Mi a legjobb komposzt bin vásárolni?

A BEST Compost bin megtekintése
 • algreen termékek talajmentő alatt.
 • Yimby IM4000 Tumbler Composer.
 • WC RedMon Green Culture Compost Bin.
 • FCMP kültéri kettős testes duplázó zeneszerző.
 • élettartam 60058 Egykamra komposztumbolyó.
 • GeoBin Compost Bin .
 • jó ötletek Compost varázsló Senior Dual Tumbler.Ezen látható, hogy milyen típusú komposzt bin a legjobb?

Itt vannak a legjobb komposzt tartályok közül:

 • legjobb zeneszerző Összesen: FCMP Outdoor IM4000 37 Dumpling Composer.
 • Legjobb Rolling Compost Bin: Envirocycle Tumbler Bin.
 • legjobb konyhai zeneszerző: SCD probiotikumok All Season beltéri zeneszerző készlet.
 • Legjobb Compost Scrap Container: Epica rozsdamentes acél komposzt bin.

, mi a legjobb komposztindító? Dr. Föld Compost Starter tartalmazza a szükséges mikroorganizmusokat a szerves anyagok és mdash emésztéséhez; nagyszerű komposzt -t termel. Alkalmas komposztáló levelek, szalma, trágya, fű kivágások, élelmiszer-maradékok és más szerves anyagok.

is megkérdezték, milyen méretű komposzt bin-t kell vásárolni?

kapacitás. Compost Bins nagyobb kapacitással rendelkezik, majd a tumblerek, körülbelül 2 & ndash; 3-szor az térfogat a lábnyom méretű . Compost Bins általában 7 és ndash között tart; 20 köbméter komposztáló anyagok, a modelltől függően. Compost Tumblers a 4 és ndash között; 15 köbméter kapacitás.

a komposztumkókák megéri a költségeket?

Néhány Compost Tumblerek CAN költség -ig 500 dollárig. Az ilyen méretű befektetéssel jobban megkapja a pénzed értékét.

Mennyire rossz a komposzt bin szaga?

Compost halom , hogy az szaga a , mint a rothadt tojás vagy rothadó zöldségek elment anaerob. Ez azt jelenti, hogy nincs elegendő oxigén az aerob mikrobák támogatására és az anaerobosok átvételére. Sajnos hidrogén-szulfidot termelnek melléktermékként és hidrogén-szulfid szaga, mint a rothadt tojás.

-nak van szüksége a komposzt tartályra?

Nem nélkülözhetetlen az Compost Heaphoz, amelynek fedél -je van. Az fedél azonban a segítséget nyújt mind a hőmérséklet, mind a nedvesség szintjének szabályozásában. Könnyedén használhatsz egy régi szőnyeget (lehetőleg hessian háttámláját, nem pedig a habot, vagy egy vastag műanyag ponyvát) kövekkel mérlegel.

do compost bins vonzza a patkányokat?

Rats a vonzott komposztot és halmok forrásként élelmiszer, menedék, és, mint a meleg, száraz helyen a fészket.

Mit kell tennie a komposztba?

 • kutya és macska poop. Ló, tehén, csirke és nyúlcseppek nagyszerű kiegészítések a komposzt halom.
 • tea és kávé táskák.
 • citrushéj és hagyma.
 • hal és húsos maradék.
 • fényes vagy bevont papír.
 • ragadós címkék gyümölcsökön és zöldségeken.
 • szén tűz hamu.
 • fűrészpor a kezelt fából.

mennyi ideig tart a komposztot?


körülbelül három hónap

a komposzt normálban repül?

Flies az komposzt Heap-ban? Nem kapsz rendes háztartási legyeket Ha nem tesz semmilyen húst vagy csontot az Compost -be. Az apró legyek valószínűleg ecet legyek (Drosophila Melanogaster). Ezek vonzódnak az erjedéshez vagy rothadáshoz, és gyakoriak az Compost -ben.

lehet tegyél kenyeret komposztban?

