Hogyan javítod a metsző olló?

Blade javítás
 1. Lazítsa meg az anyát, amely a központi csavart a csavarkulccsal tartja, távolítsa el a csavart, és különítse el a pengéket.
 2. Helyezzen minden hajlított pengét - Ha ez a probléma - egy szilárd, sík felületen, például egy nehéz munkaasztalon, és kalapács a penge lapos.Ezt követően azt is megkérdezhetjük, hogyan használod a metsző olvasztókat?

Tartsa lenyomva a szekciót vagy ágat, amelyet az ujjai között határozottan vágni szeretne. Győződjön meg róla, hogy ne csavarja meg vagy fordítsa el az ágat. A másik kezével az használhatja a -t az metszési ollóval az ágat. Ez létrehoz egy szép tiszta vágást.

Ismerje meg, élvezhetem a kerti olvasztókat? Csak Élesítse meg a vágópengét, és a file vagy a kő ugyanolyan irányban dolgozik, mint a ferde. Míg a nagyobb Shears könnyen megközelíthető élesítési -nél ezzel a módszerrel, a kisebb pengéket körkörös mozgásban kell kezelni.

, mit takarít meg a metsző ollóval?

Első használatra meleg vízzel és két teáskanál mosogatószerrel, hogy dörzsölje el nedv és szennyeződést a késeket egy kemény sörtéjű kefével. Ezután öblítse le a megoldást a pengékből tiszta vízzel. Ha látod, hogy van néhány rozsda már az ollóján , A acélgyapot használjon, hogy elpusztítsa a rozsdafoltokat.

Hogyan élesíti a Fiskars metsző olvasztókat?

Flat fájlok kiválóan fenésé a lapátok a következő Fiskars eszközöket. Győződjön meg róla, hogy az élesítse a -t ugyanolyan szögben, mint a penge, és ha vannak olyan vágások vagy hornyok a penge, vigyázzon arra, hogy azokat a kiajánlja. 4. Használja a WD40, a gépolajat vagy a zsírt, hogy törölje le vagy permetezze az összes ízületet és pengét.

Hogyan juthat el a szeletelőivel?

Tökéletes helyszín az bypass meterekhez : A pontosan elhelyezett vágáshoz sorolja fel a pengét a vágási helyével. Ne feledje, hogy a penge a vastag bázis oldalára kerül, így a penge, hogy a penge az 1/4-es és rdquo-os eltolódásokon keresztül történik; Amikor megfordítja az eszközt.

Hogyan kenje meg a kerti olvasztókat?

Az Pruners használatának napja után törölje le a pengéket a hidrogén-peroxidban vagy alkoholban áztatott pamut arcpárnával. Ezután csepegtet egy kicsit zöldség olajat -t néhány acélgyapotra és büfözni a pengékkel. Ez az kenje a -t a pengéket, és megakadályozza a rozsütést.

Mi a bypass metsző olló?

BUSPASS PRUNERS (Secateurs) olyanok, mint az ollók, ahol a felső penge vagy a nagy penge az alsó kisebb pengével halad át, míg; Az Anvil metszők -nek van egy penge, amely az üllőbe (alsó lapos darab) összetört. Gondolj egy kést és a vágódeszkát vagy a lapos felületet.

Hogyan húzza meg a szeleteket?

szigorításuk egyszerű, de van egy knack.
 1. Lazítsa meg a hatszögletű anyát (ez egy záró anya, így nem húzza meg, hogy húzza meg a szeletek lejátszását).
 2. visszavonja a csavart, tisztítsa meg a külön alkatrészeket - nagyszerű lehetőség arra, hogy valóban jól élhessen. Az
 3. ellenáll a csavarral, és húzza meg, hogy mi érzi magát.

Élesítheti a metsző olvasztókat?


Sharp metsző olló Az élet könnyebbé válik, mint egy pár unalmas, rozsdás olló . A könnyen élesítheti a -et az metsző ollója otthonában egy közepes vagy durva gyémánt kézi fájlban. Miután YOU Tisztítsa meg az olló -ot, és távolítsa el a rozsát egy darab acélgyapjúval, használja a fájlt az Sharpen -re az Shears vágópenge.

Mennyibe kerülnek a metszési ollók?

GONICC 8 "Professzionális Premium Titanium Bypass metszési olló (GPPS-1003), Hand Pruners , Garden Clippers . Raktáron vettem egyet a 12 évvel ezelőtt.

