Hogyan telepíthetem a Procore Sync-t?

Lépések
 1. Kattintson az Procore Sync ikonra a Windows eszköz rendszertálcájában.
 2. konfigurálja a beállításokat az alábbi cikkekben részletezett módon. Adja hozzá a mappákat az Procore -hez az Procore Sync használatával. Sync több projekt az Procore Sync -ben. Stop Syncing fájlok vagy mappák Procore Sync .Figyelembe véve, hogyan állíthatom be a Procore Sync-t?

Lépések

 1. Nyissa meg a szinkronizált "Procore" mappát a számítógép fájlböngészőjében.
 2. húzza meg a fájlokat a számítógépről a mappába. Ezek a fájlok automatikusan feltöltődnek a Procore-hoz a Project és a mappában.

Továbbá, hogyan tölthetem le a Procore-t az asztalomra? Telepítse Procore Drive First Time Ha nem dob, akkor: Kattintson duplán az Install Procore Drive ikonra a számítógép asztali . Kattintson duplán a ProcoredRivesetup.exe nevű fájlra. Ezt a fájlt az Download helyen találja meg.

Ami ezt illeti, mi a Procore Sync?

Procore Sync egy Windows 7 és a fenti alkalmazás, amely telepíti az A & Ldquo-t; Procore & Rdquo; mappa a számítógépre Windows File Explorer, ahol a felhasználók elérhetik, szerkeszteni és menteni a fájlokat, hogy lesz sync az Procore dokumentumok eszköz.

Hogyan tölthetem le a Procore-t?

Lépések

 1. Válassza ki a kívánt céget és projektet a Procore Drive-ban.
 2. Válassza ki a Dokumentumok fület.
 3. bontsa ki vagy szerződéses mappákat a Procore Drive-ban, amíg meg nem találja az adott mappát, amelyből fájlokat szeretne letölteni.
 4. Kattintson a letölteni kívánt fájlt.

hogyan tölthetem fel a Procore-hoz?

Lépések
 1. Válassza ki a kívánt céget és projektet a Procore Drive-ban.
 2. Válassza ki a Dokumentumok fület.
 3. bontsa ki vagy szerződéses mappákat a Procast Drive-ban, amíg meg nem találja az adott mappát, amelybe fájlokat tölt be.
 4. Kattintson a Fájlok feltöltése gombra a megfelelő ablakban.
 5. Válasszon ki egy vagy több fájlt feltölteni.
 6. Kattintson a Megnyitás gombra.