Hogyan fordítod vissza az ajtót egy frigidaire fagyasztóban?

A legtöbb FRIGIDAIRE hűtőszekrény / fagyasztó modell lehetővé teszi az ajtó megfordítását, így az ellenkező oldalról nyílik meg.
 1. Húzza ki az hűtőszekrény -t, és távolítsa el az összes élelmiszert az ajtó polcain.
 2. Csavarja ki a középső csuklópánt a középső csuklópántot az állítható csavarkulccsal, és mentse el a műanyag ajtó spacer alátétjét.Hasonlóképpen megkérdezheti, megváltoztathatja az utat egy hűtőszekrény ajtaja megnyílik?

ajtó fogantyúk fogantyúk A könnyen megfordítható szinte minden hűtőszekrény ajtóján, néhány csavarral és csavarral, de nyomon követheti az alkatrészeket és a szerelési sorrendet.

Továbbá a hűtőszekrény kikapcsolása? Az megragadja az hűtőszekrény oldalát mindkét kezével. Nyissa ki az ajtót kissé, hogy felszabadítsa az hűtőből testből. Emelje fel az ajtót a alsó csuklópánt. szedje a Care-t, amikor felemeli az ajtót , mivel az lehet, hogy nehéz legyen.

Ezt követően azt is megkérdezheti, hogyan távolíthatom el a frigidaire adatait?

Ha a berendezés az ajtótól mentes, csúsztassa egyenesen a vágást és távolítsa el a fogantyú alapjától. A rövid fogantyúval ellátott modellek esetében az eltávolítja a -t csúsztatással egyenesen lefelé és a fogantyú tartójával. 4. Öntapadó névtábla modellek: Használja a Putty kést, hogy óvatosan húzza ki az névtáblát -t az ajtóból, és újra használjon régi fogantyúkat.

a hűtőszekrények reverzibilisek?

A legtöbb hűtőszekrény ajtók reverzibilis , hacsak az hűtőszekrény beépített víz- vagy jégadagolója van, vagy egy átmeneti egység, az ajtó valószínűleg reverzibilis . Fontos megjegyezni, hogy az hűtőszekrény ajtó lehet bármikor megfordítva.

Hogyan állítod be a hűtőszekrény ajtaját?

Az ajtó megvalósításához csak PRY a csuklós sapkától, és lazítsa meg a csuklós csavarokat. Ezután igazítsa az ajtót -t az hűtőszekrény tetejével. Állítsa be a -t csak a felső csuklót, hogy kiegyenesítse a felső ajtót -t. Az alsó ajtó , Állítsa be a középső csuklót.

Hogyan változtatja meg az ajtónyitás irányát?

Csak változtatja meg a balra jobbra a jobb hinta vagy fordítva.
 1. Nyissa ki az ajtót.
 2. Távolítsa el az ajtót az ajtóból a csavarpisztolyral.
 3. Helyezze vissza a csuklópántokat az ajtóra, ezúttal fordított irányban.
 4. Csavarja ki a doorknob-ot, ha záró ajtógomb.

Hogyan veszel hűtőszekrényt egy ajtón keresztül?

Hogyan mozoghatunk hűtőszekrényt egy
 1. ajtón keresztül az ajtóhoz.
 2. mérje meg a hűtőszekrény szélességét.
 3. Nyissa ki a hűtőszekrényt, és ismételje meg a mélységet, de ezúttal mérje meg csak a hátulról, beleértve a kondenzátor tekercseket, amely a nyitott egység elejére, elhagyja az ajtók mélységét.
 4. Szükség esetén távolítsa el a hűtőszekrény fogantyúkat és ajtóit.

hol van a leolvasztás a frigidaire hűtőszekrényemen?

Defrost Drain lyuk Az fagyasztó hátsó falán található, mindössze annyitől, ahonnan a padló leereszkedik hátra, középen. A csavarral rögzített műanyag panel. Távolítsa el a csavart és a panelt, és az leeresztő lyuk látható lesz.

lesz a Home Depot szállítás eltávolítja a hűtőszekrény ajtókat?


