Ami jobb a köhögés Robitussin vagy Delsym?

A legelterjedtebb Guaifenesin-tartalmú köhögés gyógyszerek Robitussin és Mucinex. Robitussin szirup formájú, olcsó, de rövidebb működés. Az Delsym egy népszerű választás, mint egy túlterhelt köhögés szuppressziós terápia, mert dextrometorfánt tartalmaz hosszú hatású (tizenkét óra) készítményben.Ezt illetően Robitussin a Delsym-szel vehetem fel?

A kábítószerek közötti kölcsönhatások Nem találtak kölcsönhatásokat az Delsym 12 órás köhögés és az Robitussin súlyos torlódások között. Ez az nem feltétlenül jelenti a kölcsönhatásokat. Mindig konzultáljon az egészségügyi szolgáltatóval.

Továbbá Robitussin jó köhögéshez? tartalmaz Dextromethorphan mint köhögés visszaszorító, amely csökkenti az érzés, akiknek a köhögés . Robitussin Dry Köhögés Plus egy olyan termék, amely hosszú ideig tartó enyhülést köhögés akár 8 óra és célok torokgyulladás és más fájdalom. Kattintson az animációra, hogy a dextrometorfan kezelje a száraz köhögést -t.

Az emberek is megkérdezik, a Delsym jó köhögéshez? A

Delsym egy köhögés szirup márkája, amely egy Dextromethorphan által használt hatóanyag időzített formulájával készült. Az Delsym -t az köhögés ideiglenes enyhítésére használják a kisebb torok és a bronchialis irritáció, valamint az inhalált irritálószerek által okozott köhögés ideiglenes enyhítésére.

Milyen köhögés gyógyszer a legjobb?

 • Pseudoefedrine: OTC gyógyszer, amely enyhíti az orrdugót.
 • Guaifenesin: Gyakran ismert Mucinex márkanévé, a Guaifenesin az egyetlen OTC expectorant, amely segít a hidegek tüneteinek enyhítésében.

Mit tehetsz a robitussinnal?

A MAO-inhibitorok ezt az gyógyszert szedve A súlyos (esetleg végzetes) gyógyszer interakciót okozhat. Kerülni kell figyelembe isocarboxazid, metilénkék, moklobemid, fenelzin prokarbazin, razagilinnel szafinamidszármazékok, szelegilin, vagy tranylcypromin való kezelés során gyógyszert .

Mennyi ideig tart a köhögés szirup munkájához?

A gyógyszeres kezelés dózisa eléri a csúcsot vagy a maximális szintet a vérben 30 perc és 6 óra között.

Mennyi ideig tart a dextromethorphan dolgozni?

A formulációtól függetlenül a felnőttnek soha nem szabad több mint 120 mg dextrometorfánt tartani egy nap alatt, és a napi napi dózisok még alacsonyabbak néhány gyermek számára. A DextroMethorphan gyógyhatásai jellemzően 15 és 30 perc múlva kezdődnek, elérjük maximális 2-3 órái -t, és véget érnek 6 órán át.

hogyan állítsa le a köhögést?

19 Natual and Home Remedies a Cure és megnyugtatása A köhögés
 1. Hydrated: Igyál sok vizet a vékony nyálkához.
 2. Inhale Steam: Vegyünk egy forró zuhanyzót, vagy forraljuk fel a vizet, és öntsünk egy tálba, szembenézzen a tálba (maradjon legalább 1 lábnyira), helyezzen egy törülközőt a fej hátuljára, hogy sátor és belélegezze.
 3. használjon párásítót a nyálkahártyára.

Mi a különbség Robitussin és Robitussin DM között?


Dextromethorphan egy köhögés szuppresszáló. A Guaifenesin egy expectoráns. Robitussin köhögés + mellkasi torlódások DM egy kombinációs gyógyszer, amelyet a köhögés és a mellkasi torlódások kezelésére használnak, amelyet a közös hideg vagy allergiák okoznak. A Dextromethorphan nem kezeli a köhögést, amelyet a dohányzás okoz.

i inni vizet a köhögés szirup után?

Ezek az gyógyszerek -t általában üres gyomorban vesznek figyelembe. A nyelőcső irritációjának kockázatának csökkentése érdekében fontos, hogy ezeket az gyógyszereket -nek szedje, sok víz -vel, és ne tegye ki legalább fél órát az -t, miután -t szedve. Az Water szükséges CAN is az adagolási formától függ.

