Mi a legjobb humidor márka?

Top 7 szivar humidorok
 1. S.T. DuPont.
 2. Diamond Crown Washington. Az Humidor vonzó vidéki keményfa teste egy hatékony páratartalmú rendszert és lenyűgöző cédrus belső tereket tartalmaz.
 3. Elie Bleu Macassar Ebony.
 4. Michel Perrenoud.
 5. davidoff Humidors .
 6. dunhill thuya.
 7. thompson szivar Humidors .is, mi a legjobb márkája a nedves szivaroknak?

A legjobb szivar humidor márkák

 • 163 57. Elie Bleu.
 • 76 19. Havana.
 • 79 31. Savoy.
 • 73 28. Davidoff.
 • 57 19. Daniel Marshall.
 • 43 15. Liebherr csoport. Gyártás.
 • 53 28. Államember.
 • 34 17. Arisztokrata.

Ezt követően kérdés, hogy mennyi jó humidor költség? A Quality Humidor , amely egy világhírű márkából származik, könnyen az költsége 1000 dolláros költséget jelent, hogy mindössze 50 szivar tartson. Sok szivargyűjtő számára, akik csak elkezdődnek, az költségek a túlzottnak tűnnek.

Ismerje meg, mi a legjobb humidor vásárolni?

A legmegfelelőbb szivar humidorok 2020

 1. mantello 25-50 szivar humidor üveg tetején & # 8211; Vásárolja meg itt 45 dollárért.
 2. Scorch Torch szivar humidor higrométerrel & # 8211; Vásárolja meg itt 30 dollárért.
 3. adorini 'chianti' deluxe & # 8211; Vásárolja meg itt 299 dollárért.
 4. montecristo 'szivar caddy' utazási humidor & # 8211; Vásárolja meg itt 20 dollárért.

Hogyan tarthatom meg a humidor 70 páratartalmat?

A következetes módja az karbantartása Páratartalom a párásító kristályok vagy a jégkristályok használata. A kristályok jöhetnek egy üvegben vagy egy kerek vagy téglalapos párásítóban. A párásító kristályok 70 % -kal szabályozzák az humidorát. Ha az páratartalom meghaladja az 70 % -ot, akkor a kristályok felszívják az nedvességet az Humidor -ben.

Tud tartani a szivarok a hűtőben?

hűtőszekrény , bár logikai helynek tűnik az -nek, hogy az szivarok -nek van egy nagyon alacsony relatív páratartalma. Azonban a főpontra való visszatérés, az szivar -t nem szabad az hűtőben -ben tartani. Hosszú távú tárolás esetén fektessen be szivar humidorba.

Mennyi ideig tarthatsz szivarokat egy humidorban?

A

szivarok általában az 5 év után a legjobb ízeket adják meg, feltéve, hogy megfelelően tárolták őket. Hacsak nem tárolják a humidorban, akkor szárazon, rothadhatnak, vagy napok esetén fertőzhetnek, a hőmérséklet és a napfény típusától függően.

A szivarok jobbak az életkorral?

szivarok márkája legalább két-három hónapig a dohányzás előtt nagymértékben javítja az ízét. szivar egy évig (vagy több), hogy jelentősen észrevehető lágy ízét kapja. A Fuller Bodied Cigars továbbra is a lellow és a hosszú távú öregedés javulása, a Miller szivarokhoz képest .

tud keverni a szivarokat egy humidorban?

A különböző szivarok keverése egy Humidorban teljesen elfogadható. Néhány szivar szerelmesei inkább tartani erősebb szivar elkülönítve enyhébb márkák. Ez a személyes preferencia kérdése. szivarok olyanok, mint a szivacsok.

lehet száraz szivarok újjáélednek?


Nincs probléma. Az -t a -t olyan hosszú ideig lehet visszahozni, amíg 1) a csomagológép nem repedt, és 2) az szivarok nem lettek annyira száraz , hogy az összes olaj elpárologott a tobaccosból. Az szivarok rehidratálásának folyamata hetekben vagy hónapokban lehet, így fontos, hogy ne rohanjon.

