Hány éves a Sylvia a leckében?

mintegy tíz évesAmi ezt illeti, hogyan változik a Sylvia a leckében?

Sylvia nem jeleit mutatják változás során lecke , hogy Miss Moore ad a gyermekeknek, de ő annyira kemény, hogy ő nem hajlandó elismerni, még magának. A történet végén is megmutatja a haragot a barátja cukor felé, hogy meghosszabbítja az leckét -t, hogy megkérdezi a Miss Moore-kérdéseket.

Hasonlóképpen, mikor jelent meg a lecke? 1972

Következésképpen miért olyan dühös a Sylvia a leckében?

előtt Sylvia látja a játékok F.A.O. Schwarz, ő nem tekint „ leckét ”, mert még soha nem látott, és elismerte a luxust által biztosított jólét, így soha nem néz a saját szegénység. De ha egyszer összehasonlítja a világát a játékboltban, az dühös lesz, és bosszút áll.

Mi a lecke a rövid történetben tanulni a leckét?

Sylvia A Toni Cade Bambara's & Ldquo főszereplője; az lecke, & rdquo; megtudja a klasszizmus és a társadalmi egyenlőtlenségeket korai életkorból. Az lecke mutatja az történet olvasóit, hogy fontosak a gyermekek oktatásának fontossága a valós életben, arra ösztönzik a gyermekeket, hogy egy nagyobb világot látjanak, és élvezzék az életet a komfort zónájukon kívül.

Milyen lecke hiányzik Moore, hogy azt szeretné, hogy a gyerekek megtanulják, milyen tanulsággal tanulnak Sylvia?

Az lecke Miss Moore azt akarja, hogy az elbeszélő és a többi gyermek tanulni a -t a gazdagságról és a szegénységről, valamint a társadalomban létező hatalmas egyenlőtlenségekről szól. Olyan Gyermekek , akik ilyenekben élnek Toni Cade Bambara rövid története & ldquo; az Less , & Rdquo; Sylvia megpróbálja az -et megérteni a -nek az Miss Moore által készített különböző állításokat.

Mennyibe kerül a tipp Miss Moore elmondja az elbeszélőnek, hogy adja meg a taxisot?

Give az összeget dollárban, hogy az elbeszélő tanár ad neki beszédes neki számítani 10% adnak a tip az taxisofőr .

Hogyan változik Sylvia egy fehér Heronban?

Sarah Orne Jewett rövid történetében "Az White Heron ", a főhős, Sylvia , változtatja meg a egy sebezhető fiatal lánytól, aki jóváhagyást kér egy erős személynek, aki tudja, hogy a természet értékesebb, mint a pénz. Rövid idő alatt nőtt, hogy egy félénk lány, aki felállhat, amit ő hisz.

Mennyibe kerül a vitorlás a leckében?

A rendeltetési helyük a híres ötödik Avenue Toy Store, F. A. O. Schwarz. Mielőtt a csoport belépne, megjelennek az ablakok ablakába. Nagyon drága játékok és mdash; mikroszkóp, hogy költségek $ 300, egy papírsúly, hogy költségek $ 480, és vitorlás , hogy az költségek $ 1,195.

Mi a szempont a Toni Cade Bambara leckében?


Az álláspont a bemutatja, hogy az Narrátor úgy gondolja, beszél, és úgy érzi, hogy bármilyen különleges helyzetről érzi magát. Az Toni Cade Bambara "Az lecke -ben" az eseményeket egy Sylvia nevű fiatal uptown lány szemében mondják. Az olvasó korlátozott álláspontot kap , mert az eseményeket szigorúan Sylvia mondja.

Hol van Miss Moore a gyerekek a leckében?

gyerekek kerülnek hozott egy iskolai kirándulás keretében az irányt a súlyos Miss Moore Fifth Avenue FAO Schwarz New York City, amely abban az időben volt, valószínűleg a legdrágább játékboltban a világ.

Miért érzi Sylvia mind harci és szégyen, miközben nézi a FAO Schwarz játékbolt az ötödik sugárúton, hogy pontosan dühös?

Az narrátor Anger és szégyen érezze magát, miközben nézi a FAO Schwartz Toy Store -et, mert volt ideges abban a tényben, hogy az játék volt olyan drága, de volt, hogy volt Sem a vagy a szülei nem volt pénzzel megvásárolni az Toy vagy bármely más játék az áruházban -ben.

Mi a Toni Cade Bambara lecke hangja?

Az tónus egy történetet az alkalmazott nyelven keresztül mondják, és a történet során elmozdulhat. Az " lecke" -ben egy narrátor, Sylvia, a New York-i utazáshoz reagál a New York-i tanárával, Miss Moore-val és néhány osztálytársaival. Kezdetben az hang egy kicsit szarkasztikus és flippant.

Hogyan jelenik meg Sylvia karaktere a cukorral való kapcsolatán keresztül?

Sylvia karaktere valóban kiderült keresztül ő kapcsolata Sugar . Úgy tűnik, hogy egy nagyon erős akaratú ellenőrző kislány. Ő Sugar következő mindent, amit csinál, mert Sugar tudja, hogy ha ő nem fogja verni neki fel.

Ki cukor a leckét?


Sugar Sylvia unokatestvére, legközelebbi barátja a csoportban, és az egyik legjobb matekból. A két rendszeresen összejátszanak, küzdelem, és a terv bajt, és Sylvia úgy érzi, elárulták, amikor Sugar együttműködik Miss Moore.

Mik Sylvia kiemelkedő vonások?

Sylvia kiemelkedő vonások közé tartozik, hogy önfejű, makacs, és immáron egy tüzes hozzáállás. Ő gyors szájra le a körülötte lévők, és hangot neki vélemények habozás nélkül.

Ki a főszereplője a leckét?

Sylvia

Ki az antagonista a leckét Toni Cade Bambara?

Miss Moore: főiskolai képzett nő, aki „ad vissza” neki a közösség önkéntes munkával, hogy segítse a gyermekek oktatását. Látszólag vagy legalább nézve az elbeszélő szemszögéből, Miss Moore az antagonista a történet.

Hol volt a tanulság Toni Cade Bambara megjelent?

Szerző: Toni Cade Bambara ; Cikk címe: A lecke ; Forrás Cím: Gorilla, My Love; Kihirdetésük alkalmával dátuma: 1972; City of Publication : New York, NY; Kiadó: Random House; URL: http: // www.cengage.com/custom/static_content/OLC/s76656_76218lf/ Bambara .pdf.

Milyen leckét Miss Moore próbál tanítani ebben a történetben?


, Miss Moore szerepet történet , hogy a hátrányos helyzetű gyerekek egy szegény környéken, és adja meg nekik az & ldquo; leckét & rdquo ;. Vele van a jól képzett egy fekete nő abban az időben ő megmutatja ezeket a gyerekeket, hogy milyen érzés, hogy gazdag és művelt bemutatásával őket körül egy high-end része New Yorkban.

Hogyan Miss Moore jellemzi?

Miss Moore súlyos, főiskolai végzettségű nő, szentelt épület közösség és a gyermekek nevelése a projektben a környéken, ahol lakik. Órái járnak gyakorlati matematika, állampolgári ismeretek és a testvériség, a tudomány és a politika. Beszél nagyon pontos standard angol ellentétben a gyerekek beszélnek.