Mi a fő összetevő Robitussinban?

Robitussin DM két hatóanyagot tartalmaz : dextromethorphan és guaifenesin. A Dextromethorphan egy antitussív gyógyszer, amely segít az állandó köhögés enyhítésére. Segít abba, hogy megállítsa a köhögést az agyadban lévő aktivitás csökkenésével, amely az impulzusokat köhögni kell.

a száraz köhögésnek?

Az Expectorant olyan, ami segít a nyálkahártyához, így az köhögés -nek. Az expectorant nem kezeli a fertőzést, ami a tüneteit okozza, de segít abban, hogy jó éjszakai alvást kapjon, és egy kicsit jobban érzi magát, míg az immunrendszere a munkáját végzi.

A Delsym segít a száraz köhögéssel?

Egy termelő, száraz , hacky köhögés , egy köhögés visszaszorító általában a legjobb választás a terápiát. Az Delsym egy népszerű választás, mint egy túlterhelt köhögés szuppressziós terápia, mert dextrometorfánt tartalmaz hosszú hatású (tizenkét óra) készítményben.

mi a legjobb a köhögés elleni gyógyszer felett?


Az OTC köhögési gyógyszerek 2 típusa van: antitutuss és expectorants. A közös antitusszív a dextrometorfán (néhány márkanév: triamin hideg és köhögés, Robitussin köhögés, Vicks 44 köhögés és hideg). Az OTC termékekben elérhető expectorant a Guaifenesin (2 márkanév: mucinex, Robitussin mellkasi torlódások).

mennyi delsym tudok köhögni?

dózis
-os
Felnőttek és gyermekek 12 évesnél idősebbek és 10 ml 12 óránként, nem haladhatja meg a 20 ml-t 24 órán belül
gyermekek 6 és 12 év alatti ml 12 óránként, nem haladhatja meg a 10 ml-t 24 órán belül
gyermekek 4 és 6 év alatti 2,5 ml 12 óránként, nem haladhatja meg a 5 ml-t 24 órán belül
gyermeke 4 év alatt AGE NEM HASZNÁLJA

Mennyi ideig vehetsz Delsym-t?

HOGYAN Használja az Delsym folyadék kibocsátását. szedje a száját, általában 4-12 órán keresztül, vagy az orvos irányítása szerint. Ha a gyomor felborul, az az ételt vagy tejet tartalmazza. Használjon gyógyszeres mérőeszközt a folyékony gyógyszerek adagjának méréséhez.

A Delsym furcsa érzés?

mellékhatások. Enyhe álmosság / szédülés, hányinger vagy hányás történhet. Ritkán, néhány ember súlyos álmosságot / szédülést tapasztalhat normál dózisokkal. Ha ezeknek a hatásoknak bármelyike ​​fennáll, vagy romlik, azonnal tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

mennyi ideig tart egy köhögés?

Mennyi ideig tart a köhögés általában az utolsó? Az hideg -hez társított köhögés vagy az influenza általában egy héten vagy 2, leginkább körülbelül 3 héten belül tisztázódik. A vírusos köhögés több (legfeljebb 8) héttel a vírusos betegség után is fennállhat, míg néhány köhögés hosszabb ideig fennáll, és általában egy mögöttes probléma jele.

mi jó a köhögéshez?


méz egy időtisztelő orvoslás a torokfájás. Egy tanulmány szerint az köhögés -ot is hatékonyabban lehet enyhíteni, mint a dextrometorfán (DM), köhögés szuppresszáló. A méz a nyugtató, míg a citromlé segíthet a torlódásokban.

Mit csinál Delsym köhögésszirup?

Delsym van egy köhögéscsillapító hogy kezelésére használják köhögés okozta nátha vagy az influenza. Delsym nem kezeli az köhögést a dohányzás, asztma, vagy emphysema által okozott köhögés. Az a sok márka és a dextrometorfán formája. Delsym használható olyan célokra is, amelyek nem szerepelnek a gyógyszeres útmutatóban.

Melyek a Dextromethorphan mellékhatásai?

DextroMethorphan mellékhatások
 • hányás.
 • álmosság.
 • hányinger.
 • szédülés.
 • hasmenés.
 • székrekedés.
 • idegesség.
 • nyugtalanság.