Mi a Red Hat tőzsdei ára?

Kulcsfordulási pontok
52-hetes magas 189.14
189.14
Utolsó Ár 187.71
FIBONACCI 61,8% 160.94
FIBONACCI 50% 152.23
Fibonacci 38,2% 143.51Ezután mi történt a vörös kalapállománymal?

1 Válasz. Igen, 2018 októberében jelentették be, hogy az IBM megszerzi az Red Hat (RHT) 190 dollárért részvényenként. Januárban az Red Hat részvényesek "jóváhagyta a megállapodás elfogadását és az egyesülés tervét, 2018. október 28-án." Az IBM elvárja, hogy bezárja az üzletet az utóbbi felében 2019-ben.

is, piros kalap vásárolni? (Reuters) - Nemzetközi üzleti gépek Corp (IBM. N) mondta kedden, 34 milliárd dolláros felvásárlást kapott a Software Company Red Hat Inc Rht. Underscoring A meghajtó a magas margóvállalkozásokba, az IBM októberben megállapodott az megvásárlása Red Hat , a vállalat legnagyobb megszerzése a több mint 100 éves történelemben.

Csak így, vörös kalapállomány megy fel?

Will Red Hat- ár grow / emelkedés / felmegy ? Igen. Az RHT Raktár Ár felmegy a -től 187.710 USD-től 230,684 USD-ig egy év alatt.

Az Oracle saját piros kalapja van?

IBM vasárnap azt mondta, szerez Red Hat , a legismertebb a Red Hat Enterprise Linux operációs rendszer. Red Hat egy nyílt forráskódú szoftveres cég, amely elhagyja a forráskódot az alapvető termékeihez. Ez azt jelenti, hogy bárki letöltheti őket ingyen. Oracle még az Red Hat forráskódját is használja az saját Oracle Linux termékéhez.

, aki megvásárolta az IBM-t?

alatt az feltételei A tranzakció, a Lenovo az IBM $ 1,25 milliárd dollárt fizette, amely körülbelül 650 millió dollárt készített készpénzben és 600 millió dollár a Lenovo csoport közös részvényeinek. IBM tulajdonosa Lenovo-ban a záráskor 18,9 százalék.

Hogyan fizet az IBM-t a piros kalapért?

IBM (Ticker: IBM ) azt mondja, hogy az fizet a Red Hat (RHT) készpénzzel és adóssággal, és 2020-ban és 2021-ben felfüggeszti részesedéseit, hogy segítsen az Pay -nek. A $ részvényárfolyamonkénti ára - 33,4 milliárd dolláros részvényérték esetében - 63% -os prémiumot jelent az Red Hat záróárának pénteken.

, aki megvásárolta a piros kalapot?

IBM

miért vásárolta meg az IBM Redhatot?

Vásárlás Red Hat , IBM megduplázza a felhő és a nyílt forráskódú szoftverek, amelyek képesek. Először is, az IBM helymeghatározásáról számít, mint felhő erő. És másodszor, a nyílt forráskódú befektetésről szól. A kettő szorosan kapcsolódik.

miért szerezte meg az IBM piros kalapot?


IBM beszerzi a Red Hat -t. Az ügylet látja az IBM fogadást a felhőn, különösen a felhőalapú és a felhőalapú architektúrákat. Az Red Hat egy különálló egység lesz az IBM Hybrid Cloud csapatában, és továbbra is a nyílt forráskódú szoftverekre összpontosít.

Ki az IBM tulajdonában van?

A nagyközönség 41,9% -os részesedéssel rendelkezik az IBM -ben.

Mi történik az állományomban?

Amikor egy cég szerez egy másik társaság, jellemzően az állomány ára a céltársaság emelkedik, míg az állomány ára a átvevő társaság csökken, a rövid távú. A célvállalat állománya általában emelkedik, mert A beszerzési társaságnak meg kell fizetnie az felvásárlási -t.

Mi a piros kalap?

Ma, Red Hat Enterprise Linux támogatja és befolyásolja a szoftvert és technológiákat az automatizáláshoz, a felhő, a konténerek, a middleware, a tárolás, az alkalmazás fejlesztése, a mikroservizációk, a virtualizáció, a menedzsment és így tovább. A Linux fontos szerepet játszik, mint az Red Hat ajánlatának magja.

Mi lesz az IBM a Red Hat?

Konkrétan IBM bejelenti, hogy hozza a szoftver portfolió Red Hat openshift, Red Hat Kubernetes alapú tároló platform, amely lényegében áll rendelkezésre az esetleges felhő, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy futni Red Hat Enterprise Linux. Ezért hozzáférhetnek egy nyitott veremhez, amely felhőkön dolgozik.

mennyit vásárolt az IBM piros kalapot?


IBM (NYSE: IBM) és a Red Hat bejelentette ma, hogy lezárták azt a tranzakciót, amely alatt az IBM megszerezte a Red Hat összes kiadott és kiemelkedő közös részvényét 190 dollárért.00 részvényenként készpénzben, amely körülbelül 34 milliárd dolláros teljes részvényértékét képviseli. Az akvizíció újradefiniálja az üzleti felhő piacát.

volt az IBM vásárolni piros kalapot?

IBM ZÁRVA A $ 34 milliárd felvásárlás Red Hat , a vállalatok bejelentették kedden. Az Red Hat , a nyílt forráskódú, vállalati szoftverkészítő, az IBM legnagyobb üzletének közelébe jelzi.

az IBM túl sokat fizetett a piros kalap számára?

IBM $ 33B Deal for Red Hat meghiúsul a 4 teszttől a sikeres felvásárlásokhoz. Ez az, amit az IBM október 29-én az az , hogy fizessen $ 33 milliárdot - egy 63% -os prémiumot az október 26 - -től a -hez a nyílt forráskódú szoftverkészítő Red Hat , az - CNBC szerint.

Mennyibe kerül az IBM fizet a piros kalap?

IBM megüt egy üzletet, hogy megszerezze a Cloud Software cég Red Hat for 34 milliárd . Az IBM 190 dollárt fog fizetni a szoftvervállalat részesedéséhez, amelyet a világ vezető szabad forrású felhőszoftverének, a piros kalap több mint 60% -os prémiuma, amely a Red Hat záróállománya ára 116,68 pénteken.

pénzt költenek?

Mi az az -es költség nélkül elérhető -ben? A fejlesztők Can Most kap egy NO- költség előfizetést az Red Hat Enterprise Linux Developer előfizetéshez az Red Hat fejlesztői programhoz való csatlakozással a fejlesztőknél. Redhat .com.
Az

szabadon használható?


Mivel az Red Hat Enterprise Linux teljesen az Free és nyílt forráskódú szoftveren alapul, az Red Hat hozzáférhetővé teszi a teljes forráskódot a vállalati elosztásához az FTP-helyén keresztül bárki számára, aki azt akarja.

a RHEL nyílt forráskódú?

Igen, a Red Hat nyitott . A világ nyílt forráskódú vezetőjének fejlesztő verzióját ténylegesen letöltheti, előfordulhat, hogy regisztrálnia kell a weboldalon egy fejlesztői fiókhoz. A Red Hat Enterprise Linux oldal értékelését is meglátogathatja ingyenesen. A CENTOS RHEL utódainak tekinthető.

Mi a piros kalap termékek?

Red Hat Middleware
  • Red Hat JBoss Enterprise alkalmazás platform.
  • Red Hat JBoss Developer Studio.
  • Red Hat JBoss webszerver.
  • piros kalap amq.
  • piros kalap adatháló.
  • piros kalap biztosíték.
  • Red Hat döntéskezelő.