Október jó ideje meglátogatni Los Angeles-t?

A LOS ANGELES LOS-angelesek meglátogatása: Március, április, szeptember, október, és november elején, mivel általában meleg napok és kevésbé zsúfoltak, mint a nyár. Szeptember közepén a Mid- októberi az a legjobb idő , hogy megtalálja a látványos időjárás, az nagy árak, és különösen a hétköznapi ajánlatok a nyári tömegek közelében.Továbbá, október jó ideje meglátogatni Kaliforniát?

Az California legjobb utazási ideje május és szeptember között van. Ezekben a hónapokban napos, meleg és az eső valószínűsége nagyon alacsony. Április és októberi is hónap a kaliforniai meneküléshez! A legtöbb hazai és külföldi turisták Utazás az California között június és augusztus között.

Az Októberben is megkérdezhetik, mi van az LA-ban? Top Los Angeles Things to Do október

 • lámpák a sütőtök éjszaka.
 • A 10. éves a Veuve Clicquot Polo Classic visszatér Los Angeles' Will Rogers Állami Történelmi Park.
 • ohm sütőtök éjszaka Rum River Pirates.
 • Az Ace Hotel Downtown L.A.
 • díszes színháza először nézze meg a Pasadena Playhouse-t a kis borok kisboltjának gyártását.

, októberben Los Angelesben hideg?

időjárás október október enyhe és kellemesen meleg az átlagos hőmérséklet-tartományban 58 & deg; F (14,4 & ° C), hogy a 78 & deg; F (25,6 & ° C). Sea hőmérséklet kissé hideg az úszás, de rengeteg túrák és sétahajózás a illatú, édes emlékek egy őszi nyaralás Los Angeles .

Milyen ruhákat csomagol az októberben?

Rövid ujjú ingeket és könnyű nadrágot, melegebb réteggel. Hozd rövidnadrágot, de a bőröndben maradhatnak.

hideg Kaliforniában októberben?

Általában az egész állam kellemes októberi & MDash-ban; A Highs a 70-es évektől az alacsony 90-es évektől áll, és az California ritkán az alacsony 60-as vagy az 50-es évek közepén található. Tahoe-tó, másrészt elkezdi az Hideg -t a legalacsonyabb hőmérsékleten, amely a fagyasztás közelében merül fel (bár az 50-es években marad).

lehet úszni Kaliforniában októberben?

október általában egy csodálatos hónap fürdés és Carlsbad kiváló hely az úszni . (Azt mondom, hogy "általában", mert az Mi nem volt a legnagyobb Kalifornia nyáron ebben az évben. Valójában néhány ember "a bummer nyár".) De októberi nemzetség nagyon meleg és kellemes .

az októberben Kaliforniában meleg?

Az októberi átlagos magas hőmérséklete 70f / 21c körül van, de felkelhet a 90-es évek közepére (kb. 35). De ne várjon, hogy az óceán az meleg legyen az úszásnak bármikor. Ez lesz Warmer és kevésbé valószínű, hogy eső, amikor délre megy. októberi a Southern California lehet nagyon Hot alacsony páratartalommal.

októberben forró?

Bár hűvösebb, mint szeptemberben, október Los Angeles még mindig nagyon meleg átlagos hőmérséklete 18 & ° C (körülbelül 65 & C; F). Az időjárás Los Angelesben ebben a hónapban nagyon kellemes és nagy hőmérséklet a Los Angeles-i felfedezéshez.

milyen forró lesz októberben?


Átlagos Októberi Hőmérséklet: 26 ° C
Átlagos napi maximum októberi eléri a 26 & ordm-ot; C körülbelül 8 óra napi napsütés és átlagos szélsebesség 4,1 mph. Átlagos csapadék A növekedése 55 mm-re emelkedik, azonban ez az még mindig nagyrészt száraz hónap.

Mi van Kaliforniában, októberben?

