Hogyan készül fel az aukcióra?

Hogyan készítsünk fel aukciót
 1. A kutatás. A hasonló tulajdonságok eladási árának megtekintésével előfordulhat, hogy mérje meg, hogy milyen házat vagy egységet ér.
 2. megérti a folyamatot.
 3. győződjön meg róla, hogy a pénzügye ellenőrzi.
 4. tudja, mit hozhasson.
 5. Ismerje meg az Aukciós Általános Szerződési Feltételeket.
 6. Legyen magabiztos ajánlattevő.Továbbá, hogyan működik az aukciós munka?

-ás aukció folyamat vételi és eladási áruk vagy szolgáltatások felkínálásával őket az ajánlat, figyelembe ajánlatokat, majd eladták az elemet a legmagasabb ajánlatot tevő vagy a tétel megvásárlása a legalacsonyabb ajánlatot. A nyitott növekvő ár Aukciós vitathatatlanul az aukciós leggyakoribb formája ma.

A fenti mellett, mi történik, ha egy aukción ajánlatot tesz, és nem fizetsz? legyen a sikeres ajánlattevő nem kívánja fizetni , az árverező már minden törvényes joguk van az fizetési a vásárolt tételek, beleértve elállni és reoffering az ingatlan fenntartás nélkül. Jellemzően egy nemteljesített tétel, akár újra, akár vissza a feladóhoz, de lehet, hogy & ldquo; szennyezett & rdquo; a piacra.

Hasonlóképpen megkérdezik, hogy ajánlatot tehetek aukció előtt?

készítése előtti aukció ajánlat egyszerű: fel írásban, amit elő kell fizetni az ingatlan, akkor küldje el az ajánlat egy vagy két hét előtt aukció nap. Az Ön feladata az -nek az -nek az ajánlata az ajánlatot, amely nagyobb vonzóbbá válik az eladónak, mint figyeli a tulajdonosok tulajdonosai egy ingatlan éhségjátékában a gyepen.

a ház aukció megéri?

De hozzáértés, intelligens és motivált egyének, ingatlan aukciók vannak érdemes feltárása, mint egy módja annak, hogy vegye fel egy otthoni vagy egy befektetési célú ingatlan olcsón. Hogy azt mondják, hogy a nem aukciós tulajdonságok alternatívaként tekinthetők. Aukciók kockázatosabb módja annak, hogy megvásárolják az ingatlant, mint egy ingatlanügynök.

kaphat jelzálogot egy aukcióért?

Röviden, igen, az You általánosságban képesek az -t kapni egy jelzálog megállapodást egy olyan tulajdonságról, amelyet vásárol az aukción -nél. Vannak azonban olyan kritériumok, amelyeket -nek meg kell felelnie az -nek, hogy képes-e az Do -t.

Mi a másik szó az aukcióért?

Szinonimák: Vendue, Aukció híd, Aukció Eladás. Aukció , Aukció eladás, VENDLE (VERB) A nyilvánosság eladása a legmagasabb ajánlattevőnek.

lehet valaki ingatlan aukcióra?

Élő kizárás aukciók szabadon részt vegyen és a nyilvánosság biztosítása érdekében, hogy a hazai alatt kizárt után megkapja a lehető legmagasabb kitermelés a bank vagy a hitelező és a legkisebb hiány a hitelfelvevő. bárki részt vehet a -ben; Ha azonban ajánlatot szeretne ajánlani, regisztrálnia kell.

Hogyan nyersz egy aukción?

A szakértői titkok az aukció megnyeréséhez
 1. Várja meg, hogy elhelyezze az első ajánlatot. Az
 2. az első ajánlatot erős alakja, amely tükrözi a piaci értéket.
 3. lekerekített számokkal. Az
 4. gyorsan és magabiztosan járjon el egy számlálóval.
 5. beszél az ingatlanügynökkel.
 6. állítsa be a költségvetést, és ragaszkodjon hozzá.

Mit jelent az átlagban az aukción?


vásárolt -in. Ha sokat nincsenek ajánlatok, vagy ha az ajánlattétel nem éri el a tartalékárat, akkor a tétel & ldquo; vásárolt in, & rdquo; Ez azt jelenti, hogy eladatlanul maradt, és továbbra is a tulajdonos tulajdonát képezi.

Megtarthatom a saját aukcióját?

Igen, az Egyesült Államokban az eladni ( aukció vagy más módon) saját tulajdonukat maguk. Más szóval, egy árverező, ingatlanengedély, értékelő, felmérő, ügyvéd és hellip használata nélkül; A tulajdonos lehet & Ldquo; csinálja magát. & rdquo; Mint ilyen, a tulajdonos az online aukciós platformot feltételezhetően bizonyos névleges díj esetén feltételezheti.

