A füge hidegtűrő?

, de először kapjunk valami ötletet arról, hogyan lehet maximalizálni a sikert, amikor az füge növekedése hideg időben. A legtöbb Fig fák virágzik az USDA Hardiness Zones 8-10-ben. Az Hideg - Hardy fajták képesek ellenállni a 6 és 7. zónákban, de bizonyos védelmet igényelnek.E tekintetben, milyen hideg lehet a fügefa tolerálni?

10 fok Fahrenheit

A fenti mellett van, ha télen lefednie kell a fügefát? Bár néhány ültetési trükköt (például az -es ábra ültetése a déli fekvésű fal ellen) Súgó Figs túléli a legtöbb Winters -t, anélkül, hogy extra gondoskodás nélkül csomagoljuk őket, és a késő ősszel vagy A korai télen a a Hideg téli -t túlságosan súlyosan haldoklik.

Továbbá a füge fagyasztása?

Abs Frost és fagyassza érzékeny és a 800 órás hűtő zónától a legjobb déli részét. Érett füge , melyek teljesen szunnyadó lehet elviselni hőmérséklet 10 fok F kevés kárt. Bár az füge A -t mindenféle talajban termeszthetik, az Do nem tolerálja a rosszul lecsapolt helyeket.

A fügfák kívül élhetnek?

Ültetés fügefák ábrákon is ültetni szabadban a 8. zóna és melegebb. A zónákban, ahol a téli hőmérsékletek 10 ° -nál melegebbek, f (-12 és deg; c) időtartamonként, az Fig A -t a konténerekben a legjobban termesztik és télen tartják. Növény Figfák a szabadban a kora tavasszal vagy a késői esik, amikor az fa alvó.

A figs elveszíti a leveleket télen?

Do Fig fák Lose levelek ? Tél & Ndash; A késő őszi jelek hidegje az füge -re, hogy itt az ideje, hogy nyugvóbbá váljon, és az téli -t mély alvásban töltse. A nyugalmi állapot létfontosságú a Sok -es -es fajhoz és az életciklusuk tökéletesen normális részéhez. Évente Leaf Drop nem kell aggódnia a & mdash; Az új levelek tavasszal fog megjelenni.

Növekszik egy füge fát egy szárított fügeből?

CAN A Fig Tree BE termesztése a magoktól az szárított -ig terjedő magoktól? Ha a mag még életképes, próbálja meg. De az füge általában a legeredményesebb termesztett a dugványoktól.

Hogyan készítesz egy figémet télre?

Winterizing Figfák
  1. A levelek leesése után a súlyos időjárás megérkezik, tekerje az ágakat több papírréteggel vagy burkolattal.
  2. összeköti őket egy kötegben, amennyire csak lehet, anélkül, hogy megszakítaná őket.
  3. A zárócsapat, az olajszilnóanyag vagy a műanyag fólia végső rétegét körbe kell csomagolni és rögzíteni.

Melyik fügfát a legjobb?

fajták "Brown Törökország", "Brunswick" és "Violetta" (a leghosszabb és legkorvább a gyümölcs) az éghajlatunkban a legmegbízhatóbbak, de van egy szájvíz-öntöző tömb több egzotikus füge, amely növekszik egy kis téli melegséggel.

Mi a legjobb műtrágya a figurákhoz?


Egy általános célú műtrágya elemzésével 8-8-8 vagy 10-10-10 rendben. Könnyen túlterhelhető az erősebb műtrágyákkal. Ez az legjobb , hogy -es műtrágyát biztosítson a FIG Trees -hez csak akkor, ha az fa mutatja a lassú növekedés vagy halvány levelek tüneteit, de vannak néhány kivétel, ahol az Fig fák -nek rendszeres táplálékokra van szükségük.

A füge fáknak sok vízre van szükségük?

