A mentőpapír minden jó?

Ez az LVP is az egészségedért. Megvédi a káros allergének ellen, és nem olyan káros vegyi anyagokkal, mint az néhány másik vinil padlóburkolat. LifeProof is könnyen telepíthető és könnyen karbantartható. És kevesebb, mint $ 3 négyzetméteres láb a legtöbb területen, ez is költségvetési-barát termék.is tudni, hogy a vinil deszka padlója márka a legjobb?

Íme az 5 legjobb luxus Vinyl Plank padlók kezelhető:

 • 1) Shaw Premio, Classico, Easy Street, Aviator, Navigator:
 • 2) Armstrong Luxe Plank:
 • 3) Mannington Adura és Distinctive Plank:
 • 4) Karndean Art Select, laza feküdt:
 • 5) Fűrészáru Letarátorok Nyugalom:

Továbbá, az egész életbiztos padlóburkolat alátétet igényel? LIFEPROOF Luxury Vinyl padló mindkettő kisállat és gyerekbarát. Ez a termék előzetesen csatlakoztatott alsónemű -nek minimalizálja a hangot, és fokozza a melegséget és a kényelmet. LIFEPROOF Luxury Vinyl padlóburkolat A egy csepp és zárszerkezetes rendszerrel rendelkezik, amely gyors és könnyű mind a profi, mind a diyerek telepítéséhez.

is tudni, hogy milyen cég teszi az egész életbiztos padlót?

Home Depot

Mi a legjobb módja a teljes életbiztos padló tisztításának?

Ahelyett, hogy a Vinyl padlót -t tisztítsa meg a leghomóbb módszerrel. Söpörj vagy vákuumot minden este, és az törölje a -et. Az tiszta szennyeződéshez, hogy a seprű vagy a vákuum nem tud, használjon meleg és mdash nedvesített mopot; nem forró és mdash; víz. Ha minden más nem sikerül, használja a szappant, de győződjön meg róla, hogy a szappan az padlóburkolathoz készült.

Melyek a Vinyl Plank padló hátrányai?

A vinil padlóburkolatok néhány hátránya:
 • nem javítható. Az
 • ingadozó szerves vegyületeket (VOC)
 • rövidebb élettartamot bocsát ki, mint a fa padló.
 • Nincs hatás, vagy negatív hatás, otthoni viszonteladási értékre.
 • Nehéz eltávolítani, különösen akkor, ha a ragasztót a telepítés során használják.
 • nem környezetbarát; nehéz újrahasznosítani.

Lehet, hogy nehéz bútorokat helyezhetsz a vinil deszka padlóra?

Soha ne használjon gumi, mint gumi CAN folt vinil padló . nehéz bútorok és a készülékek esetében használjon nem festő nagy felületű padlót. A is is tegye a vinil padlót a konyhai szekrények és készülékek alatt, de az jó ötlet, hogy ragasztja le ezeket a részeket.

mennyi ideig tart a vinil deszka?

körülbelül 10-20 év

Szüksége van egy alsóneműre a vinil deszka padlóra?

ragasztó Vinyl Plank padlóburkolat A nem az -nek szüksége van egy alulrayment -re. Az YOU telepíti ezeket az deszkákat -vel, hogy közvetlenül a szubflór tetejére ragasztjuk. Nagyon fontos, hogy egy törmelékmentes és szintű aljzatú szalagot kapjunk az Vinyl padlóburkolat telepítéséhez!

A szőnyegeket a vinil deszka padlóra helyezheti?


Kerülje el a gumi és latex Mats Ha lehetséges. Az szőnyegek , IT a legjobb az -hez -re a nem festő Vinyl -packed Mats vagy bármely szőnyeg , amely "Colorfast" -ként jelöli. A. terület szőnyegek , amely azt mondja, hogy "biztonságos az Használat -t a keményfa segítségével" csak finom. A leginkább csúszásmentes párnák, amelyek a Hardwood Floors számára ajánlottak, biztonságos választás az vinil -hez.

Mit kell keresnünk vinil deszka padlóvásárláskor?

Az -nek az Vinyl deszkákhoz kell néznie, legalább 12 mil kopásréteggel. Ha aktív családja vagy háziállatok összeállítása van, az megvizsgálja a 20 Mil vagy újabb vásárlást. Még egy vastagabb kopásréteg is, az emeletek nem tarthat mindaddig, amíg azt gondolná.

