Mit kell tanulnom a PERT tesztért?

Bejövő főiskolai hallgatók, akik az Do jól vannak az PERT-en, a rendszeres matematikai és angol osztályokat azonnal megteszi, míg azok, akik nem -nek kell kezdeniük az alapvető vagy korrekciós osztályokkal. Három szakasz van az PERT teszt & Ndash; Matematika, olvasás és írás.Hasonlóképpen, mit kell tanulnom a PERT matematikai tesztért?

Megterveztük PERT Math Survey Útmutató az egyetlen erőforrás, amelyet fel kell készíteni az teszt -re.

 • kifejezések, egyenletek és szóproblémák.
 • egyenlőtlenségek és funkciók.
 • egyenletrendszerek.
 • exponensek és polinomok.
 • faktoring.
 • radikálisok.

Hasonlóképpen, hány kérdést kell elérnie a Pert-teszten? Van 30 kérdés a tesztszakaszonként; 90 kérdés.

Itt van a PERT vizsga?

A diákok nem tudnak átadni, vagy nem sikerülnek az PERT vizsga -ben. Az vizsga -ről szóló minden szakasz 50-150 skálán szerzett. Annak érdekében, hogy jól jusson, a hallgatónak legalább 114-et kell szereznie a matematikai szakaszon, a 106-os olvasási szakaszban és az írásban Az vizsga része.

A matematika milyen szintje van a perton?

Az PERT teszt tartalmazza az Matematika , az olvasás és az írás szakaszait. Az PERT tesztet Floridában végzett állami középiskolai hallgatóknak adják, hogy meghatározzák az ic 1101 és az Algebra (Mat 1033) és a közbenső algebra (Mat 1033).

Mi a Pert tesztje?

A legalacsonyabb pont , hogy egy személy az PERT Subtest teszten, 50, míg a legmagasabb pontszám 150. Az egyének nem Pass vagy az PERT vizsga. Az -es pontszámok a három altest mindegyikében keresnek, hogy meghatározzák, hogy a képzettségi szintük mindegyik területen van, és helyezze őket a megfelelő osztályokba.

Mit várhatok a Pert Math Testen?

Az PERT vizsga egy hallgatói készségét méri az Matematika -ben, az olvasásban és az írásban. Az teszt tartalmazza mind az elhelyezés, mind a diagnosztikai információkat. Az PERT egy számítógépes adaptív teszt (CAT), amely 25 többszörös választási kérdéseket tartalmaz plusz egy további 5 "mező teszt " Kérdések . Az PERT teszt értéke 50 és 150 között van.

Használhat egy számológépet a PERT-teszten?

Ön ne indíthasson számológép be PERT tesztelés központok, hanem egy online, & ldquo; pop-up & rdquo; Az számológép a Matematikai kérdések egy részét szolgálja.

tudom venni a PERT tesztet online?

szedése a vizsga segítségével Proctoru tesztelés Services
Proctoru tesztelése Services lehetővé teszi, hogy szedje az P.E.R.T. teszt Online bárhonnan webkamera és nagy sebességű internetkapcsolat segítségével.

Mi a Pert Math?


A = PERT . A = összeg figyelembe, p = fő, r = éves kamat, t = idő években.

mi van a pert?

Az PERT teszt magában foglalja a matematika, az olvasás és az írás szakaszait. Az PERT tesztet Floridában végzett állami középiskolai hallgatóknak adják, hogy meghatározzák az ic 1101 és az Algebra (Mat 1033) és a közbenső algebra (Mat 1033).
Az

könnyebb, mint a SAT?

Az állami vezetők azt mondják, hogy az PERT teszt túl könnyű, és nem fedezi a & ldquo; szigorú, összetettséget és szélességet és rdquo; Florida matematikai normái. Most, a diákok, akik meghiúsulnak az év vége algebra és a nyelvi művészet tesztje, hogy pontszámot kell szerezni a cselekedetben, vagy SAT a diplomás.

