Miért megállt a béke liliom a virágzás?

A leggyakoribb ok béke liliomok Ne Bloom , mert nem kap elegendő fényt, a Clemson Cooperative kiterjesztése szerint. A növények Bloom legjobb a világos vagy közepes közvetett napfényben. Ha a levelek sárga színűvé válnak, túl sok fényt kapnak.Ennek figyelembevétele, a béke liliomok egész évben virágzik?

elegendő fénygel, az béke liliomok fehérkedhet a fehér, fehér virágok a korai nyáron, és továbbra is Bloom egész évben . A legtöbb háztartási fajta béke liliom növekszik akár 16 hüvelyk magas, de a nagyobb szabadtéri fajták elérhetik a 6 méteres magasságban.

A fenti mellett, meg kell vágnom a virágokat a béke liliomról? a megfelelő helyen, hogy vágott a kiégett béke liliom virágzás van az alapja a növény, és csak a virágzás száron. Függetlenül attól, hogy az levágja a -et a -t, vagy sem, az Bloom nem alakul ki az -t a -ből, mint korábban. Te -nek meg kell vágnia a Bloom Stalkot, hogy semmi ne maradjon sárga színnel.

Ezt követően azt is megkérdezheti, mennyi ideig tart egy béke liliom virág?

két hónap

Mikor kell vágnom vissza a béke liliom?

Miután egy szár egy virágot készített, nem fog többé tennie; A virág elhalványulása után a szár végül barna lesz és meghal. béke liliom metszést kell végezni a növény alapján. Vágja le a szárat az alsó részre, amennyit csak tudsz. Ez az új szárak számára helyezkedik el.

kell elrabolni a béke liliom?

Az növény Will Wild Wild, mert bár a víz nagylelkűen, a folyadék egyszerűen a vízelvezető lyukon keresztül fut. Ha az béke liliom súlyosan rootbound, akkor a legjobb az Repot a lehető leghamarabb. Ha a növény lehet várni egy kicsit hosszabb, tavasszal az ideális idő az elrendelő egy béke liliom .

Milyen évszakban csinálnak béke liliomok?

Making Béke Lilies Bloom egy millió dolláros kérdés. Természetesen Béke Lilies Bloom a tavaszi és a kora nyár, amelyet a rövid nap / hosszú éjszakai fotoperióda december és január. Ez azt jelenti, hogy az béke liliomvirágok egyik tényezője a fény.

hol helyezzen békét liliomra?

Az béke liliom -nek közel kell lennie ahhoz, hogy közel legyen, de nem közvetlenül az ablak alatt egy meleg szobában a házban, ahol közvetett napfényben részesül. Az északi vagy nyugati ablakok a legjobbak, mivel ezek nem teszik lehetővé a közvetlen napfény egész nap.

hány virág van a béke liliomnak?

Ez nagyon boldog ebben a helyen & amp; jelenleg 7 virágot állít elő. Tehát én -nek van közel, de nem egy ablakban. Ha a fény túl erős (mint egy forró, nyugati expozíció egy ablakhoz közel), az üzem ég. Béke liliomok Leaves vékonyabb, mint sok szobanövény, így nem fogja kezelni ezt a helyzetet.

do béke liliom virágok nőnek vissza?


A minden Virággal szemben az béke Lily Blooms végül meghal. Amikor do követi az virág szárát az növény alapjához, és vágja le. Az újra eldobja az -t -t, ahol néhány hónapról egy évre és ndash-ig; A környezet és a fajta függvényében.

Megoszthatok egy béke liliomot?

Béke liliomok növelik a legtöbb lombozatukat közvetlenül a talajból, bár egy, egyetlen növény lehet, hogy sokszor megosztható. Ha elosztjuk béke liliom növények, az első dolog, hogy tenni , hogy ki az a régi bankot. Ha az béke liliom még mindig kicsi, akkor az lehet, hogy valószínűleg csak húzza a gyökereket a kezével.

kávéház jó a béke liliomok számára?

Csak egy kicsit mentse el a maradék kávéházat -et, és megszórja őket a talajra, majd vízzel normális módon vigye. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy azokat a virágzó növényeket -nek megtagadja, amely megtagadja a virágzást is. Geraniums különösen csak szeretem kávét , és így van béke liliom növények !

csoda, hogy jó a béke liliom számára?

