Milyen információkat kérnek a jelzáloghitelezők?

A hitelfelvevő, a társadalombiztosítási szám, az ingatlancím, az ingatlan becsült értéke, az hitel összegének becsült értéke és a hitelfelvevő jövedelme. Az megkérdezné a -t az e költségek becsléséért, azonban az hitel -nek történő alkalmazása előtt azonban.Hasonlóképpen megkérdezheted, mit kérnek a hitelezők, amikor jelzálogot kérnek?

Eszközök és tartozások Az jelzálog-alkalmazás , akkor felsorolhatja az összes havi adósságfizetést (például az auto hitelek, a hallgatói hitelek, a hitelkártyák és a meglévő jelzálog ), valamint az eszközök (például a bank és a befektetés) fiókok). Az hitelező május Kérdezze meg a -t a dokumentumokhoz, hogy támogassa ezeket az adósságokat és eszközöket. Bankkivonatok.

Ezt követően a kérdés, hogy mi kell figyelembe venni, ha a kérelmező a jelzálog? Az hitelezők az összes rendszeres háztartási számlákat és az kimenettel vehetik figyelembe a -ot, valamint a hitelek és a hitelkártyák, hogy biztosítsák, hogy elég maradt legyen a havi jelzálog visszafizetések fedezésére.

Ezen kívül, milyen információra van szüksége a jelzálogra?

Az Jelzálog , You általában szükség van a -nek minimumra: a banki kijelentések három hónapja. bármely más jövedelem bizonyítéka. az útlevél vagy más azonosítás.

Milyen információk a jelzáloghitel-hitel, amely nem engedélyezett, hogy kérjen egy hitelfelvevőt, aki az otthoni jelzálogra vonatkozik? A

hitelezők NEM -t teszik lehetővé az -nek, hogy bármilyen kérdést kérjenek olyan kérdésekre, amelyek megakadályozzák a kérelmezőt. Továbbá a kormányzati előírások megakadályozzák az Jelzálog hitelezők az Loans alapú -t a versenyen, a színben, a vallásban, a nemzeti eredeten, a szex, a családi állapot, az életkor, vagy azért, mert nyilvános segítséget kapsz.

mit keresnek a jelzáloghitel-aláírók?

Az aláírás olyan pénzügyi szakértő, aki egy -et vizsgálja a pénzügyeit, és értékeli, hogy mennyi kockázatot jelent a hitelező, ha úgy dönt, hogy kölcsönadnak. Pontosabban, az aláíró értékeli a hiteltörténetét, az eszközöket, az Ön által igényelt hitel méretét, és milyen jól várható, hogy visszafizetheti a kölcsönt.

Milyen kérdéseket tesz fel a hitelezőnek?

Itt van hat kérdés, amelyet a hitelező jellemzően megkérdez.
 • mennyi pénzt kell?
 • Mit néz ki a hitelprofilod?
 • hogyan fogja használni a pénzt?
 • hogyan fogja visszafizetni a kölcsönt?
 • Az Ön vállalkozása képes a hitel alá tartozó kifizetéseket tenni?
 • tudsz fedezni a biztosítékot?

Hogyan juthatok el egy jelzálogért?

Lépések a jelzálog előadása érdekében
 1. Szerezd meg az ingyenes hitel pontszámát. Tudja, hol állsz, mielőtt elérné a hitelezőt.
 2. Ellenőrizze a hiteltörténeteket.
 3. kiszámítja az adósság-jövedelmi arányt.
 4. összegyűjti a jövedelmet, a pénzügyi fiókot és a személyes adatokat.
 5. Kapcsolat több hitelezővel.

Mit kell kérdeznem egy ház megvásárlása előtt?

, hogy a gyémántok dudáit megvédje, itt van 15 kérdés, hogy megkérdezzék a ház vásárlásakor.
 • Mi az én teljes költségvetésem?
 • az otthoni árvíz zónában, vagy hajlamos más természeti katasztrófákra?
 • Miért távozik az eladó?
 • mi van az eladásban?
 • volt ott bármilyen kiegészítés vagy nagyobb felújítás?
 • milyen régi a tető?

, amit a bankszámlákban keresnek?


UnderWriters alaposan képzett, hogy pontosan minden elfogadhatatlan finanszírozási források, rejtett adósságok és egyéb piros zászlók elemzi az bankszámlakivonat . Ha Ön vagy automatikus fizetés visszavonta az Ön számlájáról, akkor az Ön Bank Nyilatkozata megmutatja a & ldquo; nsf & rdquo; vagy nem megfelelő pénzeszközök.

mit fognak kérni?

