Mi a tetőfedezet?

Overlay : átfedési tető akkor fordul elő, amikor megőrzi a meglévő tető -et, mint az, hogy ahelyett, hogy a tetejére helyezi el.Hasonlóképpen az emberek megkérdezik, mennyi ideig tart egy tetőfedél?

A tipikus 3-fület aszfalt zsindely tető bárhol az 10-20 év -től. A 3-lapos zsindelyek OK opció a mérsékelt éghajlatra, de egyáltalán nem alkalmasak a viharhatású területekre.

Másodszor, rendben van, hogy új tetőt helyezzen egy régi fölé? A válasz igen, az új tető zsindely -t a régi -en keresztül lehet elhelyezni. De mielőtt elindulnánk, az egy dolognak világosnak kell lennie: új tetőfedés hozzáadása a régi -nél (néha "Re- tető ") csak aszfalt zsindelyekkel lehetséges (más néven "kompozíciós zsindelyek").

Továbbá mennyibe kerül a tető átfedése?

átlagos költsége telepíteni egy aszfalt zsindely tető bárhol között $ 2,000 és $ 10,000 függően a lejtőn, hangmagasság és a mérete a tető . Az anyagot költség tényezőket figyelembe, hogy az ár, és mint ilyen, zsindely árak függ a helyét, és az adott termék.

Hogyan fedezed fel a zsindelytetőt?

beköszöntével és a gereblye, telepíteni U alakú csepegtető éllel villogó készült reroof munkahelyeket. Szerelje be először az EAVE darabot, majd a rake-darabot. A két darabnak meg kell felelnie a sarkokban. Hajtsa a körmöket magas pontokon az alapul szolgáló tetőn & MDash; az zsindelyek aljái.

Mi a különbség a Re tető és az új tető között?

RE - Tetőfedés az új zsindelyek a már meglévőek tetején. Ha Re - Tetőfedés nem opció, akkor a következő opció egy teljes tető csere. Az Roof csere bármikor elvégezhető, de különösen akkor, ha problémák merülnek fel az tető fedélzeten.

meg kell szakítanom a régi tetőt?

Ha az szakadást Az régi tető jobb opció
, így ha már két réteg van, akkor a választás az Ön számára. A jelenlegi zsindelyek curling vagy rossz formában vannak - az új zsindely tetőnek kell lennie az régi -en. De ha a jelenlegi tető curling, akkor ez nem lehetséges. Jobb OFF eltávolítja az régi tetőt -t.

kell tennem egy második réteg zsindely a tetőn?

A negatívok
Valójában a Layering zsindelyek akár 40 százalékkal csökkenthetik az életét. Az a tető több mint valószínű, mint egy zsindely . Hozzáadása második réteg , különösen magas minőségű kompozit övsömör , lehet nagyon nehéz, hozzátéve, 350-450 felesleg négyzetméterenként.

Hány réteg van a tető?

legtöbb építési szabályzatok lehetővé két réteg szerves vagy üvegszál aszfalt zsindely tetőre egy 4/12 pályán vagy kevesebb, és három rétegből meredekebb tetők. Ha a szerkezet támogathatja a hozzáadott súlyt, egy tipikus 20 négyzetmétert (2000 négyzetméteres) ReroOF-ot, amely legalább 1000 dollárt költsége kevesebb, mint egy szakító munkából.

Mennyi ideig tart egy 30 éves tető?


Az az IS, A 30 - Év Shingle nem igazán 30 év . Az 30 - Év termék várható élettartama, ha megfelelően gondoskodik, körülbelül 25 év . Ha nem gondoskodik megfelelően, akkor az 30 éves zsingorál csak utolsó 12-15 ÉV . Ez az egyik nagy félreértés az tetőfedő piacon.

Lehet-e a rétegelt lemezt a régi zsindelyek fölé?

Az meglévő Aszfalt zsindelyek kell cserélni, ezért azt tervezi, hogy Do egy könnycseppet és újraindítást tervez . Mivel az rétegelt lemez Roof burkolat az zsindelyek alatt törékeny és gyenge, úgy tervezi, hogy telepítse a új Rétegelt lemez -t, valamint az új zsindelyeket -nek. Az új lemez lesz kell szögezték a szarufák vagy tető fürtös.

hogyan tudom, mikor kell cserélni a tetőt?

