Mit hívsz kártevőirtó srácnak?

Call Pest Management Professional, Pest Control technikus, vagy egyszerűen a kor régi leíró és ndash; bár ritkán használják a mai napot; Exterminator . A 62.490 Pest Control munkavállalók vannak az US


-ben
Ebben a tekintetben mi a különbség a kártevők elleni védekezés és az exterminátor között?

Exterminators támaszkodnak peszticidek, hogy megszüntesse a nem kívánt kártevők , vegyszerek használatával, amelyek lehetnek mérgezőbb, mint amennyi szükséges, míg egy kártevőirtás szakmai fog összpontosítani, hogy miért a kártevők vannak jelen, és nézd, hogy változtassa meg a feltételeket Ez vonzotta az -et a első helyen.

Továbbá, mit csinálnak az exterminátorok? Az Exterminator olyan személy, aki szakosodott, hogy megszabaduljon a rovaroktól és a kártevőktől az otthoni vagy üzleti belüli vagy külföldön kívül. exterminators használhat vegyi anyagokat és / vagy természetes jogorvoslatokat a fertőzések ellenőrzésére. Szükség esetén olyan csapdákat is használnak, ha van egy kis rágcsáló vagy más állat, amely laza a helyiségekben.

Ilyen módon a negyedéves pesti ellenőrzés szükséges?

Hatékony megelőző intézkedések A negyedéves Pest Control szolgáltatások garantálják az okot. Rendkívül hatékonyak a rovarok és más Pests megakadályozására, hogy megakadályozzák otthonát. Attól függően, hogy milyen céget dolgozol, és az általuk nyújtott szolgáltatások típusa, akkor is védett a rágcsálók ellen.

Mi a különböző típusú kártevők kontroll?

Itt van négy típusú kártevőirtó.

  • Vegyi Pest Control. A kémiai módszer magában foglalja a kémiai kezeléseket, hogy megakadályozzák bármilyen kártevőt.
  • biológiai kártevőirtás. A biológiai ellenőrzés magában foglalja az élő szervezetek használatát a kártevő népességének ellenőrzésére.
  • elektronikus kártevőirtás.
  • fizikai kártevőirtás.

Mennyi ideig kell maradnia a házból a kártevőirtás után?

Az OUT Pest Control bevitele után IT jelentése A az -re ajánlatos, hogy az -nek legalább 3-4 óra a otthonából maradjon, így az a nem belélegzi a kezelések füstjeit.

Hogyan tisztítsa meg a házat a kártevők irányítása után?

AS tisztítás után Pest Spray letelepedik, a belső kezelések szükség szerint tisztíthatók és mop. Deep Tisztítás , mint a polírozás A padló (amely elhagyja az egy maradékot, amely az kezelt területet lefedi) az szolgáltatás előtt kell elvégezni. Legyen hajlandó látni a hibákat, hogy jöjjön az -ből a védelmi területekről, amikor meghalnak.

Meg tudom csinálni a saját kártevőt?

Javasoljuk az Pest Control vegyi anyagokat, amelyek a legkevesebb terméket használva készítik el a munkát. A mai szakemberek integrált Pest menedzsment technikákat használnak, amelyek tartalmazzák a csapdákat és a kizárási módszereket az Control Pests -re. A Baits szintén rendkívül hatékony a cél rovar vagy rágcsáló vezérléséhez.

Milyen cég a legjobb a kártevők ellenőrzéséhez?

Az 5 legjobb kártevők elleni védekezés
  • Orkin & # 8211; Legjobb a lakossági kártevők elleni védelemhez.
  • Terminix & # 8211; Legjobb a kereskedelmi kártevők elleni védelem érdekében.
  • eco-bölcs & # 8211; A legjobb természetes kártevőirtás.
  • igazán nolen & # 8211; A legjobb kártevők elleni védekezés a déli államokban.
  • rentokil steritech & # 8211; Legjobb évre Kerek Pest Control szolgáltatás.

Mennyibe kerül a kártevők ellenőrzése havonta?


Pest Control Plan Költségek
Mondja, hogy Havi kezelés átlagban a -sed Home $ 40 $ 40 és 45 $. Semi- Havi kezelések költség körülbelül 50 dollár és 60 dollár, a ház méretétől függően.

Milyen gyakran kell kárt az irányítást tenni?