Igen, elavult vagy penészes kenyér A használható komposzt cölöpökben. Egyes kenyér típusú Compost anyagként (szénforrás) is működhet. A kenyér vonzzák a kártevők és rágcsálók ezért ügyelni kell a kenyér jól össze van keverve a komposzt halom . A is felgyorsítja az komposztáló folyamatot azáltal, hogy az kenyér -t kisebb darabokra szakítja.

do compost bins vonzza a csótányokat?

CHOCKOCHES találhatók, ahol az élelmiszer és a víz áll rendelkezésre, így a kerti tömlő közelében lévő komposzt -es pile, vagy az vízi jellemzője vonzza a őket. Mozgassa a vízforrást vagy a halomat, hogy megszüntesse az ideális körülményeket.

do wormeries vonzza patkányokat?

Do Compost Bins vonzza a patkányokat ? Vannak, akik aggódnak, hogy a komposzt bin vonzza a patkányokat -nek. Ez azonban nem így van. Sok oka van annak, hogy az patkányok már a kert közelében lehetnek.

érdemes egy komposzt bin?


Érdemes ? Composting . komposztáló drasztikusan csökkentheti a háztartási hulladékot; Az átlagos szemetes tartalmának körülbelül 40 százaléka alkalmas. Azt is tartja a szerves anyagot a hulladéklerakóból, ahol metángázt termel, a globális felmelegedés jelentős hozzájárulása.

komposztom a férgek nélkül?

Compostolás A férgek nélkül ugyanolyan sikeres lehet, mint a féregfajta. Adjon hozzá kerti hulladékokat, például a fűszálakat, a leveleket vagy a növényi metszést. Kerülje el bármi nagy vagy fás, mert nem fog gyorsan bomlik. Ha nincs jó helyszíne a földön az udvaron az komposzt -hez, fontolja meg az komposzt bin megszerzését.

Do Dlastic Compost Bins?

A műanyag komposzt bin ideális egy kis helyhez. Az műanyag oldalak és a fedél megőrzik a nedvességet és a hőt, hogy ösztönözzék a gyors bomlást. Azt is blokkolják a fényt, hogy megállítsák a gyomokat regrowing. Az bin -et ideálisan a fűre vagy a földre kell helyezni.

Milyen gyakran kell fordítanom a komposztomat?

Milyen gyakran A Compost -t kell fordítani, számos tényezőtől függ, beleértve a halom méretét, zöld - barna arányt és a nedvesség mennyiségét a halomban. Ez azt jelenti, hogy azt mondják, egy jó szabály a hüvelykujj hüvelykujjával az , hogy a egy komposzt Tumbler-et három -től -ig terjedő négy napig, az Compost Boil-t három --ig hét napig.

Mi lesz a komposzt gyorsabban?

Ha van egy titka, hogy készítés gyors komposzt , finomra aprított szénben dús összetevők, mint a lehullott levelek, széna, szalma, papír és karton. Az aprítás növeli azt a felületet, amelyen az komposzt mikrobáknak dolgoznia kell, és még egyenletesebb levegőt és nedvességet biztosítanak az anyagok között.

Mi a jó komposzt aktivátor?


nitrogén-gazdag anyagok közé tartozik a konyhai maradékok, friss metszés a kertből, lucerna széna, fűszálak és hínár. A szuper forró, szerves aktivátor a nitrogén- és éhes mikroorganizmusok szerves aktivátorral növelheti. A víz egy másik kulcskomponens az komposzt készítésében, de nem kell túl sokat.

lesz a lime lebontani a füvön?

Lime Segít a vezérlést, amely javítja a vízelvezetést és elnyomja a gyomokat. A jótékony talaj mikroorganizmusok, amelyek az Break Down Grass Clippings nem égnek savas környezetben. Az Lime -nek a gyepek hozzáadásával ösztönzi az Clippings bomlását. Ez a természetes komposztáló akció a talaj több porózusabb.

Lehet-e az emberi vizeletet komposztba tenni?

Humán Pee hozzáadva az Compost -hez növeli a növényeket. Az emberek millenniumi műtrágyaként használnak trágyát. De a tudósok azt hiszik, hogy lehet a az humán vizelet -t folyékony arany és mdash; mint komposztáló anyag. Az előfeltétel egyszerű: Pee gazdag nitrogénben gazdag, mely növények kétségbeesetten szükségük van.