Mi a jó PERT matematikai pontszám?

Minimális szükséges vizsgálati pontszámok
Követelmények mentességre a főiskolai előkészítő tanfolyam
értékelési teszt Minimális pontszám
PERT - olvasási készségek 106
PERT - írási készségek 103
PERT - Matematikai készségek 114

Hányszor vehetsz be a pert?

más főiskolák, hogy a diákok, hogy visszavegye az PERT vizsgálat egy vagy két alkalommal leforgása egy tanévre, bár egyes iskolákban korlátozzák felvételekre több mint két év alatt. Azok a diákok, akik megengedettek, többszörös reteszek is szükségessé válhatnak egy remediációs program befejezéséhez, mielőtt újra megpróbálnák a tesztet.

Mennyi ideig tart a Pert teszt?


kb. 30 perc

Mi a főiskola Pert tesztje?

PERT teszt posztszekunderi Oktatási Readiness Test ( PERT ) Florida állam használ annak érdekében, hogy a középiskolás diákok készek főiskolai szintű osztályok. Az Főiskolák a az PERT pontszámokat is használják, hogy a diákokat a megfelelő kurzusokba helyezzék, amikor elkezdik a másodlagos tanulmányaikat.

Hogyan kaphatom meg a PERT teszt pontszámaimat?

PERT (Postsacondary Education Readiness Test ) pontszámok
Kapcsolatfelvétel és az pontszámok, amelyeket az PERT tárolóból letölteni kell (a teljes név, a VID #, a Születés és hol vette az PERT -t). Kérjük, vegye figyelembe: PERT-pontszámok nem érhetők el az PERT tárolóban az tesztelés után a nap után.

Hogyan kell felkészülnöm a Pertre?

PERT PROGRAMIÓS MÓDSZEREK
 1. Vegye meg az első PERT-gyakorlati tesztet, és jegyezze fel az egyes kérdéseket a fent leírtak szerint.
 2. A Mometrix Akadémia által nyújtott ingyenes PERT-tanulmányi anyagokat használja, hogy javítsa az Ön által küzdött fogalmak megértését.
 3. vegyen egy másik gyakorlati tesztet, de próbálja meg a lehető legkevesebbet használni az erőforrásait.

Hogyan regisztrálok a Pert?

Vizsgálat távoli helyen
 1. Regisztráljon hallgatóként az általuk tervezett iskolában, amelyet tanulói azonosító számot terveznek.
 2. Kapcsolat Az iskola intézményi teszt adminisztrátora legalább 10 nappal a kívánt teszt dátuma előtt. Az
 3. azonosítja a Proctor vagy a megfelelő alternatív teszthelyet a PERT vizsga elvégzéséhez.

Mi a mező teszt kérdése?


Field Testing lehetővé teszi az vizsgálati kérdéseket kipróbálni, így a kiadó láthatja, hogy az teszt kérdése hogyan működik, és meghatározza, hogy használja-e az kérdést a -ben a jövőben, & ldquo; teszt . Más szavakkal, az Field Testing biztosítja az vizsgálati kérdések érvényességét és megbízhatóságát, amelyet a & ldquo; tényleges és rdquo; teszt .

Mennyibe kerül a Pert?

Van egy teszt díj a PERT -nek? Igen, van egy 10,00 dolláros ismételt díj az MDC hallgatók és a középiskola hatása 2016. augusztus 1-jén (nincs teszt díj az első kísérletért) és egy $ 45.00 teszt díj más intézmények hallgatói számára.

Meg kell vennem a Pert tesztet?

A postecondary Education Readiness teszt ( PERT ) Florida testreszabott közös elhelyezése teszt . Az PERT célja a diákok készségein és képességei alapján pontos kurzusmegjelenítés meghatározása. Ezek a diákok beiratkozhatnak a fejlődési oktatási tanfolyamokba, de nem szükségesek az Do -nek.