Plant Béke liliomok in Miracle - GRO & REG; Beltéri potting Mix az nagy eredményekhez. Tartsa következetesen nedves, de nem üldözi. Egy hónappal az ültetés után, takarmánynövények Miracle - GRO & REG-vel; Beltéri növényi élelmiszer. Repot, amikor a növény gyökere teljesen kiemelte a tartályát.

Hogyan vigyázol egy fedett béke liliomról?

Care könnyű, egyszerű, könnyű
adja meg egyenletesen nedves, jól leeresztett talajt és legalább 55 fokos hőmérsékletet. Ha béke liliomok két-három napig terjednek, nagyobb konténerekbe helyezik őket, amelyeknek nincs szükségük öntözésre. Megtermékenyítsük az növényeket növesztése fényes fényben körülbelül hat héten folyékony 20-20-20 termékkel.

Mit csinálsz, amikor a béke liliomvirágok barna színűvé válnak?


Néha azonban az béke liliom elhagyja az -t, hogy egy beteg, sárga vagy barna színű. A probléma gyökere szinte határozottan vízzel kapcsolatos. Ez a Browning lehet okozta túl kevés vagy túl sok öntözés. Van azonban egy jó esély, hogy az ásványi anyagok felhalmozódásának köszönhető.

Mi a jó szobanövény?

Heart Leaf Philodendron egy erőteljes fiatal növény, amely az nagy beltéri növényt az otthoni vagy irodai számára. A mérsékelt vagy alacsony közvetett fényt preferálja. Meg kell tartania a talaj nedvességét, és néha ködöt a növény ideális öntözéshez. Hatékonyan eltávolítja a VOC-t a levegőből, különösen a formaldehidből.

mit jelent, amikor egy béke liliom virágzik?

Az béke liliom egy növény , amelyet gyakran szimpátián küldünk, amikor valaki az családban van -ben. Ez jelképezi a lélek újjászületését és a transzcendenciát e földi életből. Ez az béke szimbóluma és reménye.

a béke liliom növények mérgező macskák?

Egy szép növény buja, mélyzöld levelekkel, béke liliom ( Spathiphyllum ) minősül, mert képes túlélni a közelben lévő beltéri termesztés, beleértve az alacsony fényt és elhanyagolást. Sajnos az béke liliom és macskák egy rossz kombináció, mivel béke liliom valóban mérgező macskák (és kutyák is).

lehet a béke liliomok élni kívül?

Béke Lilies trópusi és könnyen károsodott a fagy. Az Can -t az szabadban lehetnek egész évben az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztérium Növényi Hardiness Zónák 11 és 12. A hidegebb területeken, a Potted béke liliomokat a -ben el kell mozdítani, mielőtt a hőmérséklet közel 40 fok Fahrenheit , szárak és gyökerek.

do liliomok terjednek?


ázsiai liliomok , Oriental liliomok , Tiger liliomok , és az amerikai hibridek mindegyike terjedhet a kertben. Amikor magukra törődnek és hagyják magukat, az liliomok a gyorsan elterjednek az elterjedése, és néhány évszakban tölthet egy kerti ágyat.

Normál a béke liliomvirágok meghalni?

Béke Liliom Blossoms Változtassa meg a színt, ahogy kora. Körülbelül 10 nap után az béke liliomvirág újra zöld. A beporzás és a vetőmag beállítása az virágok -t is okozhat zöldvé. Az Virágok általában az növény -en maradnak körülbelül egy hónappal, mielőtt elkezdenek Die -t, és barna színűvé válnak, és végül megzavarják és elhalványulnak.

Mit néz egy túlvörös béke liliomnak?

Béke liliom az overwatering tünetek vannak nagyon fogékonyak a Rhiczoctonia, Cylindrocladium, Pythium és Phythophthora rothad. A legrosszabb rendellenesség, hylindrocladium, sárgulással ellátott felületek, az alsó lombozat. A sötétbarna foltok megjelenhetnek a petiolákon, vagy a levelek és szárak között.