ne hagyja, hogy kiszáradjon, vagy az férgek meghal.

Hogyan használod az Coir Compost-t?

csak adjunk hozzá 24 ml-et 3 liter vízenként tégla. Az CoR téglából az Compost -t a saját komposzt keverékéhez adhatja hozzá. Vagy adhat jól rothadó trágya, zöld hulladék, kéreg, homok, vagy a tökéletes keverékhez. A Potting Compost -t a speciálisan megfogalmazott növényi élelmiszerek vagy 5FS műtrágya hozzáadásával állítják elő.

hogyan csinálsz féreg ágyneműt?

 1. töltse fel a féregtartót száraz ágyneművel. (Levelek, aprított papír stb.)
 2. adjunk hozzá vizet (kb. 2-3 liter) és keverjük össze a tartalmat. Az
 3. ágyneműnek a nedves szivacs konzisztenciájának kell lennie.
 4. öntsük le a felesleges vizet. (
 5. adjon hozzá száraz ágyneműt vagy vizet, szükség szerint.
 6. Add zúzott tojáshéj / mészkő és talaj.
 7. A férgek hozzáadása.

lehet férgek ágynemű blokk?

Minden a mi Can - O - Worms tartalmaz egy gyűjtő tálca, öt push-fit láb, és egy műanyag vízelvezető. A fedéllel és 3 cserélhető munkahálót is tartalmaz. Az ágyneműblokk is rendelkezésre áll, valamint egy oktatási kézikönyvet, hogy segítsen You beállítás gyors!

a talaj jó a férgek számára?


Mint talaj , az újságszalagok levegőt, vizet és ételt biztosítanak az férgekhez. Megszórjuk 2-4 csésze talaj bin, amely előnyös mikroorganizmusokat vezet be. A Gritty talaj részecskék segítik az férgek 'emésztési folyamatot is. potting talaj , vagy talaj a szabadban van.

Milyen gyakran változtatja meg a féreg ágyneműt?

után férgek adunk ágynemű kell tartani nedves, de nem ragacsos, és a felső 6-8 centi fordult minden 7-10 napig tartani laza. Körülbelül 6-9 hónap körül a régi ágyneműt kell helyettesíteni a helyesen elkészített új ágynemű -vel. Az Change Bedding , távolítsa el az első 5 vagy 6 hüvelyk (ahol a legtöbb az férgek ).

Mennyi ideig tart a férgek reprodukálása?

Körülbelül két-három hét alatt az újszülött férgek lesz kikelnek, és kilép a kókuszból a talajba. Ez az reprodukciós ciklusa hetente 10 napig megtörténhet, egy másik ok, ami a földigiliszta populációk gyorsan növekedhetnek [Forrás: Barrett]. földigiliszták is az is reprodukálja a magukat, ha szükség van.