Lehet-e a plazma vágó vágni a festékkel?

plazma vágók ideálisak az acélmunkákhoz. Ezek az nagyon gyorsan csökkenthetik a -t, ami lehetővé teszi a legvastagabb felületeket, lehetővé téve a hatékony működést. Az plazmavágók a Rusty, festett és a piszkos acélon keresztül olyan hatékonyan tudnak vágni, mint rozsdamentes acél.Továbbá, milyen anyagot vághatunk le a plazmavágó? A

plazma vágás olyan folyamat, amely elektromosan vezetőképes anyagokon vágja át a forró plazmát gyorsított sugárhajtással. A plazma fáklyával vágott tipikus anyagok közé tartoznak az acél , rozsdamentes acél , alumínium , sárgaréz és réz , bár más vezetőképes fémek is vághatók.

Továbbá, milyen méretű levegő kompresszorra van szükségem egy plazma vágóhoz? Az plazma vágó minimális áramlási követelményei, amelyeket használni kíván. A gyártó biztosíthatja a specifikációkat. És a modelltől a modellig változhatnak. A kis hyperthermox30 kb. 4,5 cfm (köbméter per perc) 90 psi bemeneti nyomáson fog használni. A Hypertherm PowerMax45 6 CFM-t használ 90 psi-nél.

Ezt követően azt is megkérdezheti, hogy milyen légnyomás szükséges a plazma vágáshoz?

-es plazma vágó légkövetelményei A -nek körülbelül 4-8 SCFM-t igényel 90-120 psi-nál. Ez lefedi azokat a egységet, amelyek legfeljebb 3/8 és legfontosabbak; vastag acél a nagyméretű egységekhez, amelyek képesek kezelni a 7/8-at és a prime-t; Ez az acél.

Hogyan javíthatom a plazma vágás minőségét?

Javítja a vágás minőségét a fémen ezekkel a plazma vágási tippekkel

 1. pozitív vágási szög. Több anyagot eltávolítottunk a vágott felület tetejéről, mint az alulról.
 2. negatív vágási szög. Több anyagot eltávolítottunk a vágott felület aljáról, mint a tetejéről.
 3. felső szélű kerekítés.
 4. nagysebességű dross.
 5. alacsony sebességű dross.
 6. felső frekvenciája.

a plazma vágó füst veszélyes?

plazmavágó használt eljárások vágott enyhe acél, rozsdamentes acél és más fémek generál finomszemcsés por és füst , hogy lehet káros a dolgozók, gépek, és az elektronika ha nem megfelelően szabályozott.

lehet egy MIG hegesztő, mint plazma vágó?

plazma vágás A állandó áramú tápegységet igényel, míg az MIG az állandó feszültségtípust használja. Ezenkívül az plazmavágók általában speciális ív kiindulási áramkört igényelnek az elektróda és a munkadarab között az vágás előtti munkadarab között.

Milyen hőmérsékleten vágja le a plazmavágó?

Az plazma Jet azonnal eléri az hőmérsékletet -ig 40 000 ° -ig; F, gyorsan átszúrja a munkadarabot, és elfújja az olvadt anyagot. Tápellátás - Az plazma tápegység egy vagy három fázisú hálózati feszültséget átalakít egy sima, állandó DC feszültségre 200 és 400VDC között.

Szüksége van egy hegesztő maszkra a plazma vágáshoz?

Megfelelő plazma Biztonság, mint például hegesztés Biztonság, megköveteli a kitett bőr védelmét (6. ábra). YOU Használhatja a hagyományos plazma vágást / Oxy-Fuel Goggles vagy hegesztő sisak egy " vágás mód" ( Vágás mód kínál a # 3-# 5 árnyalat; a # 8 - # 13 árnyalat Az hegesztési esetében túl sötét lehet az plazma vágáshoz.

Meghasználhatom a plazmavágóval?


plazma vágók Munka a fém magas hőmérsékleten történő vágásához. Változások nélkül az plazma vágó és a TIG hegesztő két különböző eszköz. A TIG hegesztők kétfém összeolvadnak, míg az plazma vágó precíziós vágásokat végez egyetlen fémlemez mentén.

lesz a plazma vágó fa?

Bármely vastagság 30 mérőn át 1 hüvelyk CAN lehet Cut , attól függően, hogy az plazma vágó alkalmazott. A műanyagok és az fa nem elektromosan vezetőképes, és nem lehet plazma vágás . Azonban az lehet, hogy használjon rotációs fűrészt, routert vagy más eszközt, ha azt szeretné, hogy vágja a ezeket az anyagokat a plazmacam gépen.

