Hogyan képezhetem a Jasmine Postomat?

A Confederate Jasmine csomagolt szőlője a JUTE STRING-el az Post -vel. Ha a szőlő természetesen függőlegesen növekszik, és az POST ellenállása ellenáll, sok manipuláció nélkül, tegyen egy nyakkendőt, hogy megkezdje az képzést az Post ellen, és támogatást és útmutatást nyújt a növény más száraihoz.Csak így, hogyan növekszik Jasmine Postot?

 1. Válassza ki a kertben lévő helyet, ahol a jázmin erőteljesen növekedhet.
 2. A Jasmine-t 8-12 hüvelyk a támogatástól számított 8-12 hüvelyk között, hogy megfelelően összekapcsolja az üzemet.
 3. vágott 6-8 hüvelykes kerti zsineg.
 4. Válassza ki a szerkezethez legközelebb eső szárakat, és kösse össze a STEM alapja közelében.

Továbbá, a Jasmine télen hal meg? A legtöbb Jasmine növények trópusiak, és az téli -nek bent el kell kerülni, mert a fagyasztási hőmérséklet meg fogja ölni őket. Még az téli jázmin is megsérülhet, vagy megöli a súlyos téli időjárás és fagyasztva.

Itt van, hogyan képezzen Jasmine Trellist?

cserjék

 1. Telepítse a rácsot egy teljes napsütéses területen, hogy világos árnyalatú expozícióval.
 2. vágott hosszú csíkok puha, nyújtó ruhával ollóval.
 3. szövette a ráncok növekvő szárát a trellis-ból.
 4. a ruhát a trellishez a megfelelő magasságban.
 5. növény a fiatal jázmin növényeket a Trellis alapja közelében.

Mi a Jasmine legjobb műtrágya?

A 7-9-5 műtrágya jól működik a Jasmine növények -hez. Ez 7 százalékos nitrogént, amely biztosítja buja, egészséges, zöld levelek, 9 százalék foszfor bőséges, nagy virágok és 5 százalék a kálium erős gyökerek és javított ellenállást a betegségekkel, rovarok és aszály.

Milyen gyorsan növekszik a jázmin?

Az Plant két-három évet vesz igénybe, hogy újra elkezdje a virágzást. Jasmine lehet szaporítva rétegezésével vagy dugványok.

Van Jasmine mély gyökerei?

Star Jasmine növeli az gyökér rendszert futókkal. Ez azt jelenti, hogy a növény kibővül, gyökerei formanyomtatvány, ahol a növény érinti a talajt. Miután elindult az gyökerei , elkezdenek kialakítani és növekedni egy mély gyökér rendszerbe, amely lefedi az egész területet, amelyet a növényi fedelek.

lehet Jázmin a cserepek?

Növekedés Jasmine szabadban
Növény egy fiatal Jázmin egy 6 hüvelykes pot -ben vízelvezető lyukakkal és rácsokkal vagy karaktával, amelyen a szőlő lehet mászni. Töltse ki a tartályt gazdag, enyhén savas és jól leeresztett szerves potting talajjal, amely komposztot tartalmaz. Víz, amikor a talaj a felszín alatt száraz 1/2 hüvelykre érzi magát.

mennyi ideig tart a jázmin virágok?

15 - 20 év

a jázmin vonzza a méheket?


növények, amelyek a nappaliban virágoznak, vonzza a beporzóit, köztük az méheket -nek, de előfordulhat, hogy ezek a rovarok közelednek a véletlen csípések félelme miatt. Mint megoldás, éjszaka virágzó Jasmine (Cestrum Nocturnum) biztosítja a kertjét, és anélkül, hogy nélkül vonzza a méheket -t.

Hogyan kapom meg a jázminot, hogy virágozhasson?

Ha ez egy beltéri Jasmine , mozgassa egy fényes, fűtetlen helyiségbe vagy részben fűtött üvegházba, ahol a téli hónapokban 55 F alatti hőmérsékletet ér el, ami segít az Blooming indukálásában. Kevés lehetőség áll rendelkezésre egy megalapozott, kültéri Jasmine -hez, amely a meleg hőmérséklet miatt nem sikerül Bloom .

Hogyan érdekel egy szabadtéri jázmin növény?

