Hogyan keringhetem a levegőben lévő levegőt?

Air kipufogórendszerek Hozzon létre egy enyhe negatív nyomást az növés -ben a forró Air eltávolításával és friss hűvös AIR -ben. Ezek a rendszerek jellemzően tartalmaznak egy kipufogógáz-ventilátort, szűrőt és csatornát az területről történő közvetlen légáramláshoz, és a teljes AIR Exchange az -en keresztül A teljes Grow Space -nek minden percenként előfordulhat.Tudja is, hogy szükségem van a levegőbevezetésre a nővéremben?

Nagy grow sátrak részesülhet passzív légbeömlő is, de megköveteli a magasabb CFM elszívó. Az levegőbevezetés csak az része a beltéri növekvő egyenletnek. Sok olyan tényező, mint az növekszik sátor méret, növekszik a fények, és az inline rajongók hozzájárulnak az a optimális növekvő környezet megteremtéséhez.

Másodszor, hol kell tennem az oszcilláló ventilátoromat a növekvő szobámban? Small Ocsillating ventilátorok Még egy jó kipufogórendszerrel is ajánlott, hogy a termelők még mindig telepítsük a kis oszcilláló ventilátorokat a -ben az növekvő térben, hogy felrobbantják a levegőt a növényi lombkorona, hogy javítsák a légáramlást és segítsen Megakadályozza a levegőben lévő forró foltokat vagy nedves zsebeket.

Megfelelően, milyen gyakran kell levegőt cserélni a növekvő helyiségben?

5 perc

Szüksége van friss levegőre egy lezárt növekvő helyiségben?

Sokan azt állítják, hogy nincs olyan -es szükség van a -nek, hogy szellőztetje az lezárt Növénytermék környezetet, mert az a egyszerűen kiegészítheti a CO2-t, és az AIR -ot szénszűrővel kiegészítse. Az általános koncentrus az, hogy az , amit valóban jobb minőséget érhet el, és maximalizálhatja a súlyt egy lezárt Növénytermékkel Setup.

Lehet futtatni CO2-t egy szellőztetett szobában?

2 A dúsítás a legjobban lezárt Növénytermékben működik. A léghűtéses lámpák általában nem ajánlottak, mivel a legtöbb nem teljesen légmentes, és lesz a levegőt az növekvő szobából . Ez azt is jelenti, hogy a felesleges páratartalom nem lehet szellőztetett ki, és egy párátlanító általában kötelező.

Hogyan keringsz a levegőt?

A megfelelő levegő keringése bármely otthonban döntő fontosságú, mert a légáramlás szabályozza a hőmérsékletet, eltávolítja a szennyeződéseket, megakadályozza a penészeket, és csak kellemesebb és biztonságosabb légzési környezetet teremt.

  1. nyitott ajtók és ablakok.
  2. Telepítse a kipufogó rajongókat, különösen a konyhában és a fürdőszobában.
  3. futtassa a mennyezeti ventilátorokat és az ablak rajongókat.

Mennyibe kell szellőzni a növekvő szobát?

elszívó általában eddig a CFM, vagy a levegő mennyiségét mozgott, köbláb per perc. Ideális esetben egy szellőztetési rendszert szeretne, amely legalább három percenként egyszer cserélheti az növekvő szobájában lévő levegőt. Annak meghatározásához, hogy a CFM követelményei milyenek, egyszerűen oszd meg az -ös szobád térfogatát 3 percenként.

milyen méretű ventilátor a 4x4-es sátorban?

A megfelelő méretű ventilátor az 4x4-es sátorhoz :
A legtöbb 4x4 sátrak Mérés 48in x 48 x 80 in. Tehát a teljes levegő térfogata 4x4-es sátorban 4ft (hossz) x 4ft (szélesség) x 6,667ft (magasság) = 106,67 köbméter. De ez nem jelenti azt, hogy szüksége van egy 106 CFM ventilátor -re.

Miért van szükségem egy rajongóra a növekvő szobámban?


A két fő oka a jó szellőzéshez a a CO2 ellátás megőrzéséhez és a páratartalom szabályozásához, hogy megállítsa a penészelméletet a rügyeknél. Növények Do Not Szüksége van CO2-re Ha A Lights OFF OFF, így a vályorvonás közben NEM Szüksége van éjszaka. Vágó növények is növekszik a -nek a magasabb páratartalom mellett.