Az őszi gazdagabbá válik az ilyen bájosan csak kaliforniai események egyikével.
 • Minden hónap: Gyerekek ingyenes San Diego.
 • All Havi: Haunted Pathway, Nevada City.
 • október 1 & # 8211; 8: Flotta hét San Francisco.
 • október 3 & # 8211; 14: Big Fresno Fair.
 • október 4 & # 8211; 7: Newport Bor & amp; Élelmiszerfesztivál.
 • október 4 & # 8211; 7: Joshua Tree Music Festival.

Mi az időjárás Kaliforniában októberben?

Átlagos Időjárás októberben Los Angeles California , Egyesült Államok. Napi nagy hőmérséklet csökkent 5 ° C-on, 81 ° C és 76 ° C között, F, ritkán 67 ° C alá csökken, F vagy meghaladja a 92 és a deg; f.

Milyen szezonban Kaliforniában van októberben?

California az őszén.Őszi az egyik legjobb idő, hogy kijusson, és az arany állapotban, egy szezonban , amikor a levelek színe megegyezik az állam becenevével. Szeptemberben, októberi -ben és novemberben a turisztikai tömegek eltűnnek, csakúgy, mint a komor köd, amely minden nyári hosszúságú ködbe sodródott.

lehet menni a tengerparton La-ban októberben?

Southern California strandjai valószínűleg abszolút legjobbak az októberi végén. Az időjárás általában száraz és meleg, de nem meleg. Szeptember és november elején valószínűleg a legjobb idő az Go -nek a Dél-Kalifornia strandjai .

Milyen színeket kell viselni Los Angelesben?


Ne kísértsék a sorsot, ha a banda területén tartózkodik, ne viseljen piros vagy sötétkéket, hogy megmentse az életedet. Soha nem biztonságos az Wear Gang színek Los Angeles -ben.

Szükségem van egy kabát Los Angelesben?

Mindig van egy kabát az esti idő, mert a hőmérséklet nagymértékben változik napról éjjel. A különböző tendenciák mindig szívesen (pl. Ripped farmer, magas derékfejű rövidnadrágok és korcsolyázott szoknyák); Egyszerűen kiegészítik a listát, hogy mit kell csomagolni az Los Angeles -hez.

Mit kell csomagolnom a Los Angeles-i kirándulásra?

A Los Angeles turisztikai turisztikai napjáért, a következő tételek mentén:
 1. hátizsák.
 2. kényelmes gyalogos cipő.
 3. időjárás megfelelő ruhát.
 4. könnyű kabát vagy pulóver.
 5. mobiltelefon és töltő.
 6. érvényes azonosító / vezetői engedély.
 7. extra készpénz.
 8. újratölthető vizes palack.

Mit kell viselni Los Angelesben?

időjárás tipikusan hover mintegy 70 vagy 80 fok, így farmer és egy póló, vagy tank, egy eltávolodó, vagy maxi ruha mind tökéletes kiegészítője a Los Angeles csomagolási listát. Hozzáférés néhány szórakoztató napszemüveggel és egy kis crossbody táskával, és a & ldquo; kaliforniai lány és rdquo; néz.

Mi a legjobb ideje, hogy menjen Los Angelesbe?

LOSS ANGELES . Az legjobb idők a Los Angeles meglátogatásához március és május és november között vannak, amikor a levegő lélegzőbb, és a tömeg kevésbé elnyomó.

Mi lesz az időjárás 2019 októberében?


2019. október Hőmérséklet kiemelők:
Hot és párás nyárszerű időjárás indította a hónapot a felső 80-as csúcsokkal a 90-es évek közepéig az Oct 1-2-ből a felső 60-as és az alsó részén 70-es évek.

Melyek a legmelegebb hónapok Los Angelesben?

Július, augusztus és szeptember a legmelegebb hónapok, szeptemberben 113 és deg; F (45 ° C) összes rekordot tartva.

Mi a leghidegebb hónap Los Angelesben?

December