Flap hús . Szintén eladottak: Faux Hanger, Bavette (FRANCIAORSZÁG), SILLLOIN TIP (New England). Hol van vágva: az alsó bél butt & mdash; az azonos általános régió, ahol az Tri - Tip származik. Mint a szoknya és akasztó, szorosan meg kell vágni a gabona ellen, hogy minimalizálja a szívósságot.
Tartsa ezt a nézetben, a szárnyas hús és a szoknya steak ugyanaz?
is nevezik szárny steak , a unflatteringly nevű vágott hasonló szoknya és oldalról , hogy jön a kevésbé puha régiók az állat. Létfontosságú, hogy az húst nagyon vékonyan vágja le a gabonán, és a leginkább nem túl sok múltbeli közepes ritka.
is megkérdezheti, mi a másik neve a szárnyhúsnak? lengőajtó hús származik hátszín alsó , és bár ez a hasonló régiót lágyék steak vagy szoknya steak, ez egy másik vágás. Nem nagyon gyengéd, de jól márványozott és ízletes. Néha a flap steak vagy a Bavette nevű, de a Bavette a Flank Steak-ra is utalhat.
Hasonlóképpen, a hanger steak ugyanaz, mint a TRI tipp?
Akasztó Steak Akasztó steak nagyon hasonlóak mindkét szárnyon steak és szoknya steak . Pácolt és grillezett, fantasztikus. Egyszerű, könnyű és gyors, a marinált fogas steak váltak egy másik kedvenc együtt tri - tippeket és szoknya steak .
Mi a húst vágott tri csúcs?
A tri - tip háromszög vágott marhahús a hátszín alsó subprimal vágott , amely a tenzor fasciák latae izom. Az Cut -t az Egyesült Államokban már 1915-ben ismerték, az úgynevezett "The Triangle része" a Loin Butt.
Az Flank Steak egyik legelterjedtebb neve London Broil. Néha azt fogja látni, hogy az élelmiszerbolt vagy egy menüben jelenik meg.
Flap hús ( Flap Steak )
Flaps Hús A -t néha SLILLLOIN tippekként értékesítik, vagy pontatlanul, mint szoknya steak . Ez alulról hátszín seggét a tehén, ami azt sugallja, hogy ez a kis létszámú és kemény , mint egy rendes hátszín vágás. Nem így van! Ez egy gyönyörűen márványozott vágás, és viszonylag olcsó körülbelül 6 dollár.
szoknya steak jelenleg a második legnagyobb drága vágott marhahúst, a nagykereskedelmi, csak a bélszín többe. Az 1980-as évek eleje óta Texas A & Amp; M University, amely tanulmányozza a marhahús-ipar, az szoknya Steak iránti kereslet növelte a szarvasmarhák értékét körülbelül 6 dollárral.
Az
Az marhahús vágása ízletesnek kell lennie, de nem kell pályázati. Carne Asada általában Skirt Steak -ből készült. Alternatívák közé horpasz húst , hátszín csappantyú húst , vagy akár díszítve brisket vágott 1-es vastag „steak”, majd ismét vékony csíkokra.
A marhahús legszebb vágása a marhahús-vádloin, és a Loin belül található. Ez az, ahol kapunk Filet Mignont, amely a posztloin hegyes végének csúcspontjából készült. A ChateeAubriand a pendloin középpontjából készült. A vádloin a short loin-tól a bélszínbe nyúlik.
Flap Steak , vagy szárnyú hús (Imps / Namp 1185A, UNECT 2203) egy alacsony végű marhahús steak vágott. Az marhahús alsó bélcsapásából származik, és általában nagyon vékony Steak .
TRI - TIP Steak Az TRI - TIP sült, amely egy kicsi, háromszög alakú vágás a bélszínből. Is Ismeretes , mint egy háromszög steak, alsó bélszín steak vagy Santa Maria Steak. Minden steak csontozatlan, kb. 3/4 és 1 hüvelyk vastag, és az -nak szépen márványozottnak kell lennie.
Melyek a legjobb steakek?
- pendloin filet. A Filet Mignon néven is ismert.
- ribeye steak. A Ribeye a legszélesebb zsírtartalmú marbling.
- New York-i szalag. A New York-i, néha Kansas városnak nevezik, talán a legjobb steak, amikor minden dolgot figyelembe veszik.
- t-csont steak.
- Porterhouse Steak.
A legtöbb specifikus olcsó steak vágás Az alábbiakban kiemelkedik az alábbiakban.
- Chuck Eye Steaks.
- lapos vas steak.
- faszén steak.
- Chuck pályázatok.
- tri-tip.
- szem körül steak.
- Hanger Steak. Ez a vágás a tehén hasából származik.
- flap steak. A szárnyas hús a tehén alsó bélszínéből származik.
8 A marhahús legdrágább vágása, amit soha nem tudtad, hogy kellett volna!
- 1) Kobe marhahús.
- 2) amerikai stílusú Wagyu Kobe marhahús.
- 3) pendloin.
- 4) Filet Mignon.
- 5) Kansas City Strip.
- 6) Porterhouse.
- 7) t csont.
- 8) Bone-in Ribeye (COTE DE BOEUF)
" jó vágott akasztó Steak -ben, csak a marbling és az nagy íze van. Azt mondanám, hogy az íze hasonló a szoknya Steak -hez. Még akkor is, ha főzött Jól megtett, Hanger Steak tartózkodik pályázati és lédús - csak az nagy steak -nek kell lennie. Plusz, a fontonkénti ár ésszerű.
Wagyu marhahús Japánból az legtöbb nagyra marhahús a világon. A magas fokozatú Wagyu 200 fontonként 200 dollárba kerülhet. A legritkább Steak a világon, Olive Wagyu, akár $ 120-tól több mint 300 dollárig terjedhet egy Steak -re. A Wagyu borjak 40-szeresek az amerikai szarvasmarhák ára.
Ezzel kombinálva a kis mennyiséggel, amelyet bármelyik kormány vagy üsző (legfeljebb 500 gramm), az Filet Mignon , ennek eredményeképpen általában a leginkább drága vágás. Mivel az izom nem súlytartó, kevésbé kötőszövetet tartalmaz, ami megkérdőjelezi.
Ezek az állatok extrém nyakkendőkkel rendelkeznek, vagy az izmos zsírsejtek, amelyek a hús gazdag, lédús, pályázati, és így több drága és igénye. & ldquo; WAGYU zsír olvad alacsonyabb hőmérsékleten, mint más tét, ami gazdag, vajas ízű, és rdquo; Rookon mondja.
A vágás az egyik az FLANK PRIMAL CARTS, bár ez nem igazán egy Lack Steak . A loin alatt lóg, és a tehén hasát párnázza, amely védi a marhahúst zsíros rétegekkel. A vásztás általában négy és öt font között súlyszik, és az egyes steakekké vágható.
Az
Flap Steak egy nagyszerű és olcsó Steak az Grill számára. Vágja az alsó SLILLOIN BUTT-t, ugyanazon a régióban, ahol a TRI-tipet származik. Az -szárnyú Steak , hasonló a szoknyához és a FLANK Steak hoz hasonlóan, egy fűszerezést vagy marinádot is igénybe vehet, és a legjobb, száraz, száraz hőre főzve, akár grillezett , vagy rostos.