6 Jelek Szüksége van egy tetőcserére
 1. Van egy régi tető. Az átlagos aszfalt zsindely tető kb. 12-15 év.
 2. curling vagy hiányzó zsindely látható.
 3. láthatja a törött vagy sérült villogást.
 4. Ice Damming.
 5. elszíneződött mennyezetek és falak.
 6. Önnek nemkívánatos állati utasai vannak otthonában.

Mennyibe kerül, hogy egy második réteget helyezzen a tetőre?

Az egyemeletes tető egyetlen Shingle réteggel A 100 és 150 dollár közötti négyzetenkénti költségekkel; Egy kettős réteg , 115 $ 165; és hármas réteg , $ 125 - $ 175. Ha van egy különösen magas tető vagy egy rendkívül meredek, akkor több négyzetenként fizet.

Miért olyan drága tetőfedő?

cserép és aszfalt a leggyakrabban használt anyagok tetőfedő , és ők gyártják a használat beton, agyag vagy olaj. Az olajárak emelkedése közvetlenül befolyásolhatja az aszfalt zsindelyeket, hogy több költséges legyen. Ezenkívül az elmúlt években növelte a régi és sérült anyagok elhelyezésének költségeit.
Az

vízzáró tetőfedő?


Tetőfedés Felt (hasonló a Tar Papírhoz) az alapanyag, amely az tető zsindelyek és Roll tetőfedő . Évtizedek óta vízálló burkolatok a lakossági és kereskedelmi tetők , ezek a bitumenes kompozíciós membránok két réteget tartalmaznak.

lehet cserélni a tetőt magam?

Bárki javíthatja vagy cserélje saját tető , csak nézd meg DIY weboldalak azt mutatják, milyen egyszerű ez. Soha nem ajánlom egy lakástulajdonosot az tetőjén, ahol kevésbé próbálja meg az javítás vagy Cserélje ki a -et. Ha nem tudod, hogy mit csinálsz, az sokkal több kárt okozhat az tetőn, és esetleg Yourself -hez.

Hogyan becsülhetem meg az új tető költségeit?

Kezdőlapméret és design Tetőfedés Tetőfedés csere Költségek
Tetőfedés kiszámítása 100 láb négyzet. Annak érdekében, hogy kitaláljuk az tetőfedő négyzetek hozzávetőleges számát az tetőn -ben, egyszerűen vegye be a teljes négyzetmétert és osztja meg 100. Például, ha az tetője 2000 négyzetméter, 2000-es, 2000-vel osztva 100 négyzetet oszt meg az 20 négyzetével Tetőfedő .

Mennyibe kerülnek a tetőfedők naponta?

munkaerő honnan bárhol a $ 50 és $ 80 per óra, bonyolultságától függően a munkát. Ha új tető szükséges, készen kell állnia arra, hogy 4000 dollárt és 15 000 dollárt fizessen, az otthoni méretétől és az tetőfedő típusától függően.

Mi van a tetőcsere?

A legtöbb újratöltő idézőjelben általában több termék / szolgáltatás található.
 • zsindely. A tetőcsere-becslés elsődleges eleme a tényleges tetőfedő anyag.
 • villog.
 • alátét.
 • csepegtető él.
 • jég & amp; Víz pajzs.
 • völgyek.
 • Ridge szellőző.
 • kémény krikett.

Milyen anyagokat kellene Reroof a házam?


dolog, amire szüksége lesz
 • tetőfedő zsindelyek.
 • aszfalt tetőfedő papír.
 • körmök és kapcsok.
 • alumíniumlemez-villog (tekercsen) és 10 láb (3,5 m) csepegtető csíkok.
 • aszfalt tetőfedő lapcement.
 • kréta doboz és vonal.
 • mérőszalag.
 • segédanyag.

Lehet, hogy hengerelt tetőfedelést helyezhetsz el a régi hengerelt tetőhöz?

Roll tetőfedő készül ugyanazon aszfalt összetétele anyag övsömör , és könnyebb telepíteni . telepítheti tekercs tetőfedő közvetlenül felett egyrétegű meglévő tetőfedés, de ha már két burkolatok, akkor kell eltávolítani mindkettő.

Mi a tető?

Az tető a felett új fém vagy új zsindely a felett a meglévő tető rendszer. Ezért egy tető elhelyezése egy tető tetején; Egy másik rétegű zsindelyek vagy fém Réteg hozzáadása -en keresztül A meglévő tető lehet a legjobb megoldás.