Kaphat egy New York-i állami ellenőrzést egy másik államban?

Ha Az járművet A regisztrálta Egy másik állapotban, amely egy vizsgálati matricát, az -t nem kell, hogy az járművét azonnal ellenőrizze a -t. Az Out-of - állami ellenőrzése továbbra is érvényes, amíg lejár, vagy az egy év a regisztrációs dátum után, attól függően, hogy melyik jön először.A kérdés is, lehet-e autóvizsgálatot egy másik államban?

A SMOG-ellenőrzés szükséges az összes Out-of - állapotú járművekhez, még akkor is, ha az előző állam lakóhelye is szükséges a kibocsátás Ellenőrzési . A VIN Ellenőrzési szükséges, ha a járművet -ből a állapotból regisztrálja.

Hasonlóképpen van-e kegyelmi időszak az autóellenőrzéshez NY-ben? A nem Grace Időszak A kibocsátás és az ellenőrzése után matrica lejár; Az jármű tulajdonosa azonban bizonyos helyzetekben meghosszabbíthat.

Hasonlóképpen megkérdezheted, kaphatsz egy ellenőrző jegyet az államból?

mindaddig, amíg a regisztráció jó, az YOU nem kapja meg az -et a lejárt ellenőrző -nek; A COPS az állapotból nem fogja tudni, hogy az matrica lejárt, hacsak az , ha -et megállítják az -et, és megnézzük, és az , ha a -os stop-ot teszik, valószínűleg nem lesz a Első dolog ők Nézd meg.

Hogyan kaphatom meg az autómat NY-ben?

Az ellenőrző -t engedélyezett Ellenőrzési állomáson kell elvégezni, amely hivatalos jelet jelenít meg, és egy hitelesített motor jármű ellenőrnek kell végrehajtania. Ha az jármű meghibásodik a biztonság és / vagy a kibocsátás ellenőrzése , az Ellenőrzési állomásnak az -nek -nek kell lennie a javítás megkezdése előtt.

Milyen államok nem rendelkeznek autókellenőrzéssel?

együtt van együtt, hét Összesen állam , amelyeknek nincs szükség járművek : Alaska, Arkansas, Iowa, Minnesota, Montana, Dél-Karolina és Dél-Dakota. Michigan és Mississippi általában az nem igényel vizsgálatot, kivéve néhány rendkívül konkrét forgatókönyvben.

Meg kell vizsgálnia autóját a megyében, ahol élsz?

Ha A jármű a Exemput és a egy -ben él, az megyék , amely egy kibocsátás Ellenőrzést igényel , , akkor a jármű megvizsgálhatja a megyei -t.

Mi az államok megkövetelik az ellenőrző matricákat?

A következő államok előírják a periodikus ellenőrzést engedélyezett Ellenőrzési állomással: Delaware, Hawaii, Illinois, Louisiana, Maine, Massachusetts, Mississippi, Missouri, New Hampshire, New Jersey, New York, North Carolina , Pennsylvania, Rhode Island, Texas, Utah, Vermont, Virginia és West Virginia, valamint Washington, DC

Az autóknak szüksége van az ellenőrzésre Floridában?

Florida Drivers Do Not Need Szüksége van a -nek, hogy évente -es vizsgálatot szerezzen a járművek számára, és nem kell az -nek lennie -nek a jármű kibocsátási tesztjének. Csak két helyzet -t igényelnek Autókellenőrzések az állam szerint: A járművezető új Car -t vásárolt az Florida kívülről. A járművezető egy használt Car -t vásárolt az Florida -től.

kaphatok egy másik államban végzett kibocsátási tesztemet?


kell alkalmazni egy Out-of -Area Extension évente megelőzően a gépjármű-nyilvántartási megújítási dátum. A GCAF a nem fogadja el az emissziós -os vizsgálatokat más States -től; Ugyanakkor az -es kibocsátás Ellenőrzés Egy másik állapotból lehet használni, hogy bizonyítsa a jármű a területétől.

tudok kapni az NC autóját egy másik államban?