Apartmanok és otthonok számára, javasoljuk a rendszeres Pest Control kezeléseket negyedévente, vagy 2-3 hónapos, annak érdekében, hogy hatékonyan megakadályozzák a közös kártevőket vagy , amikor egy új otthonba vagy lakásba lépsz. A súlyosabb fertőzések esetében a havi kezelések 3-6 hónap alatt tanácsosak.

mit csinál a kiirtók spray?

Permetrin a leggyakoribb hatóanyag insecticides -ben, amelyet engedélyezett kivágók használnak. Ez az egyik nagy csoport kémiai inszekticidek ismert piretroidok. Mimic piretrins, amelyek botanikus inszekticidek jellemzően az ausztrál és afrikai krizantém virágfajtákból származnak.

Mennyi ideig tart a kártevő ellenőrzése?

Mennyi ideig tart a IT a Pest Control -t?A legtöbb esetben arra számíthat, hogy az Pest aktivitás jelentős és észrevehető csökkenését eredményezheti egy-két napon belül. A pontos időkeret függ kártevő dolgunk együtt a választott anyagok szükségesek, hogy a legjobb hosszú -term eredményeket.

a pénzpazarlás?

Az egyetlen dolog, amit nem érdekel, az Terminix volt a termeszek védelme. Ez csak egy pénzpazarlás addig, amíg ténylegesen termeszeket kapsz. A termeszkárosodás javítása Hellishly drága - könnyedén öt számot jelenthet a fő fertőzéshez.
Az

a ripoff terminálja?


Ripoff jelentés & ndash; Terminix Scam riasztás. Amikor felveszel egy rovarirtó cég, mint Terminix , akkor számíthat arra, hogy semmi, de a lehető legjobb szolgáltatást. Több száz fogyasztó az egész országban, ez évtizedek óta ez volt a helyzet.

Mi a legjobb ideje, hogy kártevény-ellenőrzést végezzen?

Az Right Idő Év bérbeadásához Pest Control Service
Kutatás a 10.000 Pest Control körül végzett kutatások A kezelések azt határozzák meg, hogy a március és augusztus között az legjobb idő a standard Pest Control Ellenőrzés Kész, de ez a tartomány a helyét és az évszakokat változhat.

a kártevők ellenőrzése valóban szükséges?

Rovar- szükséges mind a lakossági és kereskedelmi létesítményekben, különösen, amikor az élelmiszer. A fent említett Pests -nek a betegségeket hordozza, vagy legalábbis legalábbis szennyezi az ételét azáltal, hogy benne él. A legegyszerűbb módja annak, hogy az élelmiszer biztonságos legyen az Pests -tól, hogy vegye fel a kapcsolatot a helyi Pest Control szolgáltatóval.

egy roach a fertőzés jele?

Van egy nagy tendencia, amely az Roach -t látja, hogy az otthona már az fertőzött a kis hátborzongató rovarokkal. Egyetlen Roach előfordulhat, hogy nem tud jelentős károkat okozni az Ön tulajdonában vagy egészségének; Azonban egy masszív fertőzés rejtőzik valahol az otthoni lehet.
Az

kártevők ellenőrzése megéri a pénzt?

Pest Control mindig megéri -e azt a szakmai szinten, vagy a DIY'er. Kártevők , miután megállapította az otthoni nagyon drágák eltávolítani, és oka a több millió dolláros kárt évente. Ez anélkül, hogy az Ön és a családod egészségi költségei összeszedtek.
Az

a Pest Control Legit?


Nem átverés. Nem adom el az Aptive -et, de egy másik cég, amely Pest Control értékesíti. Aptive az egyik legnagyobb ajtó az ajtó cégek számára. Teljesen jutalék alapú, és amit a vállalat bevétele az, amit fizetsz.
Az

az Aptive Pest Control munkája?

Aptive összességében egy jó cég az munkához. A lefelé irányuló a cég nem kínál előnyöket, 401k vagy fizetett időt. Az cég , de az munkás a 2020-ra nyújtott előnyöket kínálja.

, ami jobb Terminix vagy Orkin?

Terminix & Reg; A Pest Control magasabb általános minősítéssel rendelkezik, mint az Orkin Pest Control. Terminix pontszám jobb , mint Orkin : szolgáltatások, kártevők kezelés és hírnév. Az Orkin azonban az jobb -t eredményezi a földrajzi elérhetőségre, az árképzésre és a tervekre. Mindkét vállalat hasonlóan az ügyfélszolgálathoz és az amp; Garanciák.