Mi történik, ha a külső csapom lefagy?

Amikor a IT befagyasztja a -et egy csőben, pontosan az -ben bővül, ugyanúgy, mint az , ha , akkor elég kibővül, a cső felrobban; A víz ezután elmenekül és súlyos károkat okoz az -nek a otthonának és a bútoroknak. Az külső -es csövek mind sérülékenyek az fagyasztáshoz.Ennek figyelembevétele, hogyan fejez ki egy külső csapot?

Unawing csövek Nyissa ki a csaptelepet a szabadban. Használjon hajszárítót, hogy eltávolítsa a csaptelepet és a csaptelepet, amely a csaptelephez vezet. Ne álljon vízben, amikor ezt a típusú felolvasztási -et végzi. Indítsa el az felolvasztását a csövet a nyitott csaptelepen, és dolgozzon vissza a cső fölé, amíg nincs több jég a csőben.

Továbbá, mi történik, ha a tömlő fagyasztja? Amikor víz megfagy az egy cső van egy kockázati szétreped a cső nyitott. Ha , akkor elhagyja az -et az tömlőhöz, amely az csaptelephez csatlakozik, a víz az szakaszban maradhat az Sillcock szelepen túl. Ha IT lefagy a cső még mindig tört ki. Ebben az esetben nem fogod észrevenni az a szivárgást az meleg napon A Freeze után.

Ilyen módon, a külső csaptelep lefagy?

Drain a csapot leeresztése kívülről csap kritikus, mert a pangó víz között a belső zárószelep és a kültéri csaptelep megfagyhat és break egyaránt a lámpatest és kikapcsolás Off szelep. Létrehozása légteret belül a rövid szakaszát cső adja a maradék víz szobában bővíteni, ha lefagy .

Milyen hőmérsékleten kívül esik a befagyasztással?

20 fok

Meg kell fedned a külső csapokat?

Az utolsó lépés az kültéri csapok -nek, hogy megvédje őket szigeteléssel. A legtöbb esetben azonban a csaptelep fedél elegendő szigetelést biztosít. Fagymentes csapokat kell fedezi, valamint, mert bár vannak ellenálló fagyasztás, akkor vannak nem teljesen fagyálló a leghidegebb időjárás.

Hogyan tarthatom meg a külső csaptelepemet fagyasztva?

fedél A külső csaptelep szigetelt csúszásgátló fedéllel. Ez az megakadályozza a bármely fennmaradó vizet az fagyasztott -ből. külső csöveket szigetelőcsővel kell csomagolni, amely az helyi hardver Store -ben található. Ne csomagoljon csöveket fürdő törölközőkkel vagy újsággal!

Ha télen elhagyja a külső csaptelepeket?

Külső , húzza ki az a Hose és tároló IT -t. Ha A kültéri csap -nek nincs beltéri vízelvezető portja, az You 'LL Need Hagyja a kültéri csapot, hogy megnyissa a bitet, hogy az minden víz elhagyta a csövet. Close A kültéri csap a téli számára.

fagyasztott csövek felolvasztása saját?

Ha az csövei a fagyasztott , ne hagyja, hogy felolvadjon a saját -re. Kövesse az alábbi lépéseket az THAW -hez csövek : 1. lépés) Kapcsolja be a vízcsapokat. Amikor elindítja az felolvasztását csöveket , a csaptelepek szivárognak, és tudják, hogy megtalálta az fagyasztott csöveket és olvad a jég.

Télen használhatom a csaptelepet?


Fagymentes csaptelep felszerelése
Ez egy kültéri csaptelep , amely az fagyasztási hőmérsékleten működtethető. Még mindig meg kell húzni a tömlőt az téli -ben. A fagymentes csaptelep lehet szünet, ha a tömlő csatlakozik, mert az csaptelep fej és cső csapdába esett.

rendben van, hogy télen elhagyja a kerti tömlőt?

kerti tömlő baloldali A szabadtéri a fagyasztási hőmérsékletek a károsodásra érzékenyek, mint például a repedés. Az tömlő belsejében lévő víz bővül, mivel lefagy, ami kárt okoz. Winterizing Outdoor vízi hozzáférés egy bölcs lépés, még akkor is, ha olyan területen él, ahol enyhe télen csak rövid időtartamú, fagyasztási hőmérsékletekkel rendelkezik.

mi egy sillcock?

