Asgore a végső főnök?

Asgore és Flowey az végső Boss -es harcok közé tartoznak, amely a magot vizsgálta. Dechisever módon, hogy játszik, a szélesebb Vállalkozó Walkthroughdelveszek a játék többi területére.Csak így van, a végső főnök?

Sans az végső Boss a genocideroute. Harcát széles körben tekintik a legnehezebb a játékosok között a játékosok között.

is, mi a legnehezebb főnök a végtelenben? Test Tíz legnehezebb Vállalkozás főnökök

  • 1 Sans Sans vagy Sans A csontváz a Toby Fox által létrehozott 2015-ös RPGundertaltale-ban.
  • 2 Omega Flowey.
  • 3 Asriel Dreemurr Asriel Dreemurr a 2015-es "végtelen" karakter.
  • 4 undyne a halhatatlan.

Ezen kívül az Asgore meg kell halnia?

Nincs Mercy gomb, az főszereplője Nochoice, de támadja meg az Asgore -t, amíg el nem éri az egészségét. Ezután megtakaríthatják vagy megölik őt.

Sans maradt?

Sans úgy tűnik, hogy Bal - kezes .

graster sans apa?

W.D. Gaster jelentése Sans és Papyrus apja :
hivatkozhat Sans és Papyrus / Alphys.w.d. Az Gaster speciális betűtípusban beszél, és az utóbbi nevű, hasonló, mint Sans és Papyrus.

hányszor meg kell találnod Sans-t?

Van csak 13 sor párbeszéd után az Sans befejezi az első támadást, az egyetlen módja annak, hogy előmozdítsd az ISTO harcot, ami azt jelenti, hogy -nek kell lennie támadás Sans 14 -szer a félútvonal.

mennyi hp undyne?

Bár az HP csökkenti a nullát, az Undyne a meghatározáson és a reformok között van az Undyne -es andundy-be.

Meg kell ölni az Omega flowey-t?

Photoshop Flowey Boss Fight . Flowey támadások ciklusa a hat lélek egyike elleni támadás és ashort csata között. Dying at bármely pontban lesz a oka a játék kilépni, de az egyes ciklusok végén az You 'll megüt egy ellenőrzőpontot, így ha You Die , akkor lehet, hogy a legalább folytatja a harcot, ahol az , ahol maradt.
Az

idősebb, mint a papirusz?


, de ugyanolyan értelme van, hogy Papyrus lehet az régebbi testvér. Az egyik Toby Fox Tweetsstrongly azt sugallja, hogy az Sans az régebbi Brother.aniki egy japán kifejezés, amelyet az idősebb testvérek számára használnak, így a Saythat Papyrus azt jelenti, hogy az Papyrus a bátyja.

Milyen magas a sans-elvégzés?

(147,32 cm, 1,47 méter), amely az A12 éves átlagos magassága. Probléma megoldódott, a FRISK egy gyermek. Asriel 28 pixel magas , így azt jelenti, hogy 56 hüvelyk, vagy 4 '8 & rdquo; (142,24 cm, 1,42 méter) a 11 éves átlagos magassága.

hány végződés van, hogy legyőzze?

két

Nem tudsz megölni Toriel-t?

Toriel főnök harc. Toriel rendelkezik Fourattackokkal, bár a küzdelem azt állítja, hogy ha , akkor, ha az YOU "-ot haldoklik a támadásoknak -nek, elkerülje az -et -nek - az egyetlen módja annak, hogy elveszítsük őket. Tartsa meg, hogy megtartsa - soha ne támadjon - és végül feladja a TheFight-t.

mit jelent Toriel?

A Pennsylvania felhasználója, az Egyesült Államok szerint az Toriel név angol eredetű és azt jelenti, hogy "Helper Togod".

Toriel A kecske?


Toriel egy főnök szörny, akinek a feje hasonlít az awhite-furred Nubian kecske -re, a Droopy fülekkel és a kürtökkel. Van egy pár látható fang és hosszú szempillák, és az írásai sötétvörös árnyalattal rendelkeznek. Van egy antropomorfikus, mancsokkal a végtagjai végén.

Ki az omega flowey?

Photoshop Flowey (más néven Omegaflowey és Isten Flowey a rajongók, és Flowey X inthe játék kódja), az a szervezet, amelyet az Flowey elnyeli a hat emberi lelket a semleges végén Útvonal. Ez az útvonal, ha a főszereplő, ha a főszereplő nem legyőzte himétét.