Mi a potluck párt?

Az Potluck IS & LDQUO hivatalos meghatározása; egy étkezés vagy Party , amelyhez minden vendég hozzájárul egy edényhez, & rdquo; Nem étkezés vagy Party , amelyhez egy edényt hozza ki. Ez utóbbit vacsora Party -nek nevezik. Felajánlás, hogy egy edényt vagy egy üveg bort egy vacsorára az Party udvarias, és mindig ezt is meg kell tennie.Egyszerűen, mit kell hoznom a potluck pártba?

23 = + legjobb ételek Perfect Vegyünk egy Potluck fél

 1. Uborka Paradicsom saláta.
 2. sült fokhagymás parmezán puff.
 3. fokhagyma parmezán pörkölt garnélarák mangó mártással.
 4. sonka sajt & amp; Spenót puff.
 5. málna fehér csokoládé kókuszos harapások.
 6. Nutella karácsonyfa Puff tészta.
 7. friss ananász salsa szezám tortilla chips.
 8. kecske sajtos golyó.

is tudja, milyen potluck? Definíció Potluck . 1A: A rendszeres étkezés olyan vendég számára, akinek nincs különleges előkészülete. B: Egy kommunális étkezés, amelyhez az emberek megosztják az ételt, hogy megosszák és mdash; általában az attributivinga Potluck vacsorát használják. 2: bármi is rendelkezésre álljon vagy elérhető az adott körülmények között, vagy egy adott időben.

Hasonlóképpen az emberek megkérdezik, mit kell hoznod a potluckhoz?

Tíz legrosszabb elem, hogy egy potluck:

 • ROTEL DIP & AMP; Hasábburgonya. Könnyen készíthető és könnyebben szétválogatható, ez a fűszeres "sajt" dip, olvadt velveetával és fűszeres, kockára vágott konzerv paradicsommal, például a Rotel márkával.
 • szex egy serpenyőben.
 • kfc & amp; Krispy kreme.
 • hideg konzerv zöldségek.
 • SOYLOAF.
 • Carob Brownies.
 • egy üveg bor.
 • Macaroni saláta.

Mi a legolcsóbb dolog, hogy egy potluck?

Win Ön Következő Potluck egy ilyen 23 olcsó, könnyen Potluck Edények

 • Triscuit pizzák.
 • hummus és meleg pita kenyér.
 • hús zsebek.
 • sült spagetti.
 • kék sajt és dió terjedése.
 • gyümölcs salsa sült fahéjjal.
 • BLT tészta saláta.
 • Crock Pot Mac és sajt.

tudsz üzletet vásárolni az ételt egy potlucknak?

Potluck Food kell lemezalapú. Ha nincs ideje főzni, van egy világ áruház - vásárolt élelmiszer hogy az elfogadható legyen hogy egy piknik . Sajtok és kekszek, egy veggie tálca a gyártási szakaszból vagy egy dobozból a házon belüli pékségből, minden jó lehetőség.

mit kell hoznom a potluck utolsó pillanatban?

17 Gyors & amp; Ízletes potluck receptek
 • Kimchi, garnélarák & amp; Soba saláta.
 • mangó uborka chile saláta.
 • sriracha-lime kukorica saláta.
 • paradicsom saláta kukoricával, nyári squash & amp; Pörkölt hagyma.
 • Freekeh saláta édesköménygel és menta.
 • Southwestern Quinoa saláta a kamra útján.
 • Roberto Santiba & Ntilde; EZ 'Classic Guacamole.

Mit kell hozni egy potluck nélkül főzés nélkül?

Az hozza a főétel az potluck anélkül, hogy felmelegedné a sütőt vagy a tűzhelyet.

főételek
 1. kínai csirke saláta tavaszi tekercsek.
 2. cukkini tészta paradicsommal és kukoricával.
 3. Hogyan készítsünk szendvicset egy tömegre.
 4. 3-bab izraeli kuszkusz saláta.
 5. tészta saláta füstölt gouda, pörkölt piros paprika és amp; Articsóka szívek.

tudsz desszertet hozni egy potlucknak?

Potluck etikett a vendégek számára
Amikor eldönti, hogy az -hez a -hez, gondoljon a többi vendég többségére. Ha abból állapodott meg, hogy az -t hozza létre a főételhez, ne jelenjen meg egy desszert -vel. Meg kell mindig hogy mit akkor „ve elkötelezettek, mivel az egyensúlyt az étkezés került megrendezésre a házigazda.

Hogyan hívja meg valakit egy potluckra?


Potluck Meghívó világosan meg kell említeni a napot, a dátumot, a helyszínt és a fogadó nevét. Ezenkívül tartalmaznia kell olyan részleteket is, mint például hány ember részt vesz a pártban, valamint az általuk előidézett edény típusát.

a potlucknak ​​házi készítésűnek kell lennie?