Igen, A legtöbb területen az Szállítás Service eltávolítja a ajtók -ját, ha szükséges, hogy megkönnyítse a telepítést. Mivel azonban a fogantyúk az hűtőszekrénybe kerülnek, és az hűtőszekrény belsejében vannak telepítve, az ajtó eltávolítása gyakran nem szükséges.

Mi a reverzibilis ajtó a hűtőszekrényben?

Az reverzibilis ajtók akkor hasznosak, ha a készülékre van szüksége, hogy illeszkedjen egy adott helyre, anélkül, hogy veszélyeztetné az hűtőszekrény-fagyasztó ajtóinak könnyű megnyitását és bezárását.

Hogyan fordíthatom meg az ajtót a Samsung hűtőszekrényemen?

Az alsó szerelt hűtőszekrény ajtajának megfordítása
 1. 1 Távolítsa el a fedőlapot (1) és az L 8 ajtót (2).
 2. 2 Távolítsa el a fedelet csuklópántot, hogy egy horogot tegyen, mint az alábbi képek.
 3. 3 Húzza ki a házat.
 4. 4 Távolítsa el a hűtőszekrény ajtaját a középső csuklópántról, óvatosan emelje fel az ajtót egyenesen.
 5. 5 szétszerelje a középső csuklót.

Hogyan fordítod vissza az elősegítő ajtót?

A legegyszerűbb módja az fordított -hez -es ajtó az, hogy eltávolítsa a Jamb, fordított oldalakat, és újra telepítse azt. Ez kiküszöböli azt a szükségességet, hogy az új csuklópánt és a sztrájkbetétek szükségességét jelenti, de ez azt jelenti, hogy az ajtó a fal ellenkező oldaláról fog.

megváltoztathatja a hűtőszekrény fogantyúkat?

Ha hűtőszekrény ajtó fogantyú sérült, zajos vagy letört, itt az ideje, hogy cserélni az ajtó fogantyú . Szerencsére mind a sérült hűtőszekrény javítása és cseréje a egy egyszerű feladat. És az készülékétől függően a , You lehet, hogy nincs szükség bármilyen eszközre.

Miért nyitott a fagyasztó ajtója, amikor becsukom a hűtőszekrény ajtaját?


becsapta ajtó zárva erők levegőt egy üreg a többi, gyakran nyomja a második ajtót . Ha az fagyasztó ajtó marad nyitott : Az hűtőszekrény elülső része a valamivel magasabb, mint a hát, hogy az ajtó és közelben legyen a között. Ha megfelelően állítható, az ajtó zökkenőmentesen és szilárdan bezárja a -t.

Amikor becsukom a hűtőszekrényt, a fagyasztó kinyílik?

Az fagyasztó ajtó Popping Nyitott Ha Ön Zárja be a hűtőszekrény ajtót általában az ajtó tömítésének jó állapotát jelzi. Ez normális lehet, ha az hűtőszekrény Door az zárt gyorsan vagy zümmög. Az fagyasztó és hűtőszekrény között a levegő átjárása lehetővé teszi, hogy ez megtörténjen.

Hogyan határozhatja meg a hűtőszekrény ajtaját?

Ahogy az -es hűtőszekrény elülső része A fogantyú a bal oldalon van, és a csuklópántok a jobb oldalon vannak. Az ajtó megnyílik jobbra. Bal Hand hűtőszekrény ajtó : Ahogy az hűtőszekrény elülső része A fogantyú a jobb oldalon van, és a csuklópánt a bal oldalon van.

Mi történik, ha egy hűtőszekrény ajtó nyitva van?

Az első dolog, ami történik, ha az hűtőszekrény ajtaja nyitva marad a környezeti melegebb levegő keveredik a hűvösebb levegő a hűtőszekrényben . Amikor meleg és hideg levegő találkozik, nedvességgel rendelkezik. Minden nedves lesz. Miután az ajtó zárva van, minden nedvesség a fagyasztóban lefagy.

mi a jobb lengőajtó?

állapítható meg, ha az ajtó balkezes vagy jobb handed 2. módszer: Az ajtó nyitva áll az Ön hátát a pánt ajtófélfa. Ha a bal kezed közelebb van a Doorknobnak, akkor az ajtó balkezes. Ha az jobb kéz közelebb van a Doorknobnak, akkor az ajtó az jobb -Handed.