A bútorok vinil deszka padlóburkolat?

Luxury Vinyl Plank padlóburkolat munkát végez az otthoni szobában. Az Vinyl kattintása Plank padlóburkolat magában foglalja azt a tényt, hogy az vinil-deszkák lehet Dent könnyen nyomás alatt. Az Vinyl padlóburkolat könnyebbé teszi a Wood emelethez való összehasonlítást, mert kevésbé sűrű anyag. Íme néhány óvintézkedésre vonatkozó mérés.

Mi a legjobb vastagsága a vinil deszka padlójának?

A legvastagabb vinil deszkák bárhol 5 mm-rel (0,20 in) az 8 mm-es (0,31 in) vastagságúak. Ezek a deszkák a legtöbbet költik, de ezek a leginkább tartósabbak, és általában a leginkább a valódi fából néznek ki. Vastagabb vinil egy jó lehetőség, ha van egy vékony vagy egyenetlen keményfa aljzat, mivel sima lesz a hiányosságok.

Tedd úszó padlót a készülékek alatt?

-es Lebegő padlón kérdés. Az padlónak futtatnia az -t a All készülékek alatt , kivéve a mosogatógépet. A DW az, ahol te fut, csak alatt a az első szintező lábak alatt a legtöbb esetben. Legjobb dolog A -nek tudsz egy nagy dobozba kerülni, és vásárol egy vékony masonitapot, és 12 "széles csíkokra vágja őket.
Az

könnyen illeszkedik a vinil padlóburkolat megkönnyítése érdekében?


Általánosságban elmondható, hogy az vinilpadlók meglehetősen tartósak. Az ellenálló a legtöbb kiömléshez, nem foltok az könnyedén -t, és még az karcolások egy kisállat karmaiból is nagyon ritkák. Sok évig kell tartaniuk, és ők eléggé könnyű fenntartani. Ez általában, ami az -es életbiztos & Hellip-szel rendelkező kérdések egy részét hozza meg;

Használhat egy gőz mopot a mentő padlón?

Nem ajánlott az -nek, használjon gőz mop -et, mert az a -t a védőrétegektől le fogja venni.

Miért van az én vinyl deszka padlója?

Sunlight & amp; Hő
Az egyike az Buckling fő okai Vinyl Plank padlóban az anyag kiterjedése és összehúzódása. Mivel A anyag melegebbé válik, enyhén kibővíthető, ami padlót okoz az Buckle -hez. -ben a hidegebb időjárás, A ellenkezője igaz, és a padlózat szerződést köthet, és a csempe két közötti hézagokat hagyhatja.

Mennyibe kerül a Főoldal raktárszáma a padlótelepítéshez?

költsége amelyek vinil padló telepített függ, hogy hol élsz, és milyen típusú vinil padló , amit választott. A Vinyl telepítés körülbelül 15 dolláros négyzetes udvarra kezdődik, míg a Vinyl Tile telepítés kezdődik 1,49 dollár négyzetméter.

mennyi ideig tart az életbiztos padló?

A legtöbb LIFEPROOF Luxury Vinyl padló 6 millió kopásréteggel rendelkezik. A jótállás a lakossági és 5 év kereskedelmi használatra szolgál.

Meg kell távolítania a WC-t a Vinyl Plank padló felszereléséhez?


A Subfloor kell, hogy a tiszta, merev, szint és repedésekmentes legyen. Remove bármely szőnyegpadló vagy régi vinil padlóburkolat, és ideiglenesen az eltávolítja a alaptáblát. Ha a vinil deszkákat egy fürdőszobában telepíti, az -t a szintén -nek szüksége van a ideiglenes ideiglenes -re Az WC eltávolítása.

telepítheti a mentőpapiót a beton felett?

A saját mentőépítő padlóburkolata A meglehetősen egyszerű. Ez úszók felett a meglévő padló és is használható fedél fa, beton aljzatra vagy meglévő vinil padló deszka.

Hogyan kapsz karcolást a vinil deszka padlójából?

fogkrém: A harmadik trükk egy tiszta ruhát használ, kis mennyiségű fogkrémet dörzsölje meg a száljelzésen, szilárd, körkörös mozdulatokkal. Törölje le a területeket tiszta, nedves ruhával és szárítsa meg alaposan. WD-40: A negyedik trükk az, hogy egy kis WD-40-et használjon egy puha ruhával vagy papírtörlővel, és finoman dörzsölje a scuff jelet.