Hogyan fested a kis készülékeket?

dörzsölje egy darab acélgyapotot körkörös mozdulattal az készülék teljes felületén. A magas fényű felületek extra átutalást igényelhetnek 150 szemcsés csiszolópapírral vagy csiszolóblokkgal, hogy valóban karítsák fel a felületet, és megszüntessék a ragyogást. Tiszta, Matte érzés a tökéletes vászon az készülék friss bevonására .Itt van, milyen festéket használsz a készülékeken?

Rust-Oleum , Krylon , és Giani három népszerű háztartási készülék festék márkák. Az Rust-Oleum és Krylon mind fekete, fehér, mandula és bisque / biscuit színekben is rendelkezésre áll.

Hasonlóképpen, milyen festéket használsz egy tűzhelyen? festés kályha . Válasszon egy típusú típusú zománc Paint -t. Válasszon egy zománc Paint kifejezetten az kályhák -t, hogy biztosítsa megfelelően hőálló. Az olajalapú zománcfesték vehet részt a 8 és 24 óra között, hogy teljesen megszáradjon.

Figyelembe véve, megváltoztathatja a tűzhely színét?

A kályha -nek úgy néz ki, hogy úgy néz ki, mint a rozsdamentes acél, így a konyhája elegáns, modern megjelenésű. A kályha színének megváltoztatása egy Do -it-Yourself projekt, amelyet az lehet, hogy a kevesebb, mint egy nap. A rozsdamentes acél egy népszerű készülék befejeződik, de hajlamos drágább, mint a fehér.

Lehet festeni a készülékeket?

Festés az készülékek nem lesz állandó fix, de ez a költségvetés-barát opciót elavult tételek, mint a sütő, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, főzőlap, vagy mosó- és szárítógép. A hőálló kivitelben rendelkezésre álló Appliance Paint tartós opció, amely az drasztikusan megváltoztathatja a konyhát.

lehet festeni egy hűtőszekrényt rendszeres festékkel?

Használja a Rustoleum készülék epoxiáját. A Spray Paint a legegyszerűbb módja annak, hogy alkalmazzuk, de az lehet a -t is. Az -nek a -nek a -nek leginkább az -es festékbe kerülne, az Hűtő hűtőszekrény belsejében, mivel az festékek -nek vannak bizonyos toxinjaiban, hogy az lehet az hűtőszekrényben lévő élelmiszerbe.

Mennyibe kerül a készülék festéke?

Epoxy Paint kb. 5 dollárba kerülhet. Az átlagos méretű hűtőszekrény 7-10 dobozt igényel az festék -hez, körülbelül 40 dollár és 50 dollár között. A legtöbb szakmai vállalkozó magában foglalja az anyagi költségeket az általános ár , de ez változhat attól függően, hogy ki dolgozik.

Használhat krétfestéket a készülékekre?

kréta fel!
Dip az festék ecsettel vagy hengerrel palatábla festék és slather be! Normális az első réteged, hogy vékony és még foltos foltok, de ne pánik! Két további réteg után az hűtőszekrénye a -nek sima, matt befejeződik, hogy minden Chalkboard van.

permetezhetek festeni a mosógépemet?

Homok Minden olyan területen, ahol az festék üveges, és ahol csupasz fém vagy rozsda van, győződjön meg róla, hogy ezt rozsda-oleum felületi primerrel kezeljük. Spray Az mosógép egyenletesen a kiválasztott színnel egyenletesen, a balról jobbra egyenletes ütéseket használva, az -t minden alkalommal mozgathatja. Győződjön meg róla, hogy követheti az CAN utasításokat.

Hogyan távolítja el a festéket a készülékekből?


A festék eltávolításához szükséges lépések:
 1. Kezdje el a vödör meleg vízzel és kis mennyiségű szappant hozzáadásával.
 2. keveredik a vizet, amíg a habok elkezdődnek.
 3. Nedvesítse meg a puha ruhát a szappanos vízzel, és törölje le a területeket festékkel.
 4. Ha a festéket eltávolítják, öblítse le a területet tiszta vízzel, és hagyja megszáradni.

Hogyan fest egy texturált hűtőszekrényt?

Hogyan festhet egy texturált felületi hűtőszekrény
 1. Tisztítsa meg és húzza ki a hűtőszekrényt.
 2. tisztítsa meg a hűtőszekrény külső részét szappanos vízzel és öblítse le.
 3. helyezze el a készüléket az egység körül.
 4. szalag a fogantyúk, zsanérok és hátsó szélek a hűtőszekrény maszkolással vagy festőszalaggal.
 5. a hűtőszekrény felületét.
 6. alkalmazzon epoxi primert.

lehet festeni a hűtőszekrény fekete?