Kérjük, lépjen kapcsolatba az NC DMV-vel további információkért 1 (877) 421-0020. Igen, Out-of- State regisztrált járművek lehetnek ellenőrző az North Carolina -ben. Helyi Ellenőrzési állomások találhatók a DMV honlapján.

Hogyan tudom megvizsgálni az autómat?

Jelenleg 30 állam van, amelyek nem igényelnek rendszeres járművizsgálatot -t. Az -es vizsgálatokat az állam által működtetett Ellenőrzési központok végzik, vagy magántulajdonban lévő garázsok által engedélyezett, a Közlekedési Minisztérium által engedélyezett garázsok. Ellenőrizze az helyi DMV-t, hogy megnézze-e, hogy az -nek szüksége van-e az Ön autójának ellenőrzésére.

az autóm mentesül a kibocsátás teszteléséből?

A három legutóbbi modell járművek A mentesül a kibocsátás -től évente. A regisztráció 2020-ban, ez magában foglalja az összes 2018-as és az újabb modellév járműveket . Ezenkívül az járművek, amelyek 25 éves vagy annál idősebbek, az mentesülnek a kibocsátásvizsgálat alól.

Meg kell vizsgálnia az autót az államban regisztrált?

Ha jármű volt regisztrált másik állapotban mely kérdések -ás vizsgálat matrica, akkor csinálni nem szükség van az ellenőrzött jármű azonnal. A - állami ellenőrzése továbbra is érvényes, amíg lejár, vagy egy évvel az regisztrációs dátum után, attól függően, hogy melyik jön először.

lehet egy zsaru húzni egy lejárt ellenőrző matricát?


Az ellenőrző matricákhoz tartozó államok Az Rendőrség STOP YOU egy lejárt vagy egyéb illegális matrica számára. Ha az You olyan állapotból származik, amely nem igényel ellenőrző matricákat a és a lemezek az autóból, akkor az nem lehet nem.

képes zsaruk megmondani, ha az ellenőrző matrica lejárt?

Általában a tisztviselő megfigyeli, hogy az az Ön ellenőrzése az lejárt a forgalom leállítása során.

vezethet egy ellenőrző matrica nélkül?

Hajtómű Bármely gépjármű nélkül A érvényes ellenőrző matrica forgalmi jogsértés. Ez bírságot eredményezhet, és befolyásolhatja a biztosítási rátát.

Meg tudsz húzni az állami lejárt címkéket?

Igen. Az lejárt Címkék -el vezethet -nél. A fényes oldalán az lejárt címkékkel való vezetés általában nem mozgó megsértés. Ha a regisztrációs címkéket nem rögzítik a rendszámtábla, kaphat jegyet.

Melyik évben a jármű mentesül az NY-ben?

Minden jármű 20 ÉV és Idősebb mentes . járművek 1996 és idősebbek, de kevesebb, mint 20 év régi, vizuális ellenőrzést kaphat az állam szükséges biztonsági ellenőrzése során. Az járművek a történelmi vagy kollektorként regisztráltak mentesítő .

Mennyibe kerül egy NYS-ellenőrzés?


Az -es autó átlagos költsége az New York-i -ben 21 dollár. A tényleges költség több tényezőtől függően változik. Nehéz járművek, egyért, az -nek többet költenek a -nek. 2014-től az OBDII teszt költsége a New York-i nagyvárosi területen 27 dollár, de az díj csak 11 dollár az Upstate New Yorkban.

Mennyi ideig tart az autó ellenőrzése?

autóellenőrzés : Mennyi ideig tart a autóellenőrzés A
-t átlagosan az autóellenőrzés idő lehet a -t bárhol 15 percig 45 percig tarthat. Ismeretes, hogy az U.S-ben az autóellenőrzés / Autmination minden államban történik.

tudom megvizsgálni az autómat anélkül, hogy regisztrálnám a NY-ben?

jármű Ellenőrzése NO Regisztrációs vagy Lemezek Ha az jármű a Not -nek van az A és érvényes regisztrációja és A Not -t tartalmazza a jármű lemezekkel; Ön lehet, hogy még mindig teljesíti az NY állami vizsgálatot -nek. Az ügyfélnek rendelkeznie kell egy megfelelő Jármű tulajdonosi dokumentumot.