Az aláírás az a személy, aki megkapja az alkalmazást a hitelfeldolgozóból. Az aláírás jóváhagyja vagy elutasítja a jelzáloghitel-kérelmet a hiteltörténet, a foglalkoztatási történelem, az eszközök, az adósságok és egyéb tényezők alapján. Ez az egész arról szól, hogy az aláíró úgy érzi, hogy képes a visszafizetni a kívánt kölcsönt.

Hány fizetési lap szükséges a jelzáloghitelhez?

hitelezők követelményei A jövedelem igazolására jelzálog alkalmazások eltérnek. Jellemzően a keresett jövedelmet a következő módokon adják ki: Payslips : A standard követelmények három hónapos Payslips és kétéves P60S Bár vannak olyan hitelezők, akik kevesebbet fogadnak el.

Milyen hitel pontszámra van szükség a jelzáloghitelhez?

A hagyományos hitelek általában 620-as minimális hitelpontszámot igényelnek, bár egyesek 660 vagy annál magasabb pontszámot igényelhetnek. Jumbo hitelek: A nem megfelelő jelzálog hitelfajta, a Jumbo hitelek magasabb hitelösszegeket hordoznak, mint a hagyományos hitelek.

Mennyi ideig tart a jelzálogpályázat jóváhagyása?

H Általános szabályként elvárható, hogy az -nek az 18-40 napig tartó -nek kell lennie az alkalmazásnál feldolgozni, de ha az alkalmazás összetett, az hosszabb ideig tarthat.

A jelzáloghitel-hitelezők ellenőrzik az összes bankszámlákat?


hitelnyújtók követeli meg, hogy számukra legutóbbi nyilatkozatait bármilyen számla könnyen hozzáférhető források, mint például egy ellenőrzés vagy megtakarítási számla . Valójában valószínűleg kérnek dokumentációt a monetáris eszközöket, amelyek monetáris eszközöket tartanak.

mennyit kell keresnöm a jelzálogért?

Néhány hitelező & mdash; beleértve az FHA hitelezőket és mdash; Megbízható neked egy jelzálog -re, ha a lakhatási jövedelem 31% -át tölti fel, és akár 43% -át a teljes adósságfizetésre. Ez egy éves jövedelem: több: Ismerje meg az adósság-jövedelmi arányokat, vagy kapjon értékesítőt az jelzálog -nek.

Szüksége van a jelzálogra való alkalmazása előtt?

Az jelzálog hitelező azt mondta, hogy az -nek szüksége van bizonyíték az teljes befizetéséről, mielőtt a jóváhagyja az jelzálog-alkalmazást .

Mennyi ideig kell alkalmazni a jelzálog megszerzéséhez?

A legtöbb esetben az -nél ideális esetben a Ideally lehet alkalmazott -ben az Ön jelenlegiben, legalább 3-6 hónapig az jelzálog- alkalmazása előtt. Azonban tényleg függ a hitelezőtől vagy az építőipari társadalomtól, mivel mind az -nek van saját minősítési kritériumaik és pontozási folyamatuk.

Milyen tényezők befolyásolják a jelzálog-jóváhagyást?

4 Kulcsfontosságú tényezők A jelzáloghitel jóváhagyásának biztosítása
 • A hitel pontszáma. Az otthoni hitelkérelem egyik legnyilvánvalóbb hatása a hitel pontszáma.
 • a lefizetés méretét.
 • a foglalkoztatási története.
 • az adósság összege.

Milyen tényezők jelent jelzálog-jóváhagyást?


Top 5 Faktorok A jelzáloghitelezők a
 • méretét fontolják meg. Amikor megpróbálsz vásárolni egy otthont, minél több pénzt, amit letette, annál kevesebbet kell kölcsönöznie a hitelezőtől.
 • a hiteltörténet.
 • a munkatörténet.
 • az adósság-jövedelmi arány.
 • az Ön által érdekelt hitel típusa.

Hogyan határozzák meg a bankok a jelzálog-jóváhagyást?

Itt vannak olyan kulcsfontosságú tényezők, amelyek meghatározzák, hogy a hitelező jelzálogot ad-e.
 1. a hitel pontszáma. A hitel pontszámát a múltbeli fizetési előzmények és a hitelfelvételi viselkedés alapján határozzák meg.
 2. az adósság-jövedelmi arány.
 3. a fizetésed.
 4. a munkatörténet.
 5. az otthon értéke és állapota.

Mit keresnek a hitelezők a hitelezés előtt?

Kapacitás: hitelezők meg kell határozni, hogy kényelmesen megengedheti-e a kifizetéseket. A jövedelem- és foglalkoztatási története jó mutatók, amelyek képesek visszafizetni a kiemelkedő adósságot. A jelenlegi és az új adósság aránya az -hez képest az -hoz képest az adósság-jövedelem arány (DTI) szerint értékelhető.