Ki a Liesel Meminger feleségül veszi?

Max azonban mindig a barátság szerelme volt. Ő is lett, mint egy testvér neki. Annak ellenére, hogy az Zusak egyértelműen kijelentette, hogy Liesel házasodott valakivel, sok rajongó szeretne azt gondolni, hogy ő házas Max.


Hasonlóképpen, ki házasodott Liesel?

Válasz és magyarázat: Bár egyes olvasók azt mondták, hogy a Liesel házasodást a könyv eseményei közé vetítették, az Zusak kijelentette, hogy ez nem így van. A Liesel legmagasabb évvel később találkozik, amikor mindenki más, amit tudtak, de meghalt, és fenntartják az egész életüket.

is, mi történik a legmagasabb a regény végén? Ahogy az Novel -t bezárja, megtudjuk, hogy ő és MAX újraegyesül a II. De nem tanuljuk meg az -et, mi történik a Max -vel. Az Novel a halálhoz vezet, így Liesel vissza az könyve , az Book tolvaj, amikor elveszi őt.

A fenti mellett a Liesel max?

még mindig, mint mondtam nekem (és csak az én véleményem), az MAX és Liesel Do együtt marad, de nem feltétlenül -ben, ahogyan néhány ember gondolkodik és hellip; de kurzus, Még mindig több mint boldog vagyok az olvasóknak, hogy higgyék, hogy do férjhez menjenek, és együtt éljenek az életükben.

Mi történt a Liesel Meminger anyával?

A Thief könyvében azt mondják, hogy az anyja egy kommunista, amely azóta tabu volt, és lehetett volna egy koncentrációs táborba. Liesel kérdezi, nem tudjuk, mi történt Liesel a apja, bár ez azt jelentette, hogy ő is kommunista volt.

Liesel Kiss Rudy?

Liesel mindössze tizennégy, amikor Rudy meghal. „Mit szólnál egy csók , Saumensch” (45,41) azok a szavak, Rudy mondta neki aznap megmentette lefoglalja a Amper folyó. Azon a napon, amikor megállt. Liesel a pillanatban a folyó és az ő megcsókolta Rudy ajka, amikor meghalt határozottan arra utalnak, hogy ő sajnálja, nem csókolózás vele.

liesel és max szerelmes?

Tehát az Liesel is szereti az MAX -t is, és meglátjuk, hogy miként fut, miközben a többi zsidót a Dachau-nak, hogyan veszélyezteti a biztonságát, és potenciálisan az életét. Mindkettőt szereti, de különböző módon. Max azonban mindig az a barátság Love . Ő is lett, mint egy testvér neki.

hogyan halt meg Rudy?

Rudy Dies a könyv végén, amikor egy bomba váratlanul megtalálja a jelét, és elpusztítja a Molching-t.

hol van Liesel?

Sydney

Mi a Liesel igazi anyja neve?


Paula Meminger Liesel anyja , aki adja fel a Foster Care-t.

Hány éves Max Vandenburg?

max csak húszi két év öreg, amikor belép a történetbe, mint "a küzdelem" (23., 26., 28. fejezet). Először az életkora egy kicsit meglepő, mert szinte úgy tűnik, mint egy öregember. Később megtudjuk, hogy Liesel és Rudy kora volt, "a zsidó ököl harcos" volt (31. fejezet).

hány éves volt Liesel, amikor meghalt?

Liesel kilenc év öreg , majdnem tíz, a regény kezdetén. ő körülbelül tizenöt éves a regény vége felé, amikor a bombák elpusztítják az otthonát, és megölik szeretteit. A regény véget ér, amikor ő egy régi nő, és az halál jön összegyűjtése lelke. Liesel a könyv tolvaj.

a Hans Hubermann meghal?

Hans "impulzív kedvesség végül bajba kerül, és egy veszélyes légroham helyreállítási egységben szolgál. Hans túléli ezt a feladatot, de végül meghalja a -et a RAID-ben, amely a regény végén talál.

Mit jelent a német szó Saumench?

Saumensch az német szavak kombinációja Sau és Mensch (= Sertés és humán), így egy univerzális kifejezés mind a nő, mind az ember (lány és fiú). A Saukerl egy kicsit nehezebb lefordítani. Ez az szavak kombinációja Sau és Kerl (= sertés és (férfi verzió) srác).

mi veszélyes Liesel szeme?


Liesel van, hogy a halál, hogy a haláleset "egy közeli eléggé a német szőke" és a barna szemek , amelyek az veszélyes -nek számítanak, mert a náci Németország idején nem kívánt sötétbarna szemét . A szavak továbbra is kulcsszerepet játszanak az Liesel életében.

mit adtak Liesel max?

Mi volt a 13 ajándék? # 1: Az első ajándék Liesel hozza az MAX -t a popped labda. - # 2- # 5: egy szalag, egy pinecone, egy gomb és egy kő. # 6- # 9: Egy toll, két újság, egy cukorka csomagoló, egy felhő.

hogyan érezte Max és Liesel egymást?

Mindkét karakter ütközött kapcsolatok a Hubermanns. Mindkét gyermek az -től függ a Hubermanns kedvességétől és jótékonyságától az életükért, ami az MAX és Liesel -t vezeti, hogy harcoljon az Feelings -vel, a bűntudat, a bűntudat és a hála.

Liesel Meminger német?

Ez nem valami, amit Harry Potterben találsz. Zusak hősnője a Liesel Meminger . Ő nem zsidó, de a szülei kommunisták voltak, és az idő Németország , 1939. Liesel túléli a náci Németországot -t a könyvek ellopásával, annak ellenére, hogy nem tudja elolvasni, amikor az első, a Gravedigger's Guide .

miért jelentős, hogy a halálos látogatások max?

Miért jelentős, hogy a halálos meglátogatja a max--et? Mert megmutatja, hogy az Max hogyan tartja a harcot.

, aki a Hans harmonikával végződik a regény végén?


Liesel Hans harmonika van a regény végén. Ebből a karakterből a regény végén dolgozik az Liesel ? Liesel végződik Rudy apjának, Alex Steiner -vel.

Mi az egyetlen dolog, amit Mama és Papa vitatkoznak a Max érkezésének után?

4. Az egyetlen dolog Mama és a Papa azt állítják, körülbelül óta Max érkezése _____________________. - Rosa nem akarja, hogy Hans menjen játszani a bárban a bárban, de Hans, hogy pénzt keresjen, és úgy cselekedjen, mint minden normális volt 5. A halál szerint Liesel megtanulja _________________________ Rosa.

mennyi ideig volt max az alagsorban?

Másnap Hans veszi Liesel az pincében , valamint kifejti kapcsolatot Max és emlékezteti őt a ígéretet titkot tartani. Az MAX három napig alszik, és amikor felébred, az -es pincében mozog.