, aki a legjobb szivaros eseteket teszi?

Top 6 legjobb szivar tok
 1. # 1 - Ashton: Legjobb luxusszivárok.
 2. # 2 - Savoy: A legjobb értékű szivaros esetek.
 3. # 3 - Rochester: A legjobb no-fuss szivaros esetek.
 4. # 4 - Visol: a legjobb egyedi szivaros esetek.
 5. # 5 - Prometheus: A legjobb szénszálas szivarok.
 6. # 6 - Xikar utazási humidor: a legjobb nagy kapacitású szivaros esetek.

mennyi ideig marad frissen frissen?

2-3 nap

ami nagyszerű humidor?

Válasszon olyan fadarabot, amely működik
működése Az legjobb szivar Humidors általában spanyol CEDAR-ból van kialakítva, amely az legjobb típusú fa a páratartalom megőrzésére szolgál. Azonban más fa típusokból is készíthetők, beleértve a mahagóni, juhar, tölgy, sőt cseresznyefa is.

Hogyan állíthatom be az első humidoromat?

Az új humidor beállítása
 1. Ne öblítse le a humidor belsejét vízzel.
 2. Helyezzen be párásítóeszközt.
 3. töltsön be egy műanyag pohárt vagy edényt vízzel, és helyezze a humidorba.
 4. Ellenőrizze a páratartalmat a humidor 24 órán belül.
 5. Ne adjon hozzá szivarokat az új humidorhoz, amíg a relatív páratartalom eléri a 65-70% -ot.

hogyan tisztít egy szivar humidorot?


Papír törölköző, tiszta pormentes ruhát, vagy egy új, tiszta szivacsot izopropil-alkohollal nedvesített, és nagyon enyhén törölje le az Humidor teljes belsejét. Ne tedd túlságosan; Csak azt szeretné, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a maradék forma spórákat kezelték. Törölje le újra az Humidor -t, ezúttal desztillált vízzel.

Hogyan aktiválja a humidort?

Hogyan lehet aktiválni a New humidor
 1. Először nyissa ki a humidor, hogy egy puha ronggyal, és visszafogja azt desztillált vízzel, a nedves ruhával törölje le a belsejét a humidor.
 2. Zárja le a fedelet, és hagyja néhány órára.
 3. Ismételje meg a puha ruhadarabot, és hagyja, hogy a humidor éjszaka zárva maradjon.

A szivarokat a humidorban tartja?

Az You az Wrapper be- vagy kikapcsolása a preferencia kérdése. A cellofán porózus, és lehetővé teszi az szivarok -kort. Segítenek az szivarok -nek is megőrizni a páratartalmukat. tartása a celofán, az egy jó ötlet, ha akkor utazás az humidor vagy ha akkor nyissa meg humidor igen gyakran.

Mi a jó humidor?

szivarokat kell tárolni körülbelül 70 ° C és 70% RH (relatív páratartalom). Ez az, amit az Humidor terveztek, és ez egy különálló funkció, egy sima fadoboz vagy konyha szekrény nem fog biztosítani. Ha ez az első Humidor , akkor talán nem lehet teljesen megismerni, hogy mit keress.

Mi a legjobb párásító a humidor számára?

A Cigar Oasis Ultra 2.0 Elektronikus szivar párásító az alkalmi szivar dohányzók piacának egyik legnépszerűbb párásítója, valamint az asztali humidornak kell lennie.

Hány szivar lehet egy humidor?


75 szivarok

Mi a szivar humidor?

A humidor egy szabályozott nedvességtartalmú dobozban vagy helyiség elsősorban tárolóként szivarok , cigaretták, kannabisz, vagy pipadohány. Magáncélú, kis fa doboz, kezében néhány tucat vagy kevesebb szivar gyakori, míg szivar üzlet lehet séta- humidorok .