Válasszon meleg, védett helyet, amikor növekszik az Jasmine . A viningfajták támogatási struktúrát igényelnek, mivel néhányan 15 méteres magas. Az Jasmine növény előnyben részesíti a Sun-t, hogy fényes árnyalatú helyeket, jól leeresztő és mérsékelten termékeny talajjal. Telepítse az növényt -et a földön ugyanabban a szinten, hogy növekedjen az óvodában.

Milyen gyakran csinál Jasmine virágzik?

Bloom Idő és érett növényi jellemzők
White Jasmine Blooms tavasszal tavasszal, és októberben pihenőidőre megy, márciusban folytatódik. Az érett fehér Jasmine 20-30 méterrel 7-15 lábú elterjedt.

hogyan érdekel egy jázmin növény?

Ha az Jasmine -t szobanövényként növeli, a talajnak nedvesnek és jól lecsapódnia kell, de ne vízzel. Nyáron hagyja, hogy a talaj nedves legyen, és hagyja, hogy száraz legyen az öntözések között. Víz kevesebb az ősszel.Télen és tavaszi hónapokban tartsa meg az növényt kissé száraz.

lehet terjeszteni jázmin vízben?


Ha nincs por tapad, dip a szár a vízben , remegés le a felesleges mártás előtt a porba. Helyezze a vágást körülbelül 2-3 hüvelyk a talajba, és óvatosan nyomja le a talajt a vágás körül. víz A vágás csak elég ahhoz, hogy nedvesítse a talajt.

A Jasmine-nek szüksége van a támogatásra?

Star Jasmine elérheti a 25-30-at és a Prime-t; magas. Az támogatja a támogatását, hogy elérje ezt a magasságot, különben csak a flopok visszaállnak. Ez egy kettős szőlő, így az -nek szüksége van a -re a vonathoz & amp; Csatlakoztassa azt a kezdethez. Ez a Star Jasmine felmászik a 25-re és a Prime-re; az épület sarkában lévő vezetékek segítségével.

jázmin mérgező?

Jázmin toxicitás
True Jasmine (Jasminium spp.) Nem mérgező a macskákhoz, kutyákhoz vagy lovakhoz. Győződjön meg róla, hogy ismeri a növény tudományos és közös nevét, hogy biztos legyen benne, hogy nem mérgező . Konföderáció vagy csillag Jasmine (Trachelospermum Jasminoides), amelyet az USDA 8-11 Óránként találtak, szintén nem- mérgező .

Hogyan képezzen Clematis Postot?

A probléma körül, csatoljon egy Trellis struktúrát a Clematis szőlőválasztásához, hogy növekedjen egy lámpaoszlopon.
 1. Vágjon egy darab gyémánt rácsot a lámpaoszlopának azonos szélességére és magasságára.
 2. Tartsa a darab vagy darabok rács fel a lámpaoszlop, és rögzítse azt a bejegyzést műanyag zip nyakkendők, drót vagy zsineg.

Hogyan vehetek végre egy jázmin növényből?

Jasmine dugványok
Az dugványokat körülbelül 6 hüvelyk hosszú (15 cm), és vágjuk mindegyiket közvetlenül a levél alatt. A leveleket az vágó alsó részéből húzza ki, és az gyökerező hormonporba merüljön. Helyezzen minden vágást egy lyukba nedves homokba egy gyülekezetben, és helyezze a gyülekezetet egy műanyag zacskóba, hogy nedvességet tartson.

Milyen gyorsan növekszik a csillag Jasmine egy év alatt?


Növekedés Rate: Common Jasmine mérsékelten Gyorsan növekvő . Az növekszik a 12-24 hüvelyk év .

Hogyan szeszélyes egy jázmin hegymászó?

Itt vannak a lépések a jázmin növények vágásában:
 1. Távolítsa el a halott, sérült vagy beteg szárakat.
 2. eltávolítja a kusza szárakat és a régi szárakat, amelyek már nem termelnek virágot.
 3. eltávolítsa a szárakat, amelyek a tartó szerkezetetől származnak.
 4. lerövidíti a szőlőt, hogy a szőlőt a Trellis vagy az Arbor határain belül tartsa.

Milyen gyakran kell vízcsillag-jázmin?

Vízcsillag Jasmine szőlő hetente egyszer. Növelje az öntöző -t rendkívül forró vagy száraz időszakokban, de hagyja, hogy a talaj szárazon száradjon. A tartályokban termesztett növények az Water -t hetente lehetnek.