Mi a passzív beszívó szoba?

Passzív beszívás A levegő akkor van, ha a levegőt a kipufogó ventilátorba húzza a sátoron keresztül a sátor alapja körül. Az elképzelés az, hogy biztosítsuk, hogy elég nagy lyuk van az Ön kivonatának szórakozásához, hogy a levegőt a sátor külső részéből húzza.

Szükségem van egy szénszűrőre a növekvő szobámban?

Lehet, hogy növekszik a anélkül, hogy szénszűrő ? Ha a válasz nem, akkor nincs más módja annak, mint egy jó minőségű szénszűrő használata az Grow rendszerben. Ha azonban olyan szabadtéri, ahol a levegőt a szagok szűrése nélkül kivonhatja, és hagyja őket a környezetben, akkor előfordulhat, hogy az -nek szüksége van egy szénszűróra.

Elhagyhatom a növekvő sátoromat?

Elméletileg, igen, akkor az megtarthatja a it nyitott -et. De az egész ok, ami I növekszik a egy sátorban, hogy képes legyen ellenőrizni a legtöbbet, ha nem az összes változó.Maga nyitás fel a növények mindent, ami abban a szobában.

van szüksége friss levegőt termesztő szobát?

beltér, mi helyettesítő ventilátorok szellő és bepárlás nőnek fények napfény és az öntözési rendszerek csapadék. Mi mi gyakran megfeledkezünk, hogy a szabadban, levegő kering természetesebb módon, mint a termesztő szobát . , amire szükség van a mind ventilátorral és levegő elszívó rendszer tartani a levegő a termesztési helyiségben friss .

Do LED Grow sátrak szüksége szellőztetés?


A fő probléma a hő az LED fényt termel, és az építmény a hőt egy kis zárt területen. Ez okozza a sok kérdéseket az sátor , ami a szükség megfelelő grow sátor szellőztető . Azzal, hogy gondoskodik az grow sátor szellőzik rendesen, akkor képes lesz arra, hogy elkerüljék a gyakori probléma könnyen.

negatív nyomás rossz termesztő sátor?

Nos, ha az emelkedési sebesség elhagyó levegő termesztő sátor (az elszívó) több, mint az az arány, ahol a levegő belép (a beszívott ventilátor) magasabb, akkor mondjuk egy negatív nyomást zajló az nőnek sátor . Amikor a ventilátor-kiömlésének túl sok hatékonyabb, mint a bevitt rajongók.

kéne tartani rajongók, amikor a lámpák ki?

Keeping A hőmérséklet Kényelmes
Rajongók tartani áramló levegő, és tartja a hőmérséklet ellenőrzés alatt. Nincs rendszeres légcserét keresztül rajongók növeli a belső hőmérséklet, és ez még rosszabb lenne, mert a sugárzó hőt a világít (akkor is, ha ki ).

Can szűrők nőnek szobában?

A szellőző rendszer az grow szoba lesz áll bevitel ventilátorok és szűrők és elszívó és szűrők . A kipufogó szűrő helyezhető előtt vagy után az elszívó ventilátor, de akár úgy, szennyezett levegőt átnyomjuk a szűrő , mielőtt kilép a nőnek sátor vagy tér .

Milyen magas közöljön a grow sátor lenni?

Tér és olcsó
A legkisebb sátrak távon körülbelül két láb két láb és négy lábad, magas . A legnagyobb akkora, mint a 10 láb 20 láb. A kettő között, találsz bármilyen méretű, hogy illeszkedjen az Ön igényeinek, de must fontolja meg, hogyan világít a helyet.

Does szénszűrő bemenni kívül nőnek sátor?


Ez nem nem kell go a sátor , ülj az kívül az sátor futtatni egy csatorna belőle be sátor akkor húzza ki az áporodott levegőt, és dörzsölje meg.

Mi a lezárt termesztő szobát?

Mi az lezárt helyiségben ? Egyszerűen fogalmazva, ez egy termesztő szobát ahol nincsenek nyílások a külső és az egész környezetet vezérlik az szoba .

Milyen méretű szénszűrő van szükségem az én termesztő szobát?

6 & rdquo; szén szűrők vannak a következő --ig, amikor a beszerzési szénszűrőket az a termesztő szobát vagy grow sátor . Jellemzően ezek szűrők fedél terek szükség körülbelül 400CFM a kontroll szagokat.