Sillcock (vagy tömlő bibb) egy szabadtéri vízcsap, amely a ház külső részéhez tartozik. Sillcocks nem más, mint a csípő, amit találsz ki a házából. Ezek lényegében olyan kifolyó, amelyben a tömlők csatlakoztatása vagy csak a csapvízhez való csatlakozáshoz.

lehet fagyasztani a kerti tömlőt?

A hideg időjárás idején az kerti tömlõ fagyaszthatja a -t, ha kívülről hagyja, különösen akkor, ha az Water az tömlő -ben marad. Ezenkívül egy fagyasztott, összekapcsolt kerti tömlő lehet végül az Water nyomás problémáihoz vezethet az Water csövekben és Water vonalakban, amelyek otthon tartózkodnak.

Hagyja a kerti tömlőt?

2 Válaszok. Minden bizonnyal rendben van, hogy kikapcsolja az Water -t egy tömlő végén rövid időtartamra. Ha az a -et ilyen módon hagyja, az hosszú ideig tartó -es időszakra az , amely az tömlő -t hangsúlyozza, amely az lehet a -hez, amely a megrepedt tömlőhöz vezethet, ha az You nem körül van. Ez az lehet a az Water vagy Water károsodásához vezethet, ha az tömlő valamire permetez.

Mennyi ideig tart a csövek befagyasztása és burkolása?


ésszerű mennyiségű szigeteléssel, még az csövek egy fűtetlen területen akár 6 órás fagyasztási -ig terjedhet. Ez azt jelenti, hogy a léghőmérsékletnek 20 ° -ban kell maradnia; körülbelül 6 órás, mielőtt az csövek befagyasztása .

lesz egy futó tömlő fagyasztás?

Ez azt jelenti, hogy ha az Hose -ben maradt víz van, akkor az a) A) leeresztő, és b) (ami még fontosabb) képes lesz biztonságosan bővíteni az tömlő hossza mentén, ha az fagyasztható . Tehát mindaddig, amíg nincsenek kinkek az tömlőben -ben, túlélniük kell a télen. Általában "hideg ahhoz, hogy az fagyassza víz az tömlő " belsejében.

Hogyan szabadít fel egy kerti tömlőt?

A víztömlő feloldása
  1. Kapcsolja ki a tömlő vízellátását, amelyen kívül lesz.
  2. határozza meg a fagyasztott víztömlő részét.
  3. Hajszárítót használjon a tömlő kiengedéséhez.
  4. csomagolja el a tömlőt elektromos csőhőszalaggal.
  5. leválasztja a fagyasztott tömlőt, ha lehetséges, és mozgassa egy melegebb helyre.

miért hívják a sillcockot?

Ha a víz leeresztése van, nincs kockázata a csőtörésnek. Az Sillcock név a telepítés helyétől származik. Általában az Alapítvány fölé kerül.

miért fagyasztják a tömlőt?

tömlő előke , vagy a csaptelep külső oldalán található a ház, ahol a tömlő felszerelt, lehet könnyen fagyasztva a téli hónapokban. A víz befagyasztja a -et a csap és a csövek belsejében, ami károsítja a csöveket és az lehet -ot, hogy felrobbanjon. Annak érdekében, hogy az tömlő BIB -t az fagyasztási -től a hidegebb hónapokban próbálja meg, próbálja ki ezeket a lépéseket.

Mi a tömlőpel?


tömlő BIBB , vagy a Spigot kívül, a csaptelep a ház külső részén található. Yup, ez az tömlő BIBB . Télen, a lakástulajdonosok a hűvösebb éghajlatú ki kell kapcsolni a víz az tömlő bibbs károsodásának megelőzése és az árvíz, amikor az időjárás fagypont alá.

Hogyan tartod szabadtéri zuhanycsöveket a fagyasztásból?

Kapcsolja be az zuhanyzó csaptelep fogantyúkat a "ON" állásba. Hagyja, hogy a víz szabadon futjon, az csövek -et. Hagyja el a csaptelepet az "ON" helyzetbe az -re, hogy az csövekben lévő bármely megmaradt nedvességet az csövek felhalmozódása és bővítése az csövek az fagyasztási körülmények között.

Mennyi ideig kell lennie az RV csövek fagyasztása alatt?

YOU A Not -nek a fagyasztási problémája ezekben a hőmérsékleteken. Személyes iránymutatásom nem az alacsonyabb, mint a 28 és legalább egy nap magas 45-ig egy fűtetlen RV . A maradék hő Will megtartja az RV vízvezetéket az fagyasztott -ből.