Top kiválasztott termék és vélemény.
Árjegyzék: $ 29.95
Ár: $ 19.95
Megtakarítás: $ 10.00 (33%)

, ami jobb megkerülő vagy anvil metsző?

ANVIL PRUNERS Munka hasonló kést, ahol a pengét a növényi anyagon egy vágódeszkára húzza, azaz az Anvil -re. Bypass Pruners Munka több mint olló, ahol két penge áthalad egymás mellett. Első pillantásra nem tűnik sok különbség az eszközök között, de a különbség jelentős.

használhatja az ollót, hogy szilva?

A halott levelek, a végtagok és a virágok eltávolítása. Használja a Sharp olló vagy a kerti ollókat. Győződjön meg róla, hogy az olló vagy a kerti ollók nagyon élesek, mivel a tompa olló lehet, hogy károsíthatja a növényeket.A CLEAN TOOL biztosítja, hogy a növények ne tegyenek ki baktériumoknak vagy kártevőknek, ha az szilva lesz.

mi a legjobb metsző olló?

Tehát itt van a 10 legjobb metsző olló listája.
 1. FELCO F-2 068780 Anvil metsző olló.
 2. Gonicc GPPS-1003 8 "Professzionális bypass metsző olló.
 3. Fiskars metszési ollónyírók.
 4. igazán kerti bypass metsző olló.
 5. Fiskars professzionális bypass metsző olló.
 6. Corona Classiccut bypass metszés olló.

Mi az a metsző kés?


Használja a -t az metsző kés -t, hogy csökkentse a nem kívánt növekedést egy szőlőben, mint ez, ha egy levelet távolít el tőled, és a feszültséget a száron és a vágás éles szeletelésével távolítja el. Tartsa az egészséges növényt azáltal, hogy a szárítás legalább 1/2 hüvelyk távolságra van az ágtól, ahonnan növekszik.

Mit jelent a bypass Secateurs?

Bypass Secateurs Használjon két pengét, amelyek egymás fölé csúsznak, így éles, tiszta vágást tesznek lehetővé, közel a szárhoz vagy a gyökérhez. Az bypass Secateurs ezért különösen alkalmas az élő növényszövet vágására. Használhatók fiatal vagy puha fa vágására, valamint félig fás kerti bokrok és cserjék.

mi a ratchet pruner?

Ratchet Pruner Szorázza a kezét az
Ergonomic Pruners -nek van egy Ratchet akciója, amely csökkenti a kemény ágak vágásához szükséges erőfeszítéseket. Könnyű, rozsdamentes alumínium tartós acéllapokkal, amelyek élesek maradnak. A penge segédanyagok nem tapadása gyorskioldásban és sima vágásban.

Az ecet eltávolítja a rozsót a szerszámokból?

eltávolítás Rust Ecet
A rozsdás objektumot hígítatlan fehér Ecet -ben szenvedje el. Ha az objektum túl nagy az Do -hez, így a rozsdás terület fölött liberálisan spray vagy DAB ecet . Hagyja, hogy az ecet legalább 30 percig áztassa. Ha sok rozsda -vel foglalkozik, hosszabb áztassa az valószínűleg szükséges.

Hogyan tartja fenn a szeleteket?

Ez egy jó ötlet, hogy törölje az szeletek -ot meleg, szappanos vízzel minden metszés után, hogy szép és tiszta legyen. Ezután dörzsölje a pengéket növényi olajjal, hogy megakadályozzák őket a rozsdásodásból. Ez különösen akkor fontos, ha a metszés növények nagy nedv tartalmát, mert a nedv valóban elég maró.

Milyen olajat használ a kerti eszközökhöz?


kenőolaj: így például főtt, lenmagolaj , tungolaj, motorolaj, lámpaolaj, vagy étolaj. A főtt linseed és a Tung Oil valószínűleg a legjobb választás, de használhatja, amit a kezében van. Biztonsági felszerelés: Viseljen kesztyűt, szemvédőt és porvédő maszkot az eszközökön.

Hogyan élesítél egy végtagvágót?

fűrészlap
 1. Tisztítsa meg a pengéket drótkefével, hogy eltávolítsa a szennyeződést és a fa törmeléket.
 2. rögzíti a pengét egy asztalon, amely a fogazott él felé néz.
 3. Helyezzen egy élező rudat a horonyba két fog között.
 4. dörzsölje az élező rudat vagy egy lapos fájlt a penge hátsó oldalán, hogy elfedje a burrokat.