Bár az öntözés igényeinek egy fügefa nagymértékben függ a talaj és az időjárás, az általános szabály az, hogy egy fügefa szüksége 1-1 1/2 inch víz minden héten vagy öntözésből vagy esőből. Tartsa a talajt az Fig Tree körül nedves, de nem áztatott. Tesztelje a talaj nedvességét, ha legalább 2 hüvelyket ásni.

mi a füge fák?

gazdálkodók Etiópiában, például az -es -es FICE FACH-t átölelve Ficus Thonningii. Ezek az fák -nek nincs szükség öntözésre, de a levelük létfontosságú nedves takarmányt biztosít az állatállományhoz. Ők gazdagítják a talajt, amelyek leesnek és bomlanak, és javítják az árnyékában ültetett növények növekedését a lángoló nap helyett.
Az

a súlycsökkenés érdekében jó.

Az egyik ilyen élelmiszer (vagy Anjeer), amely segíti az súlycsökkentést, és a kalóriatartalmú kiegyensúlyozott étrend egy részeként történő fogyasztását segíti a hasi területen. Ezenkívül az Figs ismert, hogy sok tápanyag van, amelyek segítenek a testének egészséges megtartásában.

Milyen talajfák tetszik a fák?

A. ábra A ábra gyakorlatilag bármely talajból származó -ben növekedhet, de előnyben részesítheti a homokos agyagtartót egy pH-tartományban 6,0-8,0 toleráló Soils magas lime tartalmú. talaj mélysége 1 & ndash; 1,5 m elegendő a növekedéshez. Figs szintén növekedhet a sziklás területeken a tengerszinttől 1 700 méterig.

mit tehetek fagyasztott füge?


  1. A füge, és enni őket közvetlenül. Ha élvezed a fürteket, és egy cukorszirupban fagyottak, ízletesek lesznek, mint azok. Az
  2. leengedi a felengedett fügeket, és tegyen lekvárt velük.
  3. poach a felolvasztott füge egy csésze port és az Ön által választott ízesítő, például narancssárga olaj vagy ánizs.

beltéri fürtöket kaphatok?

FIG FA (FICUS BENJAMINA) CAN BE a -en kívül vagy beltéri -ben, mint egy szobanövény. Ennek a növénynek más közös nevei közé tartoznak a Benjamin ábra, az és a Ficus fa sírása. A klasszikus fa alakja, és hosszúkás elhagyja, hogy 2-5 hüvelyk hosszú. Hagyjuk az ábra fa kiszáradni egy-két nap között waterings.

Milyen gyorsan növekszik a fügefa?

növekvő Időszak - A termelési ciklus 120-150 nap. Néhány fajta évente egy termést termel, mások kettő. fák ismertek, hogy 200 évig élnek. Növekvő Feltételek - A ábra a legmegfelelőbb a mérsékelt relatív páratartalom területén a legjobban virágzik, és az -es -en magasabb szinten emelkedhet az alacsony csapadékok területén.

Hogyan tárol egy fűrűt a télen?

A POTTED Fig Tree egy egyszerű folyamat, amely egy kis munkát igényel az első fagy előtt, majd ismét tavasszal az utolsó fagy előtt. Szüksége lesz egy téli tároló helyre, mint egy garázs, ahol (ideális esetben) a hőmérséklet 0-10 ° C között marad: C / 32-50 & Deg; F.

Mennyi ideig tart a füge a fagyasztóban?

Tíz-tizenkét hónap

do Brown Törökország füge volt a wasps?


Gyakori: Gyakori füge (például az Brown Törökország ) csinálni nem igényelnek beporzás más fa, vagy egy darázs . A Capriffig által termelt pollen szállítják a női gyümölcsökbe (amely a női virágokat tartalmazza) a Blastophaga Wasp .

lehet fagyasztott egész?

Freeze a későbbiekben: friss füge fagyassza ki; lágyabbak lesznek, ha leolvasztják, de még mindig az alakjukat. Rendezzen egész füge -t a cookie-lapra, jól elkülönülve, így nem érintik. Freeze addig, amíg szilárd, majd az fagyasztott figura átviteli a műanyag zacskót a tároláshoz. lesz a a fagyasztóban hat hónapig.

Mikor kell kicsomagolni a fügefát?

Lift Az Fig Tree egy felhős napon áprilisban, csak az utolsó fagy után. A gyümölcsöt a jelenlegi szezon növekedésén állítják elő, így az ültetést követő első néhány évben az fákat a -nek kell levágni egyharmada -tól a Méretükre, az nem csomagolva után.