Igen, sprucing fel készülékeit lehet költsége mindössze $ 20, köszönhetően a hatalom festék . Hosszú tartós eredmények és háztartási biztonság érdekében válassza az festékek megfelelőnek a projekthez.Egy lehetőség és mdash; jó a készülékek színének egyesítéséhez, és elrejti a nickeket vagy az elszíneződés és az elszíneződés; az, hogy lefedje a készülék epoxi Paint -vel.

hogyan csinálsz egy régi tűzhelyet újnak?

Sütő-tisztító Hacks
 1. készítsen be egy pasztát a szódabikarbónából és a vízből. A sütő belsejét a paszta.
 2. Egy másik dolog, amit láttam, az emberek egy csésze ammóniát hagynak egy hideg sütőben egy éjszakán át. Mint a trükk a tűzhely rácsok, az ammónia teszi azt, így csak törölje a sütő tiszta.

festhetem a rozsdamentes acél hűtőszekrényemet?

-es rozsdamentes acél -hez viszonyított kiváló minőségű primert alkalmazzunk, amely kompatibilis az -vel az Paint kiválasztásával. Hacsak az A késztermék -nek a -nek nagyon sötét színű lesz, a fehér alapozó a legjobb fogadása. Alkalmazzon ecsettel, hengerrel vagy permetezővel, és hagyja megszáradni a gyártó irányainak.

Milyen színű szekrények a legjobbak a fehér készülékekkel?


Mivel a fenti konyha szekrények A Off- White , ez lenne egy forró rendetlenség, hogy párosítsa őket fehér készülékekkel & Ndash; Színesnek kell lenned. Azok számára, akik nem szeretik az Uber White ' szekrényeket , világos színű szekrények kiváló választás, mivel frissek és fényesek anélkül, hogy túlságosan White .

megváltoztathatja a készülékek színét?

Ha akkor szeretné változás a színét a készülék átmenetileg vásárlás készülék panelek vagy filmek egy barkács áruház, és óvatosan alkalmazza őket a készülék . készülék filmek különböző színekben vannak , befejeződése, például fa vagy rozsdamentes acél és minták.

lehet festeni a kályha tetején?

YOU A KEY STOCE -t festhet ahelyett, hogy újat vásárolna. Ha az átfedte a -t, de nem használhat semmilyen Paint -t. Az festék , amire szüksége van, kifejezetten a készülékekhez, és sok különböző márkanév alatt van. Ez a fajta Paint epoxi bázissal rendelkezik, és sokkal nehezebb befejezést végez.

kaphat hőálló festéket?

Ha nagy hőfestést keres a grillezők, kazánok, kipufogócsövek és más kisebb belső felületek számára, akkor az -nek nézze meg a rozsda-oleum és a kovafari hőálló festéket. RUST-OLEUM hőálló festék 750 és DG; C CAN használható csupasz fém vagy enyhén rozsdás felületeken, és hőálló bevonatot biztosít .

Hogyan frissítheti a készülékeket?

Ne vásároljon új készülékeket. Frissítse a régieket!
 1. festeni őket. Gyors és egyszerű frissítéshez vigye el a régi hűtőszekrényt, tűzhelyet vagy mosógépet egy autóipari festőhöz, hogy festették őket, vagy csináld magad a készülékfestékkel.
 2. Válta ki az ajtókat vagy a frontokat.
 3. repurponálja az ajtót.
 4. lefedi a régi készülékeket filmekkel.

lehet csomagolni egy hűtőszekrényt?


A Vinyl -t bármilyen kemény felületen, például ajtón, szekrényben vagy könyvespolcon lehet használni. Ezek a specifikus termékek itt szerepelnek az hűtőszekrények , de rengeteg más vinil-termék van az összes többi új redecorációs szükséglethez, hogy az lesz tökéletes a ház többi helyszíne számára.

Mi a készülék epoxi?

készülékről Epoxi
Rust-Oleum & Reg; Speciális készülék Epoxy egy ultra-kemény, nedvességálló zománc, amelyet kifejezetten beltéri fémfelületekre formálunk.

Megváltoztathatja a hűtőszekrény színét?

Ha az megváltoztatja a hűtőszekrény színét, hogy koordinálja a modern konyhai dekorációt, az You -nek meg kell felelnie a területnek, és festeni a felületet a készülék spray festékkel vagy konzerv festékkel. Appliance festékszóró színek korlátozottak, így akkor valószínűleg kell választani, amely a fehér, törtfehér, fekete vagy ezüstmetál.