Hogyan használ egy elasztomer szivattyút?

Elasztomer szivattyúk nyomást gyakorolnak a gyógyszerek beillesztésére. Ezt a nyomást egy elasztomer réteg hozza létre, amely az szivattyú belsejébe van állítva. Ha az elasztomer szivattyú kitölti, az elasztomer réteg feszül. A rugalmas szűkület ezután meghajtja a csövön keresztül jelen lévő folyadékot.E tekintetben hogyan működik a Baxter szivattyú?

Baxter Elasztomerikus szivattyúk nem elektronikus gyógyszert szivattyúk célja, hogy ambuláns infúziós terápia. Az gyógyszer a páciensnek az elasztomer & ldquo; balloon & rdquo; következetesen elnyomja és óvatosan nyomja meg az oldatot a IV csővel és a katéter / porton keresztül.

Továbbá, hogyan működik az infúziós szivattyú? Az infúziós szivattyú húzza folyadékot egy standard zsák intravénás folyadékból, és szabályozza az áramlási sebességet. Pontos és folyamatos terápiát biztosít. Mivel bármilyen méretű zsák intravénás folyadékot használhat, az infúziós szivattyú használható folyadékok szállítására, akár nagyon lassú vagy nagyon gyors infúziós sebességgel.

Hasonlóképpen kérdezhetjük, ki feltalálta az elasztomer szivattyút?

Az első munkanapon IV infúziós eszköz volt feltalált a híres angol építész Christopher Wren 1658-ban nem sokkal később, az orvosi tudósok végeztek egyre kísérletek adagolt gyógyszerek és folyadékok intravénásan.

Mi a volumetrikus szivattyú?

Volumetric infúzió szivattyúk (VIP) olyan orvosi eszközök, amelyek képesek folyamatos és nagyon specifikus mennyiségű folyadékok elérésére nagyon lassú és nagyon gyors kamatok. Az infúziós szivattyúkat általában az intravaszkuláris gyógyszerek, folyadékok, teljes vér és vértermékek áramlásának szabályozására használják.

Mi a Cadd szivattyú?

fájdalom szivattyú , adja meg magad gyógyszert, hogy ellenőrizze és enyhítse a fájdalmat. Ebben az időben a fájdalom szivattyú , amit használunk CADD szivattyú . Cadd állítja a folyamatos ambuláns szállítóeszközt.

Hogyan működik a Braun Easypumpump?

Easypump ST / LT szabadalmaztatott és ldquo; csúszó mag és rdquo; Úgy tervezték, hogy biztosítsák a szivattyútartályt, és konzisztens, koncentrikus módon köti meg. A gyógyszert a páciensnek az elasztomer membrán által alkalmazott pozitív nyomáson szállítjuk. A hátsó nyomás befolyásolja az áramlási sebességet.

Hogyan működik a HomePump Eclipse munka?

Hogyan működik a IT munka ? A rendszer tartalmaz egy ballon típusú membránt (szivattyú), amely rendelkezik a gyógyszer: A szivattyú biztosítja a nyomást, hogy automatikusan átjárja a gyógyszer egy előre beállított áramlási sebességgel. A szivattyú méretétől függően az infúziók 15 perctől 5 óráig tartanak.

Mi az infúziós szivattyúk kockázata?

Az szivattyúkhoz kapcsolódó leggyakrabban jelentett problémák az FDA szerint. kapcsolódtak: szoftverhibák, beleértve a beépített biztonsági riasztások hibáit; A felhasználói felület problémái, például kétértelműen az adagolási hibákhoz vezetnek; és.

Ki találta meg IV-t?

Intravénás technológia ered tanulmányok kolera kezelésére 1831-ben Dr. Thomas Lattá Leith. Az intravénás terápiát az olasz Orvos Guido Baccelli úttörője az 1890-es évek végén, és a Hirschfeld, a Hyman és a Wanger 1930-as években fejezte ki, de az 1950-es évekig széles körben elérhető volt.

Mi az orvosi infúziós szivattyú?

Egy infúziós pumpa egy orvosi eszköz, mely folyadékok, mint például a tápanyagok és gyógyszerek, egy beteg testébe szabályozott mennyiségben. Az infúziós szivattyúk a széles körben használják a klinikai környezetekben, például kórházakban, ápolási otthonokban és otthonban.

Mikor találta fel az infúziós szivattyút?

1658

Mikor használták először IV szivattyúkat?

infúziós pumpák óta használják a késő 1960 , és az első 30 évben tudták átjárja folyadékok és gyógyszerek bármely programozott beállítás tartományon belül a szivattyú, figyelmeztetés nélkül, hogy a gondozók, ha az infúziót programozott Hiba történt.

Hogyan elsődleges IV szivattyút?

a csövek disztális végével egy medencével vagy mosogatóval, lassan nyitott görgős bilincs az Prime -hez az IV csövön. Invert BackCheck szelep és portok, mivel a folyadék áthalad a csövön keresztül. Érintse meg óvatosan, hogy távolítsa el a levegőt és töltse ki a folyadékot.