Ki a magasabb Kobe vagy Michael Jordan?

pl. Chuck a 6.4. És a változás és az MJ 1/4 "rövidebb, mint ő. Phil Jackson azt mondta, hogy Kobe kissé magasabb és hosszabb, de az Jordan erősebb, több sportos, és nagyobb a keze. Fő különbség az Jordan között és Kobe a kezek mérete.Ezen kívül, aki keményebb Kobe vagy Jordánia dolgozott?

Jordan Munka Smarter, míg a Bryant keményebb -vel dolgozott. Ráadásul az egykori Chicago Bull jobb csapat kosárlabdát játszana, miután behelyezték a felállásba, míg Bryant csak versenyképes meghajtót akart játszani. Jordan az összes sport egyik legversenyképesebb szereplőjeként ismert.

A fenti mellett, mi a kobe bryant igazi magassága? 1.98 & nbsp; M

Ehhez ezzel több gyűrűvel vagy Jordánnal rendelkezik?

"Van valami körülbelül öt, amely háromszor verte. Kobe megnyerte az öt bajnokságot. Jordan hat bajnokságot nyert a Chicago bikákkal a Fame karrierje során. Bryant, aki a 2015-6-as szezon után nyugdíjba vonult Öt gyűrű a Los Angeles Lakers-szel.

Ki a legnagyobb kosárlabda játékos minden időkben?

Tíz legnagyobb kosárlabda mindenszöröse

  • Magic Johnson.
  • Kareem Abdul-jabbar.
  • Bill Russell.
  • Wilt Chamberlain.
  • Tim Duncan.
  • Shaquille O'Neal.
  • Larry Bird.
  • Hakeem Olajuwon. A leginkább képzett nagy embernek tekinthető a játék történetében, a Hakeem Olajuwon dominanciája szépség volt.

Miért jobb a kobe bryant, mint LeBron James?

Az Kobe egy teljesebb játékos
, míg az lebron egy egészen körülötte van, robbanásveszélyes erővel, amely szinte lehetetlenné teszi őrzését, hiányzik az ösztön és a bíróság eleganciája és stílusában. Az összehasonlítás , Kobe virtuóz volt a bűncselekményen, jobb finisher és egy jobb védő.

, aki jobb MJ vagy lebron?

& Ldquo; LeBron James jobb , mint Michael Jordan. & Rdquo; & ldquo; LeBron és Michael ugyanolyan számú, 31 éves korú címmel rendelkeznek. lebron is több döntőbe került. LeBron magasabb és erősebb és erősebb, de egy jobb hárompontos lövő, mint Jordánia.

, aki jobb Kobe vagy LeBron volt?

Kobe volt jobb védekező játékos akkor LeBron
Defense nyer címeket. Biztos, hogy jó támadó csapatnak kell lenned, nyilvánvalóan, de az idegállványos döntőben, amelynek az jobb védekező csapata történelmileg meg kell győznie a címet.

, aki jobb Kobe vagy Shaq volt?

Shaq a legfontosabb játékosa volt a legjobb játékos a bajnokságban, és esetleg az egyik legjobb játékos. Kobe legjobbja még soha nem volt közel. Kobe egy nagyon jó játékos, aki keményen játszik és jól felkészül. De végső soron ő egy gólszerző, aki sok lövést és pontszámot vesz igénybe a bajnokság átlagos hatékonyságáról.

mennyire érdemes a kobe bryant?


Kobe Bryant $ 600 millió FORTUNE: Hogyan nyert & mdash-ot nyert; és off & mdash; a bíróság.

Mit mondott Jordan Kobe-nak?

A Twitternek a Spokesperson Estee Portnoy által küldött teljes nyilatkozatban az Jordan azt mondta: "Én sokkban vagyok az Kobe és Gianna tragikus hírei felett. A szavak nem tudják leírni a fájdalmat. Szerettem Kobe -ot - olyan volt, mint egy kis testvérem.

Ki a kecske az NBA-ban?

Sokan úgy vélik, akár LeBron James vagy Michael Jordan a legnagyobb játékos NBA történelem & mdash; KECSKEFÉLÉKRE , ahogy a cím széles körben rövidített sport körökben.

Ki az NBA logó?

Jerry West

Milyen nyelven beszélnek Kobe?

Olasz
spanyol
angol

Hány pontot kell lerepíteni a kobe-t?


18 pont

Ki a legtöbb NBA gyűrű?

Bill Russell

, akik az NBA legmagasabb pontjai?

NBA Történelem - Pontok vezetők
pontok
RK lejátszó PLEYER PTS
1 KARAREEM ABDUL-Jabbar 38,387
2 Karl Malone 36,928
3 LEBRON JAMES 33,817

miért beszél az olaszul?

Kobe megszokta az új életmódját, és megtanulta az Beszélő Fluent olasz -t. Különösen szereti a Reggio Emilia-t, amelyet szeretetteljes helynek tartott, és ahol a legjobb gyermekkori emlékei közül néhányat készítettek. Bryant komolyan kezdett kosárlabdázni, miközben Reggio Emilia-ban élt.

Miért volt Kobe Bryant két szám a Lakers?

szerint ESPN, ő választotta ki a számot alapján az Adidas tábor száma , 143. Hozzáteszi legfeljebb nyolc, és a száma volt, viselt Olaszországban, amikor fiatalabb volt. Előtt az Lakers Retrouring mindkét Jersey számok , Bryant megtörte, hogy a személy és a hozzáállás volt különböző az két -vel.

Milyen magas volt Kobe 15?


14 vagy 15 éves korában, hogy a növekedési spurt, és nőtt, mint a 4, 5 hüvelyk. és 17 vagy 18-ig végül olyan volt, mint a 6 & Prime, 5 & Prime; ", 6 & Prime; 6 & Prime;".

milyen nagy a lebron függőleges?

A RIM feletti hely
A levegő aktuális uralkodó uralkodója LeBron James. Az vertikális ugrással 40 hüvelyk északi északi értékkel mérve (az NBA átlag a magas 20-as években van), James király képes elindítani a 6-láb-8 hüvelykes, 250 font keretét, látszólag könnyű.

Milyen magas a Michael Jordan valójában?

1.98 & nbsp; m