Milyen magas lett papirus?

A
Papyrus egy mohó 6Ft 1in (1,85 méter) magas.Hasonlóképpen az emberek megkérdezik, milyen magas a papirus aluljáró?

Papyrus sok fizikai hasonlóságot oszt meg az Vállalati COUNTPART-hoz. Körülbelül három hüvelyk magasabb , 6 '3 ", jó testtartás és fehérített fehér csontok. Van egy hege, amely a jobb szeméből, éles fogakból és vörös szeméből indul.

Hasonlóan, ki a legmagasabb karakter a végtelenben? FRISK ÉS CHARA 29 pixel magas, így azt jelenti, hogy 58 hüvelykes magas, vagy 4 '10 és rdquo; A Toby Fox tweetjei erőteljesen azt sugallják, hogy az Sans az régebbi testvér. Aniki egy japán kifejezés, amelyet régebbi testvérek számára használnak, így azt mondják, hogy az Papyrus azt jelenti, hogy az Papyrus a fiatalabb testvér.

Miért félnek Sans félnek a papirustól?

Sans az Alulfell AU egyik fő antagonistája. Sans egész idő alatt működik a testvére számára. Mindenki a hóviharban van, mert ő van Az Papyrus testvére, bár hajlamos ott tölteni az idejét, grilly-nál. Ő Meg kellett néznie az Papyrus megölése az ártatlan szörnyeket szinte minden nap.

-nak sans van egy összetöréssel?

NO. Nem Sans körülbelül 29, Frisk körül 4. Azt hiszem, ez lenne esik módon kívül Sans "valószínű jó természetű, hogy Have egy furcsa összetörni a somone sokkal fiatalabb.

gaster sans apja?

Gaster nem Sans és Papyrus apja .

Milyen magas a mettaton ex?

Mettaton
Kor ???
Születésnap Ismeretlen
Szex Male
Magasság 6'9

mennyire magas a csontváz?

COLSPAN = "2"> SANS
Születésnap Ismeretlen
SEX Male
Magasság 2'0 "(61 cm)
Súly N / A

mennyi idős és sans?


Tehát kaptuk az információt, hogy az FRISK 5-16 éves régi . Menjünk tovább. Nagyon sok karakter magasabb, hogy FRISK , kivéve az Sans , Alphys és Asriel.

egy fiú vagy lány?

Nem, a felhasználók feladata, hogy eldöntsék, de ehhez az érvelés céljából tovább megyek. Például az hím oldalú Temmie egy férfi lenne, és az Női oldalú Temmie egy Női .

, mi az underfell sans neve?

A Game Underfell , Sans átveszi az nevét Nega Sans a harc és a játék során.

mi a sans személyiség?

személyiség . Sans -t hátra és flippant, gyakran alszik a munkán és szünetek. A lustasége a fatalizmus és az apátia kombinációja. Csodálja meg, ha az indolenciája olyan tudásából ered, hogy az általa előrehaladott előrehaladás törlésre kerül, amikor az idővonal visszaáll.

igazán 1 HP-vel rendelkezik?

Biztosak vagyunk abban, hogy az Sans 1 HP -nek van? Igen. Minden tényleges statisztika a játék kódjában van (amelyek gyakran különböznek a statisztikákat, az elbeszélő ad; végül is, ha az Asgore tényleg 80 támadás volt, akkor automatikusan meghaladnánk). Az Sans tényleges statisztikája 1 - 1 - 1 -0-0.

megölöm papirust?


Az Papyrus támadásainak túlélése és végül megmarad, megszünteti a csatát. Amikor a főszereplő halálos károkat kap, a játékos HP értéke 1, és az Papyrus véget vet a küzdelemnek. A Genocide útvonalon az Papyrus azonnal kínálja a főszereplőt. Azonban egyetlen találat az megöli a -et.

mi volt a sans ígéret?

Toriel megkérdezte Sans nagy szívességet minden olyan emberre, amely elhagyhatja a romokat. Ő ő ígérete neki, hogy & ldquo; figyelje őket, és megvédje őket. & Rdquo; Az Sans azonban nem fogja megragadni a fisk kezét, vagy séta őket a földalatti. Védelme inkább kihangosító megközelítés.

a ness sans?

" Sans az Ness " egy ironikus hivatkozás a "játékelmélet: Varnale - Sans titkos identitás!", a YouTube-sorozatú játékelmélet ellentmondásos epizódja az internetes személyiség Matpat által az Sans karakter feltételezett titkos identitásáról a videojáték-végtelenségről.

a papirusz erősebb, mint a sans?

Papyrus úgy tűnik, hogy ugyanabból a helyről származik, mint Sans , ezért nagyon valószínű, hogy ugyanolyan erős, ha nem több, , mint testvére. Papyrus az egyik leginkább és ártatlan szörny az egész földalatti. Sans testvére, aki szintén rendkívül erős. Papyrus az erősebb, mint a .

Milyen magas a sans?

Sans és Chara is 42-48 hüvelyk magas !

az utolsó főnök?


Sans a népirtás végső Boss . Harcát széles körben tekintik a játékosok legnehezebbé a játékosok között.

Milyen betűtípust beszélnek?

Comic Sans betűtípus

miért dobja a tinta tintát?

Ha túl izgatott, néha véletlenszerűen az dobja fel a Black Ink -t. Az tinta -nek furcsa szokása van az Sans 'magasság minden AU verziójának ellenőrzésére, mert valamivel kisebb, mint az Sans . tinta nagyon feledékeny és gyakran megállítja a közepét, vagy írja a dolgokat a sálán, hogy megpróbálja emlékezni rájuk.