Mi a sarok mérkőzés?

A Corner Catch Bet az, ahol egy fogadást helyez el, amelyen a csapat nyeri meg a legtöbb sarkokat a játékban. Vannak élő fogadási piacok is, ahol a punterek az Bet az első Corner idején, vagy a csapat elnyerte a következő Corner -t.Itt van, mi az átlagos sarokrúgás egy mérkőzésen?

olyan játékokban, ahol nem volt cél, az átlagos sarkok száma volt 11. A játékokban, ahol két cél volt, az átlagos sarkok száma volt 11. Olyan játékokban, ahol négy volt vagy több gólt, az átlagos sarkok száma 11.

Másodszor, mi a 2-es sarok tét? Corners 2 módon azt jelenti, hogy az Corners összesen mindkét csapatban játszható, akár egy meghatározott szám alatt, akár egy meghatározott szám alatt. Mindazonáltal vannak olyan szabályok, amelyek akadályozzák az Corners -ot egy módon -ben.

, hogyan fogadhatsz egy sarokba a fociban?

aránya Corners = 0,1818 + (0,6365 * P) Tehát ha egy játék várhatóan átlagosan 2,6 célok és a kedvenc kellene 2 pont E célok vagy 0,77 arányban, hogy a csapat kell Az Corners 67% -át nyerjen az egész játék során.

Mit jelent az 5+ sarkok?

, hogy az 5 vagy annál nagyobb. 5.5+ lenne 6 vagy több. Vagy az 5 sarkok felett 6 vagy annál több.

Hogyan nyersz egy sarokfogadást?

dolgok, amelyek figyelembe veszik, amikor a sarkok fogadására gondolnak:
  1. gólok cserélése játékok.
  2. Kedvencek Nyerj, átlagosan 5 sarkot, amikor megnyerik a játékot és 8, amikor elveszítik, vagy amikor elveszítik a játék többségét.
  3. Ha egy kedvenc küzdelem az első félidős célok megszerzéséhez, akkor ez általában több sarkot jelent.

Mit jelent a 2.5 sarkok?

Az -nél több mint 2,5 gólt fogad egy tét, amely 3 cél vagy több gólt kap. A tét az 2,5 célok alatt egy tét, amely 0, 1 vagy 2 gólt kap a mérkőzésen.

Mi a jelentése több mint 9,5 sark?

Ha kíváncsi, hogy mit jelent az -es tét 9,5-ös sarkban ? Ezután a válasz az, hogy ez egy tét, amely 10 vagy annál több sarkot tartalmaz egy labdarúgó-mérkőzésen. Ez a tét csak 90 percre vonatkozik (nem extra idő).

Mit jelent a 10.5-es sarkok?

Faceboo
    Twitter Pinteres. do valaha is csodálkoztál Mit jelent a egy -es tét 10,5 sarkok alatt ? Az azt jelenti, hogy a 10 vagy kevesebb sarkok 90 perces mérkőzésen vannak. Az Corners végleges összegét a mindkét fél számára nyújtott teljes összeg alkotja. Csak új ügyfelek.

Mit jelent több mint 4.5 sarkot?

felett ( 4.5 ) azt jelenti, hogy az teljes célpontja és fél.
Az Over ( 4.5 ) A BET a feltételezés, hogy az egész mérkőzések alatt a vendégek és a vendégek több mint 4,5 pontot gyűjtenek össze. Egyszerűbb kifejezésekben a teljes csapatoknak több mint 4 gólt kell szerezniük.

Mit jelent a 12.5-ös sarkok alatt?

IT azt jelenti, hogy -nek 11 vagy annál kevesebb Corners -nek kell lennie a fogadáshoz, hogy győztes legyen. Ez egy 90 perccel csak tét, így a Kupa mérkőzések extra idője nem szerepel.

Mit jelent több mint 3,5 sarkot?

Több mint 3,5 jelentése , legalább 4 (legalább 4) 4,5 azt jelenti, hogy az 5,5 -nél kisebb 4,5 a -nél legalább 5 (legalább 5) az 5,5 -nél kisebb, mint 6. A 5,5 több mint legalább 6 (legalább 6)

mi a multicerners?

Multi sarkok
Multi-Corners Spread Bet A teljes sarkokon történő egyszerűen elterjedt fogadások változása a teljes sarkokon és a piacon alapul a sarkok számának megszorzásánál a mérkőzés első felében a második félévben a sarkok száma.

mi a saroktartomány?

Egy másik lehetséges piac az saroktartomány , ahol a bookmaker egy sor választást ad az Corners teljes mennyiségének egy játékban, például 0-6, 7-12 stb. Az élő fogadási piacok is, ahol a punters fogadhat az első Corner idején, vagy a csapat elnyerte a következő Corner -t.

mi az 1x2 sarok?

1x2 fogadás, más néven háromirányú fogadás, utal az otthoni győzelem hátterét, rajzolása vagy elhelyezése. Az 1 az otthoni győzelemre utal, az x a rajzolás és a 2-es győzelem.Az ázsiai hátrányokkal vagy összegekkel ellentétben az 1x2 fogadás nem törekszik arra, hogy ne legyenek különbséget a csapatok vagy a játékosok közötti észlelt minőségben.

Mit jelent a 8.5 sarkok alatt?

Ha valaha is azon tűnődött, hogy az , mit jelent a egy tét az alatt 8,5 sarkok jelentése ? A válasz egyszerűen az, hogy ez egy tét, ahol 8 vagy kevesebb sarkok egy adott labdarúgó-mérkőzésen. Ez is egy 90 perccel csak tét, így a Kupa mérkőzések extra idője nem szerepel. Csak új ügyfelek.

Mi a jelentése több mint 8,5 sark?

Ha valaha kíváncsi, mit csinál egy fogadást Over 8.5 célok átlagos , akkor a válasz az, hogy a tét nem 9 vagy ennél több gól egy meccsen. A 3-3 vagy 0-0-as pontszámok helyett inkább az 8,5 célpontot látnák.

Hány sarkot tartalmaz 8,5 sarkon?

A tétet az -re helyezzük, mint 8,5 sarkok . A végső mérkőzés vége mindkét oldalon 5 sarkok , összesen 10 sarkok . A tét egy győztes.

Melyik csapat kapja meg a legtöbb sarkot?

Ki a legjobb csapatok a nagy sarkok számára nyert játékok?
Átlagos Corners
csapat A Következő mérkőzés
Man City 8,32 Man City v West Ham szerda, február 19
Általános Diaz 8,20 Általános Diaz v Guairena hétfő, február 24
Guimaraes 7,95 Aves kontra Guimaraes péntek február 21

Mit jelent a 6.5 sarkok?

Over / Under 6,5 A gólok egy tét, hogy hány célt gondol, amit egy mérkőzésen fognak szerezni. Ez egy 90 perces tét (extra idő nem szerepel), és mindkét fél által szerzett célok szerepelnek az eredmény, hogy a tét győztes vagy sem.

Mi az alternatív sarkok?

Alternatív sarkok magyarázata. Amikor az emberek megkérdezik, hogy mit jelent az alternatív sarkok jelentése, a válasz valójában az, hogy az sarok -es piacot jelenti, amely nem illeszkedik az sarkokba 2-utasba.

mi a több sarkában a bet365-ben?

Abban az esetben, ha a mérkőzés elhagyott, mielőtt az extra idő befejeződött, akkor az összes fogadásnak nincs intézkedése, kivéve, ha a fogadások elszámolása már meghatározva. Az multi - sarkok eredményét úgy számolják ki, hogy megszorozzuk az Corners -ot az első félévben a második félévben vett számmal.