Mit kell hoznom az aukciós napra?

Megérkezik korán / Regisztrálj az ajánlatra
Ellenőrzés, Regisztráljon, mutassa be a pénzeszközök igazolását (ha alkalmazható), és kapja meg az Aukciós B-BIDDER kártyáját (ha van). Ügyeljen arra, hogy hozza a vezetői engedélyét, útlevelét vagy más azonosítási formáját. Az értékesítés sorrendje véletlenszerű lehet. Legyen hajlandó maradni az egész aukció -re.

Hogyan juthatok el Sotheby aukciójába?

Ki tud az részt venni a Auction -ben?Az Sotheby Auctions ingyenes és nyitott a nyilvánosság számára, és nincs ajánlati kötelezettség. A legtöbb aukciót a nap folyamán tartják, kivéve az alkalmi esti értékesítést, amelyek jegyeket igényelnek. Az Auctions online szintén megtekintheti.

kell elfogadnom egy előterjesztési ajánlatot?

Az ajánlat elhelyezésével előzetesen, a vevők szeretnének elkerülni a versenyképes aukciós forgatókönyv potenciálját. Még így is, az elfogadja a egészséges ajánlatot az aukció előtt, a -nek figyelembe kell venni, különösen akkor, ha ez a fenti elvárások. Amikor a piaci feltételek visszafogják, a vevő érdeklődése valószínűleg alacsony lesz.

Ha előzetesen aukciós ajánlatot készítene?


Ha Ha a -t választja az -hez -es ajánlatot a -től, az -nél, akkor a -nek kell tennie, mert a piaci feltételek kedvelik a vásárlókat, és az You azt hiszem, az YOU biztosíthatja az ingatlant a Ésszerű ár, anélkül, hogy másokkal versengne az aukción -ben.

Hogyan vásárol az előterjesztéseket?

A legtöbb Auction csapatok üdvözlik az Pre - Auction kínálatokat, és ha tényleg érdekli az ingatlan megvásárlását, akkor egy előzetes ajánlat jó ötlet. Nem minden tulajdonság megvásárolható az Aukciós előtt, mivel egyes eladók megkövetelik, hogy nyilvánosan értékesítsék őket az aukciós szobában.

Az előterjesztési ajánlatoknak feltétel nélkülinek kell lenniük?

Mint minden ajánlatot aukció , egy pre - aukciós ajánlat szüksége , hogy teljesen feltétlen . Előfordulhat, hogy egy feltételes ajánlatot adhat meg, hogy megmutassa a szándékát, de ez valószínűleg nem fogadja el az -t az Aukciós -re.

Hogyan csinálsz ajánlatot egy házban?

Itt van az alapvető otthoni ajánlat folyamat jellemzően:
 1. Az ügynök elküldi az ajánlatot az eladónak.
 2. Az eladó: elfogadja az ajánlatot.
 3. Ha az eladó számlálható, akkor elfogadhatja, számláló, vagy csökken is.
 4. Miután elfogadta az ajánlatot (vagy elfogadja az ajánlatot), aláírja a vásárlási megállapodást.

hogyan tudom megállítani a házamat az árverésre?

A legtöbb esetben

, amíg az House hivatalosan árverésre kerül az Stop -re a kizárási eljáráshoz. A jelzáloggal kapcsolatos kommunikáció kulcsfontosságú. A hitelező általában nem akarja az Aukció Ház -et, és valószínűleg kidolgozhat egy fizetési tervet, vagy újratervezheti az új kölcsönt, hogy az House -ben maradjon.

Mit jelent az árverés, hacsak eladott korábbi jelentése?


Mit jelent a & Ldquo; , kivéve, ha előzetes & Rdquo értékesített; jelentése ? Lehet-e ingatlan eladni a -t az Aukció előtt? Az eladó úgy dönthet, hogy visszavonja az ingatlant az aukciós előtt. Azt is választhatják, hogy elfogadják az Aukciós nap előtti ajánlatot, feltéve, hogy az ár és a feltételek elfogadhatók számukra.

a holland aukciók az NSW-ben?

Holland Aukciók nem illegális Az NSW Pénzügyminisztérium azt mondta az ABC "Ez nem illegális az ügynökök számára, hogy más ajánlattevőkkel megvitassák más ajánlattevőket; mindaddig, amíg van az eladó engedélye ". De vannak kérdőjelek a gyakorlat etikáján.