Potluck Nem # 2: Potluck Hosts, akik felkérik a vendégeket, hogy hozzanak egy edényt, plusz két palackot. Potluck nem # 3: Mi kapunk -et, elfoglalt vagy, és igen, mindenki szereti a Planter dió keverékét, de nem ismeretes, mint az a személy, aki mindig nyilvánvalóan nem - Homemade cucc-hoz Potlucks .

miért hívják a potluckot?

Az Potluck kifejezés a hagyományos gyakorlatból származik, hogy soha ne dobjon semmit. Az étkezési maradékot egy edénybe helyeznék, és melegen tartják az embereket, és rövid időn belül kiszolgáltak. A kapcsolódó kifejezés a francia használatba került, mivel az otthoni imprimptu étkezést gyakran úgy nevezik, mint a pot au feu, szó szerint "pot a tűz."

mennyit kell hoznia egy potluckhoz?

Mennyi élelmiszerre van szükségem az -re, hogy -et hozzon? A standard szabály az , hogy a -t elég ahhoz, hogy táplálja az embereket a saját csoportjában, és egy kicsit extra, de ez változhat. Ha YOU "RE One csak két fél hozza a -et, például az -et, az -t, amire szüksége lesz. A -nek előre kell kérnie a gazdagépet előre.

Mi a másik szó a potluckért?

Egyéb elnevezések a " piknik " közé tartozik: piknik vacsora, terjedését, Jacob csatlakozni, Jacob vacsora, a hit vacsora, fedett-tál-vacsora, csészébe párt, hogy száj- és részesedés, pitch-ben, Hozd a lemez, az edény-to-pass, az irat, az ösztöndíjat és a hordozást.

hozhatsz levest egy potluckba?


hozza a levest a JARS
-ben, hogy egy ideig meleg maradjon, tehát az , hogy szobahőmérsékleten szolgálják fel, vagy azt tervezik, hogy felmelegedjenek a pártnál, ez az rendetlenségmentes módja A leves közlekedés valóban az egyetlen módja annak, hogy menjen.

Mi a célja a potluck?

Egyszerűen egy Potluck egy alkalom, amikor a résztvevők mindenkivel megosztják az ételt. Függetlenül attól, hogy van-e téma, vagy sem, teljesen a csapat tagjai. A fő ötlet az, hogy hozzáadjon néhány szórakozást a munkahelyhez, és ösztönözze az alkalmazottakat, hogy összekapcsoljanak egymással az ételt.

ez durva, hogy az élelmiszert haza egy pártból?

A Reader kérdése az Party etikettjével kapcsolatban: Az Party végén az Főoldal visszaküldését az Food vagy az Party -hez való hozzájárulásával várta meg? Nem, nem, hacsak a fogadó ajánlatok. Vendége vagy a Host Home -ben, és bármi, ami hozzájárult az Party -hez egy ajándék.

Mi a fő edénynek tekinthető?

A főétel az étkezés elsődleges étele, amely körül az étkezés épül. Általában hús vagy hal , vagy valami olyan, mint egy olyan, mint egy casserol, amely Hús vagy hal -vel, és általában egy vagy több oldalsó étel kísér. Az oldalsó edény egy élelmiszer-elem, amelyet a főételhez kell kísérni.

Hogyan tartod biztonságban a potluck ételeket?

Tartsa a forró Food -t 140 ° C vagy annál magasabb; f. Csomagoljon jól és helyezze be egy szigetelt tartályba. Tartsa a hideg Food -t 40 ° C-on vagy alatt; f.

 1. Tiszta. Gyakran mossuk, edényeket és felületeket.
 2. különálló. Ne szennyezzen.
 3. Cook. Használjon élelmiszer-hőmérőt.
 4. chill. Gyors étel azonnal.

a potluck sértő szó?


valójában az Word & Ldquo; Potluck & Rdquo; Olyan sértő vált keresztény körökben, hogy a szubsztitúciók széles választéka az Word -hez alakult ki. Amellett, hogy & ldquo; potfaith & rdquo; Van is, & ldquo; pot áldás, & rdquo; & ldquo; pot providence, & rdquo; & Ldquo; Pot Trust, & Rdquo; Vagy a változás összesen & ldquo; szerelem ünnep. & rdquo; Egyéb szavak elesett erre a szentelésre is.

mit jelent a potluck ebéd?

főnév. élelmiszer vagy egy étkezés , amely különleges előkészítés nélkül vagy vásárlás nélkül elérhető: potluck -vel ellátva. Emellett Potluck vacsora, Potluck vacsora , Potluck Ebéd . Az étkezés , különösen egy nagy csoport számára, amelyhez a résztvevők különböző Foods megoszthatók.

Hogyan használod a potluckot egy mondatban?

Meghívja a dátumát egy Potluck piknikre, amelyben három kedvenc ételt hoz, és ugyanezt teszi. A képzelet nélküli étkezés helyett egy Potluck esküvői vétele van. Egy potluck -t egy hivatalos vacsora helyett. Potluck Party: Minden vendéged hozza meg az edényt, hogy megosszák mindenkivel.