Mi a jelentése a felkelés?

Az definíciója keverjük össze. 1: Ha erős érzelmet érez (valaki), hogy erős érzelmeket érezzen, és vágy, hogy tegyen valamit, amit az beszélgetett a tömegben. 2: Ok (valamit) az Up mozgatásához a levegőbe és a vízen keresztül, az munkások sokszor kevertek -t.Emellett, milyen szót jelent a felkeléshez?

V felkelt, vagy izgatottsági érzések és szenvedélyek & Ldquo; A menekültek "sors felugrott könyörületet a világ és rdquo körül; Szinonimák: Tűz fel , hő, gyújtás, gyulladás, ébresztés: ferment. Munka Up -t az izgalomra vagy az izgalomra. Típusa: felkelt, kiváltva, enkindle, felidéz, tüzet, kindle, provokálni, emelni.

Hasonlóképpen, mit jelent az érzelmek? Amikor az emberek keverjük , elkezdenek mozogni, miután még vagy alszik: „Még csak 05:00, de hallotta a gyerekek elkezdenek keverjük ”. És amikor valami megrázza Önt, hozza fel néhány érzelmet : "Ez a zene mindig felkavarja a szomorú emlékeit." Kevert megosztja a gyökeret a régi Norvég Styrr, "Tumult vagy zavart".

Továbbá, mi az a keverés jelentése?

ige (objektummal használt), kevert , Keverje és Middot; gyűrű. , hogy mozgassa az egyik kezét vagy egy végrehajtását folyamatosan, vagy többször át (folyékony vagy más anyag), hogy lehűljön, keverje össze, keverje, oldja stb, bármelyik vagy az összes komponens részét: keverjük a kávét egy kanál.

okozta a keverést?

Ok (meglehetősen) keverő -re Ok, hogy a emberek keveredjenek; Az -hez bajba kerül az emberek csoportjában; sokk vagy riasztási emberek. Amikor Bob zakó és nyakkendő nélkül jelent meg, az az állami vacsora keverékét okozza. A kutya futott át a templomon, és okozta elég zűrzavarot.

mi a gyullad szinonimája?

Szinonimák : Tűz fel, menj le, Catch, Catch Fire, Ignite , Illumine, megvilágítja, szerelje meg, gyulladjon ki, ébredjen le, kiszálljon, éljen, keverje fel, világíts fel, kitört, esik, fény, éghető, sügér, neorse, tűz, illumum, hő.

Hogyan írja fel a varázslatot?

ige (objektummal használt), keverjük , Keverjük és Middot; gyűrű.
, hogy erőteljesen befolyásolja; izgat: az keverjük a szánalmat; -re keverjük a szívét. Ahhoz, hogy ösztönözze, invizelje, vagy kérje (általában Up ): az felkavarja a -et a lázadáshoz. gyorsan mozog; BESTIR: keverjük a -et.

Mi a mondat a keverésért?

CM 28419 Valami volt keverés a sötétben. CK 289831 Itt próbálja az -t a -re keverni. CK 311029 Ő keverte kávét egy kanállal. CK 1467656 HE keverte a festéket, mielőtt használná. Gphemsley 310796 ő keverte a tejet a kávéba.

Mi a múltbeli feszültség?

A múltbeli keverési feszültséget keverjük. A harmadik személy egyedülálló keverési formája az előjelző indikatív forma. Az -es vevőkészülékek -es résztvevők keverése. A keverés múltbeli részvételét keverjük.

hogyan írja meg a sturot?


Lehetséges helyes helyesírások a Stur
 1. Sour,
 2. Spur,
 3. Star,
 4. csonk,
 5. Stun,
 6. SlUR,
 7. Stu's,
 8. Stud,

mit keveredik?

Definíció Keverjük ki a -hez. 1: Az DOWN szirup forráspontjának befejezéséhez vastagságú, amelynél a cukor kristályosodik, és elválik a melasztól.

ül egy főnév vagy egy ige?

SIT ( Verb ) Sit & Ndash; Le (melléknév) Sit & Ndash; Le ( Noun ) Sit & Ndash; in ( Noun )

Mi a keverés a kémia?

Egy üveg keverés rúd, üveg rúd, keverés rúd vagy Keverjük rúd egy olyan laboratóriumi berendezés, amelyet vegyszerek keverésére használnak. Általában szilárd üvegből készültek, a vastagsággal és valamivel hosszabb ideig, mint egy ivószalm, lekerekített végekkel.

Mi a másik szó a felkelésre?

Keverje fel a -et. szinonimák : agitálják, felkeltik, izgatják, ventilátor, Kindle, Provokáció, Rouse, keverjük . Antonyms: Allay, enyhíti, megnyugtatja, nyugodt, összetett, mosogató, nyugodt, csendes, nyugodt, nyugodt, nyugodt, nyugodt.

Hogyan keverjük össze a mondatban?


Keverési mondat Példák
 1. Megérezte a pánik ismét.
 2. furcsa, hogy egy ilyen nyugodt pillanat felkavarhatja az ilyen érzelmi zűrzavarokat.
 3. azt hitte, hogy hallott valamit egyszer, kétszer, mielőtt biztos volt.
 4. elvárta, hogy a látványt, hogy összekeverje a vihart.
 5. nem volt lélegzet a szél, hogy keverje a fiatal levelek a fák.

Mit jelent az alvás közben?

2. A pozíció megváltoztatásához vagy okozásához; zavarja vagy zavarja: az alvásában keverte -ben. 3. (gyakran Foll szerint: -tól) a vállalat vagy onnan (egy szokásos vagy előnyös hely): nem fog keverjük származó a kandalló.

Mi a keverés szinonimája?

keverjük össze a (adj) egy általában körkörös mozgást, hogy összekeverjük vagy keveredjünk. szinonimák : Érintett, megérintett, mozgatva (P), keverjük felfelé, izgatott, stimulált.

mit jelent az érzelmek felidézésére?

Valami A egy bizonyos Emotion vagy válasz. " Evoke " jelentése a Dictionary.com által definiálva, például "Felhívás vagy gyártás (emlékek, érzések , stb.)"

Mi az MRI-t?

Keverő A rövid ti inverziós helyreállításhoz jellemző, és általában a zsírból származó jelet alkalmazzuk. Keverje a képet kiváló zsíros elnyomással, lehetővé téve az optikai neuritis jól láthatóvá. keverjük a (valamint más rövid és közepes ti szekvenciák) további hasznos funkciója és mdash; Additív T1 + T2 kontraszt.