Mi a legjobb olcsó plazma vágó?

6 Legjobb olcsó plazma vágók & # 8211; Vélemények
 1. LOTOS LTP5000D PLASMA Cutter & # 8211; A legjobban összességében. Ellenőrizze a legfrissebb árat az Amazon-on.
 2. forney könnyű hegesztés 251 költségvetési plazma vágó.
 3. Super Deal Cut 50 plazma vágó & # 8211; Legjobb ár-érték.
 4. primeweld CT520D költségvetés plazma-vágó.
 5. Sungoldpower 50a levegő plazma vágó inverter.
 6. HITBOX 40A 220V Plazma-vágógép.

Mennyire pontos a plazma vágás?

Az plazma ív billentyűje. plazma jó eredményeket fog eredményezni az alkalmazások 95% -ának, de nem megy az Cut karóra. Az plazma egy vágott élt termel, amely olyan sima, mint a lézer, de az vágott arcban enyhe (4-5 fokos) ferde van.

Hogyan csökkenti a salakot a plazma vágásakor?

Megoldások:
 1. Cserélje ki a kopott vágócsúcsot, különösen akkor, ha a nyílás a kopás jeleit mutatja. Az
 2. csökkenti a vágás sebességét, amíg a DROSS minimalizálva van.
 3. csökkenti a fáklyát fokozatosan.
 4. növeli az áramot, vigyázzon, hogy ne haladja meg a fúvókák 95% -át.

Szüksége van Gázra egy plazma vágóhoz?


plazmavágók Munka egy elektromos ív egy gázon keresztül, amely áthalad egy szűkített nyíláson keresztül. Az gáz lehet vásárolni levegő, nitrogén, argon, oxigén. Az -es gáz a vágási terület kerülete körül irányul, hogy megvédje a vágást.

Milyen vastag lehet egy 30 amp plazma vágócsökkentés?

A hordozható javítási munkákhoz és a kisvállalkozások számára készült projekthasználathoz Cut - 30 plazma vágó vastagságú 3/8. Műszaki adatok: Típus: DC AIR plazma vágó , tápellátás: 115V / 230V / 60Hz / 1 fázis, névleges bemeneti áram: AC 115 Volt / 30A & amp; AC 230 VOLT / 15A, Cutter Aktuális tartomány:

Milyen gázt használsz plazma vágóval?

Argon Gas

lehet egy plazma vágóüveget?

Minden vágás A képes veszélyesnek lenni. Te lehet kap mindenféle szikrát és olvadt bitek repülnek körül egy merülés vágott , Ox / Act vágás fáklyák. Ha megpróbálja ezt az Glass -t egy plazmával KIT-vel, akkor csak egy szélén fogsz jönni!

Miért vágja le a plazma vágóját szögben?

(túlzott) Pozitív BEVEL
Ez a probléma okozhat egy kopott fúvóka, a magas fáklya standoff (ív feszültség), nem megfelelő amperage vagy túlzott sebesség. Helytelen vágott irány körül A rész túlzott pozitív BEVEL szöget is okozhat.

Mi a legjobb plazma vágó a pénzért?


7 Legjobb plazmavágók - Vélemények
 • Hypertherm PowerMax45 Plasma vágó - Top Pick.
 • HOBART AIRFORCE 40I 240V Plazma vágó.
 • Miller Spectrum 625 x-treme plazma-vágó.
 • Lotos LTP5000D plazma vágó - A legjobb érték.
 • lotos LTP8000 220 / 240V plazma vágógép.
 • RAMSOND CUT 50DX Air Plasma vágó.

Mennyire van szükség a plazmavágónak?

Az plazma vágó minimális áramlási / nyomáskövetelményei, amelyeket használni kíván. A gyártó biztosíthatja a specifikációkat, és a modelltől a modellig változhat. Egy kis hypertherma PowerMax30 kb. 4,5 CFM (köbméter per perc) 90 psi bemeneti nyomáson használható. A Hypertherm PowerMax45 6 CFM -t használ 90 psi-nál.

Szüksége van egy kompresszorra a plazma vágóhoz?

Az összes plazma gyártók magukban foglalják a minimális légáramlás és a nyomáskövetelmények a használati útmutatóban. Ha Sok Vágó -t csinálsz, vagy tervezi a vastag lemez vágását, az Mi javasolta az -es kompresszor -t, amely az plazma rendszer követelménye 1,5-22-szerese.