Mindegyik epoxi-keményítő ugyanaz?

Először az , a bázis gyanta az All a Quik Pox gyantához az azonos . Akár a 15, 30 vagy 60 perc, az minden keveréke az Resin bázissal. Továbbá az keményítők kompatibilisek egymással.Ezt figyelembe véve vegye össze az epoxi különböző márkáját?

Igen, keverjük össze, és egyezik gyanta / keményítőszerek származó különböző márkák , részben vagy teljes egészében.

Továbbá különböző típusú epoxi gyanták vannak? Vannak két fő kategóriája epoxigyanták , nevezetesen a glicidil epoxi , és a nem-glicidil epoxigyanták . Míg a nem glicidil epoxiákat az olefin kettős kötés peroxidációjával állítjuk elő. Glicidil-éter- epoxik , mint például, diglicidil-éter biszfenol-A (DGEBA) és a novolak epoxigyanták leggyakrabban használt epoxik .

, mi a keményítő az epoxiban?

Általános példák a epoxi keményítőszerek vannak-hidrid-alapú, amin-alapú, poliamid, alifás és cikloalifás. hardítók -t használnak az Epoxy gyanták gyógyítására. Az Epoxy gyantához egyszerűen hozzáadva azonban az -epoxi -es gyantát az epoxi--es keverékhez.

Mi az epoxi és a keményítő aránya?

1: 1 arány

lesz az epoxi gyanta vízben?

Nedves felület Epoxi . Számos nagyon reaktív Epoxy rendszerek széles választéka, amely az Cure és Set az víz alatt vagy nedves felületeken.

Honnan tudja, mikor az epoxi rossz?

Ha ez edzett, akkor nem jó. Ezen kívül a palack lehet, hogy "a legjobb" dátummal valahol. De ha az ember valamit, ragasztás igényeket, hogy ellenálljon a sok stressz, , ha a gyantát és a keményítőt még folyékony, meg kell, hogy jó legyen, hogy menjen.

Mennyi ideig kell keverned az epoxi-t?

2 - 3 perc

Megmentheted a maradék epoxi-t?

Ha az Resin eltarthatósága lejárt, Do nem félek. Az You még mindig képes lehet használni a projektjeire (feltételezve, hogy megfelelően tárolták). Például sok epoxi gyanták fog továbbra is gyógyítani, miután az eltarthatósági ideje lejárt, de gyógyítani egy borostyán színű.

mit tud keverni az epoxi-t?


Az epoxi gyanta és a keményítő megfelelő aránya tiszta műanyag, fém- vagy viaszmentes papírtartályba. Ne használjon üveg- vagy habtartályokat, mert az exoterm hőkezelés lehetséges veszélye. Do nem próbálja beállítani az Epoxy gyógymódot az MIX arány megváltoztatásával.

Mi a leggyorsabb módja az epoxigyanta gyógyításának?

Csak Használja a Hűtést
  1. Lehetséges, hogy az epoxi gyantát gyorsabban, csak hővel.
  2. növeli a hőmérsékletet 75-85 & ordm; F / 24-30 & ordm; c a szobában, ahol a darab gyógyítás.
  3. A gyanta 24 órán belül eléri a teljes gyógymód 95% -át, és a gyógymód 100% -a 72 órán belül.

Mit nem ragaszkodik az epoxi?

Epoxi gyanta ragasztók köthetnek minden erdőt, alumíniumot és üveget. Az nem b8 kötődik teflonhoz, polietilénhez, polipropilénhez, nylonhoz vagy mylarhoz. Rosszul köti össze a polivinil-kloridot, az akril- és polikarbonát műanyagokat. Az egyetlen módja annak, hogy megmondja, hogy egy Epoxy kötődik egy anyaghoz, hogy kipróbálja.

epoxi drága?

