Hogyan fizethetem a heti munkanélküliséget telefonon?

TIMEFRAMES for Filing Az Heti igénye
Ha nem -es fájl Az heti az Weanuted követelése Telefonos vagy Internet 4:30 óráig. A pénteken az hetes -t követően állították, hogy kapcsolatba kell lépnie a felperes segítséggel Line Toll-ingyen 1-877-214-

2.
Ezután mi a telefonszám a heti munkanélküli igény benyújtásához?

A legjobb az -hez A $ Heti előnyöket a -nek kapja meg, vagy kapjon előnyös fizetési információkat az NY.GOV azonosítóval. Hívás: Tel-Service (888) 581-5812. Ha TTY / TDD-t használ, hívjon először a Relay Operater-t (800) 662-1220-at, és kérje meg az operátort, hogy hívja az -t a telefonon a Center-t a (888) 783-1370-en.

Hasonlóképpen, mennyi ideig kell benyújtanom a heti munkanélküliségi igénypontot? Az első hét a várakozási héten. Az Ön -nek a -nek az heti -t küldje el ezen a héten, de az -nek a nem fizeti meg. Ha nem jelentkezett az munkanélküliség előnyeihez, amíg egy hét végéig tart, adjon nekünk két munkanapot az alkalmazás feldolgozásához az első heti igénye előtt a következő héten.

Ismerje meg, hogyan lehet a munkanélküliséget telefonon?

Ha úgy dönt, hogy File telefon , a Tele-Center száma 1-800-939-6631 Toll ingyenes. Az alkalmazása -re kattintson az munkanélküliség biztosítására. Az utasításokat és az angol és a spanyol alkalmazásokban találja meg.

Mi történik, ha nem adja meg a heti igényét a munkanélküliségre?

elmulasztása Fájl Ha miss bejelentés heti igényt munkanélküli ellátások , akkor általában elvesztik őket, hogy héten és esetleg hosszabb. Az állami ügynökségek szigorúak a határidőkről. Ha a -t még egy nappal későn kell benyújtania, az You -nek kapcsolatba kell lépnie az állami ügynökséggel, és kérjen újraindítandó előnyöket.

Hogyan állíthatom az online heti előnyöket?

Az igényelheti a Heti előnyöket vagy Online a www.labor.ny.gov/signin vagy a Tel-Service díjmentes számunkat 888-581-5812-ben. Javasoljuk, hogy használja az online rendszert. Kényelmes és biztonságos, és gyorsabban kaphatja az előnyeit!

Hogyan számolhatok be hetente munkanélküliséget?

Az bejelentése után Az első munkanélküliségi követelés a munkanélküliség Előnyök, akkor heti követelések az heti követelései az előnyökhöz A Toll Free heti követelései Line 1-800-983-2300 és kiválasztása # 1.

Hogyan beszélek valakivel a munkanélküliségben?

Ügyfélszám 888-209-8124 - a számok
 1. telefonszám tárcsázásához. 888-209-8124.
 2. visszahívás elérhető. NEM.
 3. hívás egy igazi személy által felvett. IGEN.
 4. osztály, akit hívsz. Vevőszolgálat.
 5. Call Center óra. MON-FRI 9 AM-5PM EST.
 6. a legjobb idő a tárcsázáshoz. 9:01 Am.
 7. navigáljon a telefon labirintusához egy embernek. 855-528-5618.
 8. átlagos várakozás.

Hogyan hívja a munkanélküliséget?

Touch-Tone Phone vagy A telefon impulzus / hangkapcsolóval (győződjön meg róla, hogy a kapcsoló hangjel van beállítva), hívás 1-888-581-5812. A rendszer kéri, hogy válasszon: Általános információk az munkanélküliségről biztosításról, nyomja meg az 1. gombot. A heti előnyök vagy egyéb igénylési szolgáltatások igénybevételéhez nyomja meg a 2.
gombot

Hogyan beszélhetek egy munkanélküli ügynökkel?


Az Beszélj -nek egy ügyfélszolgálattal reprezentatív , hívja az munkanélküliség előnyeit Tele-Center. Az üzleti órák hétfőtől péntekig, 8:00 óráig, 6: 00-ig. Központi idő.

Mikor lehet a munkanélküliségre?

Mikor kell alkalmazni a
alkalmazást, az a -et 4 héten belül kell alkalmazni az utolsó munkanapon belül. Ez egy jó ötlet az alkalmazáshoz, amint abbahagyja a munkát.

Hogyan ellenőrizhetem a munkanélküli igényeimet?

Call A UI önkiszolgáló telefonvonal 1-866-

-4606, napi 24 órában rendelkezésre áll, a rögzített Általános munkanélküliség biztosítási információinak meghallgatásához. Ez magában foglalja az UI formanyomtatványok, a fájlfüggönyök, a túlfizetési utasítások és a foglalkoztatási és képzési információkat.

mennyit kap a munkanélküliségtől?

Találja ki az -t, hogy mennyit kaphat -et. A legtöbb ember számára az EI-ellátások kiszámításának alapkamata az átlagos biztosítási heti jövedelem 55% -a, legfeljebb maximális összegig. A 2020. január 1-jétől a maximális éves biztosítási eredmény 54.200 dollár.Ez azt jelenti, hogy az EI maximális összege a -t hetente 573 dollár.

Hogyan beszélek egy élő személyrel a munkanélküli irodában?

Az alábbiakban az alábbi lépések az EDD ügyfélszolgálat és az Live személy -re a telefonon: DIAL 1-800-480-3287, nyomja meg a 3-2-1-0 gombot. Győződjön meg róla, hogy várja meg a következő parancsot, mielőtt minden egyes számot belépne. Miután megadta ezeket a számokat, a rendszer megerősíti, hogy az Live ügyfélszolgálat képviselőjéhez kapcsolódik.

Hogyan beszélek egy képviselővel az EDD-nél?


Ha az Talk -nek szüksége van egy élő személyre az EDD ügyfélszolgálatában, akkor meg kell hívnia az 1-800-480-3287-et. Az EDD élő képviselők a telefonon keresztül érhetők el a telefonon 8:00 és 5:00 hétfő között péntekig, kivéve az California állami ünnepeket.

Hogyan aktiválhatom a munkanélküli igényemet?

A követelés újbóli megnyitása
 1. 1. lépés: Hozzáférés az UI Online fiókjához. Jelentkezzen be az online programokhoz, és válassza az UI online lehetőséget.
 2. 2. lépés: Válassza ki a követelés újbóli megnyitását.
 3. 3. lépés: Válaszoljon minden kérdésre.
 4. 4. lépés: Ellenőrizze és küldje el a válaszokat.
 5. 5. lépés: Ellenőrizze az állapotát.

Hogyan jelentkezhetek a munkanélküli ellátásokra online?

Jelentkezzen be az online programokhoz, és válassza az UI online lehetőséget az induláshoz.
 1. Válassza ki a követelést.
 2. Olvassa el az UI követelés benyújtási utasításait. A folytatáshoz válassza a Tovább lehetőséget. Az
 3. biztosítja általános információkat, az utolsó munkáltatói információkat és a foglalkoztatási történelmet.
 4. Ellenőrizze az Összefoglaló oldalon megadott információkat, majd válassza a Küldés lehetőséget.

hol megyek a munkanélküliségre?

Te vagy az egyetlen személy, aki az -t a munkanélküliségi -re alkalmazhatja, és a követelését közvetlenül az Állami Munkanélküliségi irodájával kell benyújtani. Győződjön meg róla, hogy a közvetlenül az állami munkanélküliségi weboldalán való alkalmazását adja meg (a weboldal URL-je tartalmazza. Gov), mielőtt bármilyen személyes adatot megadna.

Hogyan tölthetek ki egy munkanélküli igényt online?

Jelentkezzen be az online programokhoz, és válassza az UI online lehetőséget az induláshoz.
 1. Válassza ki a követelést.
 2. Olvassa el az UI követelés benyújtási utasításait. A folytatáshoz válassza a Tovább lehetőséget. Az
 3. biztosítja általános információkat, az utolsó munkáltatói információkat és a foglalkoztatási történelmet.
 4. Ellenőrizze az Összefoglaló oldalon megadott információkat, majd válassza a Küldés lehetőséget.

tudsz gyűjteni a munkanélküliséget, ha megkapja a végkielégítést?


Ön lehet támogatást igényelni munkanélküli ellátások ha a heti távozási bére kevesebb a maximális heti munkanélküliségi biztosítási arány. Ha a Sistance alacsonyabb, mint az munkanélküliség , az You a különbség.

lesz a munkanélküliség, hogy dolgozik-e?

Ha -t dolgozol, és a Rajz előnyeit, az -et az munkanélküliségi Jelzési igényein keresztül kell felfedezni. Bárki, aki -nek találta a -et, hogy azt állítsa igénybe, mint egy hét előnyben részesített előnyöket szándékosan, hogy az államot csalással terheljék.

Mi a heti munkanélküli igények?

Heti munkanélküliség Biztosítás állítások . Az heti követelés bejelentési folyamat (más néven heti tanúsítás) annak ellenőrzésére szolgál, hogy az munkanélküli az hetes alatt volt-e, és jogosult részvételi kifizetésekre (feltéve, hogy a monetuálisan minősül, és meghatározható, hogy jogosultak előnyöket kapnak ).