Epoxy általában több drága , mint a gyanta, erőssége és formulációs követelményei miatt. A gyanta népszerűbb a vízi járművek és az ékszerek számára, az alacsonyabb költségek miatt. Ne feledje azonban, hogy megkapja, amit fizetsz. epoxi nagyon nedvességálló, és bizonyos készítményeket víz alatt lehet alkalmazni.

lesz az epoxi gyanta szárazság nélkül?

saját, epoxi gyanták nagyon stabil folyadékok viszonylag hosszú polcok. Ez csak akkor van összekeverve egy Epoxy Hardener , hogy az a megfelelően gyógyítható. Ha az padlóra van alkalmazva nélkül az keményítő , az gyanta nem maradna közel folyékony végtelenségig, és nem tudott tartós padlórendszerrel átalakítani.

műanyag epoxi?


Epoxi gyanták. Az epoxi gyanták több mint 50 éve voltak, és az egyik legsikeresebb az műanyag család.A fizikai állapot lehet változtatni a kis viszkozitású folyadékot egy magas olvadáspontú szilárd anyag, amely azt jelenti, hogy széles körű anyagok egyedülálló tulajdonságokkal lehet tenni.

az epoxi repedés hideg időben?

míg az epoxi bevonatok maguk nem Crack extrém hőben vagy hideg , beton . Az epoxi bevonatok nem tudnak ellenállni az beton repedésekhez kapcsolódó stresszek, amelyek az ülepedés, a száraz zsugorodás vagy más tényezők miatt vannak.

hogyan keményedik az epoxi-t?

epoxi bevonat túl lassan.
  1. Az epoxi bevonatot melegebb hőmérsékleten alkalmazza.
  2. melegíti az epoxi gyantát és a keményítőt, mielőtt keveredné a gyógymódot hűvös időben.
  3. kapcsolja a gyorsabb keményítőt, például 205 gyors keményítőt, ha lehetséges.

Mennyire mérgező az epoxi?

Liquid Epoxi gyanták A nem korlátozott állapotban többnyire irritálónak minősülnek a szemek és a bőr, valamint mérgező a vízi szervezetek számára. A szilárd epoxi gyanták általában biztonságosabbak, mint a folyékony epoxi gyanták, és sokan besorolva nem veszélyes anyagok. Az epoxi gyantáknak való kitettség idővel allergiás reakciót indukálhat.

lehet eltávolítani az epoxi-t?

eltávolítása Epoxi
kaparja annyi anyagot, akkor Can a felületről egy merev fém vagy műanyag kaparó. Melegítse az Epoxy -t, hogy csökkentse a viszkozitását. Tisztítsa meg a maradékot Lacquer hígítóval, acetonnal vagy alkohollal. Kövesse az oldószerek biztonsági figyelmeztetéseit, és megfelelő szellőzést biztosítson.

az epoxi gyanta eco barátságos?


Green Epoxy gyanták A a vállalat növényén a glicerin-alapú epiklórhidrinból áll. Ez a technológia az környezetbarát - barátságos megoldásokat kínálja, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek az Eco --galternates számára a hagyományos anyagok számára a végtermék általános környezeti hatásainak csökkentésével.
Az

ugyanaz, mint az epoxi?

A mindkét ragasztó típus közötti fő különbség a szárítási idő. Mind az epoxi , mind az gyanta ragasztók használata előtt keverjük össze, de az Epoxy sokkal gyorsabban keményíti, mint az gyanta ragasztó. Az gyanta ragasztók hosszabb ideig tartanak, körülbelül 8-10 óra, míg az epoxi ragasztó csak 6-30 percet vesz igénybe.

Melyek a különböző típusú epoxi?

Alapvető útmutató különböző típusú epoxiákban
  • poliamid epoxiák. Az epoxiák molekuláris sminkje segít csökkenteni a gyanta gőznyomását.
  • polamin-epoxiák. A poliamin-epoxiák szélesebb körű kategóriájában számos kisebb alkategória, amelyek különböző kémiai ellenállási tulajdonságokat kínálnak az epoxi bevonatokhoz.
  • fenolos epoxiák.
  • Novolac epoxiák.